SteelSeries Arctis 7 Kablosuz Oyuncu Kulaklık - 7.1 Surround - PC, PS, Switch, Mac Uyumlu - Siyah

1.674,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SteelSeries Arctis 7 Kablosuz Oyuncu Kulaklık - 7.1 Surround - PC, PS, Switch, Mac Uyumlu - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zoccoshop Satıcı Ünvanı: SETUP BİLİŞİM ORGANİZASYON VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764037087800011 Vergi Kimlik Numarası: 7640370878
    Bu ürün Zoccoshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Steelseries Arctis 7, özellikle oyun oynamak için tasarlanmıştır. Ses kontrol imkanı yaratan model, esnek mikforunu sayesinde kullanım özgürlüğünü destekler.
  • Uyumluluğu oldukça geniş olan kablosuz oyuncu kulaklık
  • Android, iOS, Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, VR ve Windows cihazlarla kullanılabilir.
  • Değişebilir kulak yastığı ve kafa bandı bulunan Bluetooth oyuncu kulaklık, uzun süreli kullanımlarda bile rahat bir deneyim sunar.
  • Discord sertifikasına sahip olan 7.1 oyuncu kulaklık oyun severler için sesli iletişimde üst düzey kalite sağlar.
  • 7.1 sanal çevresel ses özelliği sunan Steelseries Arctis 7 Wireless sayesinde daha kaliteli bir oyun deneyimi sizi karşılar.
  • Pasif gürültü önleme sunan siyah kulaküstü kulaklık dışarıdan gelen rahatsız edici sesleri en aza indirir ve oyun keyfinizi bozmaz.
  • 98 dB hassasiyetine sahip Steelseries Arctis 7 kablosuz kulaklık, yüksek ses seviyelerinde bile net ve kaliteli bir ses deneyimi sunar.
  • 20 Hz ile 20 kHz frekans aralığı sunan Steelseries Arctis 7 Bluetooth kulaklık, geniş bir ses skalasıyla oyunun detaylarını duymanızı sağlar.
  • Kablosuz bağlantı tipi ve 12 metre kullanım mesafesi sunan Steelseries Arctis 7 Wireless Gaming kulaklık sayesinde oyun oynarken özgürce hareket edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablosuz
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Arctis 7 Kablosuz Oyuncu Kulaklık - 7.1 Surround - PC, PS, Switch, Mac Uyumlu - Siyah

Mouse pad, oyun tutkunları için önemli bir kit parçasıdır. Oyun tarzınıza uyan bir ürün bulmak, sizi online oyunlarda öne çıkarır, oyun konforunuzu ve performansınızı artırır. Ödüllü altın standardındaki ve büyük mouse manevraları için uygun olan SteelSeries QcK large gaming mouse pad profesyonel sensör performansı sayesinde oyun tutkunlarına keyifli bir oyun deneyimi yaşatır. Pürüzsüz yüzeye sahip sade tasarımıyla şık ve sık dokulu kumaştan oluşur. Pürüzsüz yüzeyi ve sık dokulu kumaşı hem lazer hem de optik sensör kullanan farelerin izleme doğruluğunu artırır. 320 x 270 x 2 mm boyutunda olan bu ürün kolay temizlenebilir özelliği ve dayanıklılığı ile uzun yıllar kullanılabilir.

  • Dikişli kenarların sağladığı yüksek dayanıklılık
  • Maksimum kontrol sağlayan QcK mikro dokulu kumaş
  • Yüksek ve düşük DPI izleme hareketleri için uygunluk

SteelSeries QcK ve Ayrıntılı Tasarımı

SteelSeries QcK ve Ayrıntılı Tasarımı

Kaymaz kauçuk taban ile üretilen QcK large mouse pad oyun sırasında istenmeyen manevraları önler ve sağlam bir zemin sağlar. Ürünün dayanıklı olması için kenarları sağlam dikişlerle üretilir. Dikişli kenarlar dolayısıyla köşelerin yıpranma ve aşınma görülmez, böylece uzun yıllar ürünü rahatça kullanarak bütçenizi koruyabilirsiniz. 360° derece dönüşlerde olduğu gibi düşük veya yüksek DPI izleme hareketleri için uygundur. E-spor yıldızlarının güvenini kazanan bu ürün kazandığı güveni 10 milyondan fazla satışa ulaşmasıyla gösterir. Oyun kurulumu yapılırken masanın ve sandalyenin yükseklik tercihleri kişiden kişiye değişir. Bu sebeple fareyi tutarken kol duruşları da farklılık gösterir. SteelSeries QcK large gaming mouse pad - oyun sensörleri için optimize edilmiştir QcK large tasarımı da bilekler için her konumda konfor ve rahatlık sağlayacak şekilde üretilir.

QcK Large Mouse Pad ile Estetik Rahatlık

QcK Large Mouse Pad ile Estetik Rahatlık

SteelSeries QcK large gaming mouse pad - oyun sensörleri için optimize edilmiştir kullananlar ürünün siyah renkli şık tasarımı ve üstün performansından memnun kalır. Mouse pad renginin siyah olması son derece önemlidir. Bunun sebebi siyah renk ve sağlam yapısı sayesinde ürünün PTE ve VCSEL sensörlerinin oldukça rahat bir şekilde kullanılabilir olmasıdır. SteelSeries QcK large gaming mouse pad rengi, tasarımı ve şıklığı ile beğenilir. Desensiz ve tek renk olması farenizin tüm özelliklerini kullanabilmenize olanak tanır. Hem estetik bir görünüme sahip olup hem de mouse manevralarını rahatça yapabilmenizi sağlayan bu ürün sizin için ideal bir seçimdir. Pürüzsüz yüzeyinin koyu ve nemli bir havluyla kolayca temizlenmesi tavsiye edilir. Siz de oyunlarda performansınızı yükseltip öne geçiren bu ürünü satın alabilir, uzun yıllar rahatça kullanabilirsiniz.

Ödüllü QcK Mouse Pad Fiyatları ve Yorumları

Ödüllü QcK Mouse Pad Fiyatları ve Yorumları

Oyun tutkunları için önemli parçalardan biri olan mouse pad oyun performansını ve konforunu etkiler. Bu nedenle mouse pad seçimi oldukça önemlidir. Oyun sensörleri için optimize edilen bu ürün size oyun sırasında gerekli manevraları sağlamanızı kolaylaştırır. Siyah renge ve pürüzsüz yüzeye sahip olan bu ürün e-spor yıldızlarının güvenini kazanır ve pek çok müşteri tarafından beğeniyle kullanılır. Kolay temizlenebilir özelliği ve kenar dikişleri sayesindeki dayanıklılığı ile yıllarca kullanabileceğiniz bir üründür. Sizden önce ürünü kullanan kişilerin yaptığı SteelSeries QcK large gaming mouse pad - oyun sensörleri için optimize edilmiştir yorumları sayesinde satın almadan önce ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Trendyol üzerinden tüm müşteri değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Siz de bu değerlendirmelerden yola çıkarak ürün hakkında bilgi alabilir ve SteelSeries QcK large gaming mouse pad - oyun sensörleri için optimize edilmiştir fiyatlarına ulaşabilirsiniz.