SteelSeries Arctis 3 Siyah 2019 Edition Oyuncu Kulaklık 7.1 Mikrofonlu

3.999 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SteelSeries Arctis 3 Siyah 2019 Edition Oyuncu Kulaklık 7.1 Mikrofonlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Efe Spot Satıcı Ünvanı: HALİL İSMET ÖRS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Mersis Numarası: 4691596873800000 Vergi Kimlik Numarası: 6610238609
    Bu ürün Efe Spot tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mac, PlayStation, VR, Windows ve Xbox ile uyumlu Steelseries Arctis 3 marka kulaklık dönebilir özelliktedir. Mikrofonu bulunan kulaklığın mikrofonunda çağrı gürültü engelleme özelliği vardır.
  • Kafa bandı yastığı bulunan Steelseries Arctis 3 kablo uzunluğu 300 santimetredir. Kulaklığın mikrofonu çift yönlüdür.
  • Kablo özellikleri arasında düz tip jak olan kablolu oyuncu kulaklığı ek kabloludur.
  • Sökülebilir kablolu siyah kulaküstü kulaklık konnektör tipi 3.5 milimetredir.
  • Ses çıkışı stereo olan ve çevresel ses özelliği bulunan Steelseries Arctis 3 kulaklık pasif gürültü önleme özelliğine sahiptir. Kulaklık gizlenebilir ve esnek bir mikrofona sahiptir.
  • Hassasiyeti 98 dB olan Steelseries Arctis 3 gaming kulaklık 20 Hz düşük frekansa sahiptir.
  • Empedansı 32 Ohm olan Steelseries Arctis 3 oyuncu kulaklık 22 kHz yüksek frekansa sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklık - PC, PS, Xbox, Nintendo Switch, VR, Android ve iOS - Siyah

Kulaklık çeşitlerine çeşitli birçok alanda ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve estetik tasarımı ile dikkat çeken SteelSeries Arctis 3 büyük beğeni toplar. Aynı zamanda oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen bir ürün olan SteelSeries oyuncu kulaklığı, kullanışlı özellikleri ile öne çıkar. Teknolojiyi ve gelişmiş özelliklerini müşterilerle buluşturan bu ürün, her anlamda memnun eder. SteelSeries Arctis 3 siyah, kısık ama kritik seslere yoğunlaşarak oyun sırasında avantaj elde etmenizi sağlar. Estetik tasarımı ile öne çıkan kulaklık, siyah rengiyle müşteriler tarafından beğenilir. Kulaklarınızı serin ve kuru tutmak için özel olarak tasarlanan bu ürün, Airwave kumaştan üretilir. Bu model tüm oyun platformlarında kullanılmak üzere tasarlanır. Bu özelliği ile çok yönlü bir kullanım avantajı sağlar.

  • Tüm oyun platformlarına uygun tasarım
  • Airwave kumaş
  • ClearCast gürültü önleyici mikrofon

Kullanışlı Özellikleriyle SteelSeries Arctis 3

Kullanışlı Özellikleriyle SteelSeries Arctis 3

Pratik ve rahat kullanım imkanı sunan teknolojik ürünler müşteri tercihleri söz konusu olunca öne çıkar. Arctis 3 sayesinde oyun oynadığınız süre boyunca üst düzey bir odaklanma elde edebilirsiniz. Çift yönlü tasarıma sahip olan Arctis ClearCast mikrofon, gürültü önleyici özelliğe sahiptir. Bu özellik, sesinizin doğal ve temiz duyulmasını sağlar. Arctis’in imza ses özelliği kısık ama kritik seslere yoğunlaşır ve oyun sırasında ses avantajı elde etmenize yardımcı olur. Ergonomik tasarımı ve hafif yapısı ile öne çıkan SteelSeries oyuncu kulaklığı, uzun oyun seanslarında bile rahat etmenizi sağlar. Ürünün tüm oyun platformlarına göre tasarlanmış olması Arctis 3 özellikleri arasında yer alır. Bu özellik bilgisayar, PlayStation Xbox One, Vintendo, VR gibi birçok farklı platformda ürünü kullanılabilme imkanı sunar. Ürün hakkında bilgi almak için SteelSeries Arctis 3 yorumlar kısmına göz atabilirsiniz.

Göz Alıcı Tasarımıyla SteelSeries Arctis 3 Siyah

Göz Alıcı Tasarımıyla SteelSeries Arctis 3 Siyah

SteelSeries Arctis 3 oyuncu kulaklık - PC - PS - Xbox - Nintendo Switch - VR - Android ve iOS - siyah Arctis 3 sayesinde istediğiniz oyun performansına ulaşabilir, oyunlara odaklanabilirsiniz. Dayanıklı yapıya ve kullanışlı özelliklere sahip olan bu ürün, uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahiptir. Bu model, teknolojik özellikleri ile öne çıkan bir üründür. Arctis 3 fiyat bakımından da dikkat çeker. Kulaklarınızı serin ve kuru tutmak için özel olarak tasarlanan ürün, Airwave kumaştan üretilir. SteelSeries oyuncu kulaklık, tüm oyun platformlarında kullanılmak üzere tasarlanır. Bu özelliği ile çok yönlü bir kullanım avantajı sağlar. Ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmek için SteelSeries Arctis 3 oyuncu kulaklık - PC - PS - Xbox - Nintendo Switch - VR - Android ve iOS - siyah yorumları kısmında bulunan müşteri yorumlarına göz atabilirsiniz.

Avantajlı Arctis 3 Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Arctis 3 Fiyatları ve Yorumları

SteelSeries Arctis 3 oyuncu kulaklık - PC - PS - Xbox - Nintendo Switch - VR - Android ve iOS - siyah fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Çift yönlü tasarıma sahip olan Arctis ClearCast mikrofon, gürültü önleyici özelliğe sahiptir. Bu özellik, sesinizin doğal ve temiz duyulmasını sağlar. Ürünün tüm oyun platformlarına göre tasarlanmış olması bir avantajdır. SteelSeries Arctis 3 oyuncu kulaklık - PC - PS - Xbox - Nintendo Switch - VR - Android ve iOS - siyah dikkat çeken estetik görünümü ve yüksek performansıyla ön plana çıkar. Ürün hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak için SteelSeries Arctis 3 oyuncu kulaklık - PC - PS - Xbox - Nintendo Switch - VR - Android ve iOS - siyah kullananlar tarafından yapılan yorumlara göz atabilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip olan bu modele Trendyol sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz.