SteelSeries Arctis 1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

3.699 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.700 TL

Ürün Bilgileri

SteelSeries Arctis 1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetKlik Satıcı Ünvanı: SRP TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086768800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810867688
    Bu ürün JetKlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pasif gürültü önleme özelliği bulunan stereo ses çıkışlı SteelSeries Arctis 1 98 dB hassasiyete sahiptir.
  • Mikrofonu esnek olan kulaklığın kumandasının çağrı kontrolü işlevi, mikrofon kontrolü, müzik kontrolü ve ses kontrolü işlevleri bulunur.
  • Düşük frekansı 20 Hz olan kablosuz oyuncu kulaklık 20 kHz yüksek frekansa sahiptir.
  • Sürücü çapı 40 mm olan SteelSeries Arctis 1 Wireless özelliği ve ayarlanabilir kafa bandı ile Discord sertifikası bulunur.
  • Kafa bandı yastığı ve paslanmaz çelik kafa bandı bulunan SteelSeries Arctis 1 kablosuz bir kulaklık olmasının yanı sıra kablolu olarak da kullanılabilme özelliğine sahiptir.
  • Kullanım süresi 20 saat olan siyah kulaküstü kulaklık 9 metre kullanım mesafesi ile oldukça konforludur.
  • Şarj tipi USB olan kulak üstü kulaklık gaming kullanım amacına sahiptir. Mikrofon özellikleri arasında çağrı gürültü engelleme olan kulaklığın çıkarılabilir mikrofonu vardır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Arctis 1 Wireless Oyuncu Kulaklık - PC, PS4, PS5, Xbox, Nintendo Switch ve Android

Sıklıkla tercih edilen teknolojik ürünlerden bir tanesi kulaklık çeşitleridir. Son zamanlarda özellikle bilgisayar oyuncuları tarafından beğeni toplayan SteelSeries Arctis 1 kulaklık oyun seanslarınızı keyifle geçirmenize yardımcı olmak için özel olarak tasarlanır. Kullanışlı özellikleri sayesinde dikkatleri üzerinde toplayan bu ürün, müşterilerin her anlamda memnun olmasını sağlar. SteelSeries Arctis 1 Wireless oyuncu kulaklığı, kablosuz özelliğe sahiptir. Bu özelliği, oyun sırasında sizi kablo ile uğraşmaktan kurtararak odağınızın yalnızca oyun üzerinde olmasını sağlar. Oyun sırasında ihtiyacınız olan kumanda sistemini kulaklığınızın üzerine yerleştiren SteelSeries, bu özelliğiyle müşterilerine pratik kullanım avantajı sunar. Bu modelin sahip olduğu gürültü önleyici mikrofon sistemi ürünün bilgisayar oyuncuları tarafından beğenilmesini sağlar. Siz de bu modele kolayca sahip olabilirsiniz.

  • Kablosuz tasarım
  • Çelik takviyeli kafa bandı
  • ClearCast gürültü önleyici mikrofon

Kullanışlı Özellikleriyle SteelSeries Arctis 1 Kulaklık

Kullanışlı Özellikleriyle SteelSeries Arctis 1 Kulaklık

Oyun oynarken pratik ve kullanışlı teknolojik ürünler müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. SteelSeries Arctis 1 kablosuz oyuncu kulaklığı sahip olduğu gelişmiş özellikleri sayesinde öne çıkar. Ürünün müşterilerine sunduğu avantajlardan bir tanesi ClearCast mikrofondur. Bu mikrofon Airwave kumaştan özel olarak üretilir ve sesinizin temiz bir şekilde iletilmesini sağlar. Pratik kullanımı ve ergonomik tasarımı ürünün dikkat çekici özellikleri arasında yer alır. Kulak üstü kumandaları, gürültü önleyici mikrofonu, kablosuz tasarımı ve göz alıcı siyah rengiyle SteelSeries kulaklık, oyun sürenizi kaliteli ve rahat geçirmenize yardımcı olur. SteelSeries Arctis 1 oyuncu kulaklığı özelliklerinden biri olan çelik takviyeli kafa bandı müşterilerin beğenisini kazanır. Bu durum size kulaklığı kendinizi rahat hissedeceğiniz şekilde ayarlama avantajı sunar. Aynı zamanda bu model tüm oyun platformlarında rahatlıkla kullanılabilecek şekilde üretilir.

Estetik Tasarımlı SteelSeries Arctis 1 Avantajları

Estetik Tasarımlı SteelSeries Arctis 1 Avantajları

SteelSeries Arctis 1 Wireless oyuncu kulaklık - PC - PS4 - PS5 - Xbox - Nintendo Switch ve Android SSH61512, istediğiniz oyun performansına ve odaklanmaya ulaşmanız için özel olarak tasarlanır. Gelişmiş özellikleri ile beğeni toplamayı başaran bu ürün, estetik tasarımı ve göz alıcı siyah rengi sayesinde müşterilerin dikkatini çeker. Dayanıklı yapıya sahip olan SteelSeries oyuncu kulaklığı uzun yıllar ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Bu model tüm platformlarda kullanılabilir olması özelliğiyle müşterilere avantaj sağlar. Kulaklığın üretildiği Airwave kumaş, oyun esnasında sizi rahatsız etmez ve kulaklarınızın kuru kalmasını sağlar. Ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz SteelSeries Arctis 1 Wireless oyuncu kulaklık - PC - PS4 - PS5 - Xbox - Nintendo Switch ve Android yorumları altında yer alan müşteri yorumlarına göz atabilir ve sonrasında alışverişinize kolaylıkla yön verebilirsiniz.

SteelSeries Arctis 1 Wireless Oyuncu Kulaklık Fiyatları

SteelSeries Arctis 1 Wireless Oyuncu Kulaklık Fiyatları

SteelSeries Arctis 1 Wireless oyuncu kulaklık - PC - PS4 - PS5 - Xbox - Nintendo Switch ve Android fiyatları ürünün dikkat çeken özelliklerinden bir tanesidir. Bünyesinde bulundurduğu birçok gelişmiş özelliği ile oyun anlarınızı kaliteli hale getirmenize yardımcı olan SteelSeries oyuncu kulaklık tam bir fiyat performans ürünüdür. Bu modelin dayanıklı yapıya sahip olması ürünün uzun yıllar kullanılmasına yardımcı olur. SteelSeries Arctis 1 Wireless oyuncu kulaklık - PC - PS4 - PS5 - Xbox - Nintendo Switch ve Android estetik görünümü ve yüksek performansıyla öne çıkmayı başarır. Ürün ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için SteelSeries Arctis 1 Wireless Oyuncu Kulaklık - PC - PS4 - PS5 - Xbox - Nintendo Switch ve Android kullananlar tarafından yapılan müşteri yorumlarına göz atabilirsiniz. Kullanım kolaylığına sahip olan SteelSeries oyuncu kulaklığına Trendyol sayesinde kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.