SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklık - PS5 ve Ps4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil Arctis1

1.690 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklık - PS5 ve Ps4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil Arctis1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKSE TİCARET Satıcı Ünvanı: ELİF SEDA YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9680676079
    Bu ürün AKSE TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SteelSeries Arctis 1, 100 dB ses hassiyetine sahiptir. Bu sayede seslerin net bir şekilde duyulmasını sağlar.
  • Kablolu oyuncu kulaklığının sağlam ve dayanıklı yapısı, uzun süreli kullanım için idealdir.
  • Mikrofonlu oyuncu kulaklık, takım oyunları için sorunsuz iletişim ağını destekler. Ses, karşı tarafa sorunsuz şekilde iletilir.
  • SteelSeries Arctis 1 kablolu kulaklık, oyun deneyimlerini daha etkileyici hale getirir ve oyunculara 360 derece ses imkanı sunar.
  • SteelSeries Arctis 1 kablolu oyuncu kulaklık, uzun oyun oturumları boyunca rahatlık sağlayan ergonomik bir tasarıma sahiptir.
  • SteelSeries Arctis 1 Kulaküstü Gaming kulaklık siyah, kulakları tam olarak kapatır ve dışarıdan gelen gürültüleri engeller.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklık - PS5 ve Ps4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil

Oyunseverlerin sıklıkla tercih ettiği ürünlerden bir tanesi kulaklık çeşitleridir. SteelSeries Arctis 1 kablolu oyuncu kulaklığı göz alıcı tasarımı ve teknolojik özellikleri sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar. Bilgisayar oynayanların sevilen tercihlerinden biri olan SteelSeries oyuncu kulaklık dikkat çekici özelliklere sahiptir. SteelSeries Arctis 1 kablolu kulaklık oyun sırasında kritik seslere yoğunlaşır. Bu ses avantajı elde edilmesine olanak tanıyan bir özelliktir. Göz alıcı tasarımı ve estetik görünümü ile tercih sebebi olan model, siyah rengi ile beğeni toplar. Airwave kumaştan üretilen bu ürün ile oyun sırasında kulaklarınız serin ve kuru kalır. Ürünün bu özelliği oyun süreniz boyunca rahat etmenizi sağlar. SteelSeries kulaklık, kulak üstü kumandalar ile pratik kullanıma olanak tanır.

  • Çok yönlü kullanım imkanı
  • Özel Airwave kumaş
  • Kulak üstü kumanda özelliği

İşlevsel SteelSeries Arctis 1 Kablolu Gaming Kulaklık

İşlevsel SteelSeries Arctis 1 Kablolu Gaming Kulaklık

Oyun oynadığınız süreyi kaliteli hale getirmenize yardımcı olacak ürünler arasında oyuncu kulaklıkları yer alır. SteelSeries Arctis 1 kablolu gaming kulaklık, müşterilerine çelik takviyeli kafa bandı avantajı sunar ve bu özelliği ile dikkat çekmeyi başarır. Ürünün bu avantajı kulaklığı kafanıza göre ve en rahat edeceğiniz şekilde ayarlamanıza imkan tanır. Uzun süren oyun anlarınızda en büyük yardımcınız olan SteelSeries ergonomik tasarımı ve pratik kullanımı sayesinde beğeni toplayan bir üründür. Ürünün çelik takviyeli kafa bandına sahip olması SteelSeries Arctis 1 kablolu oyuncu kulaklık - PS5 ve PS4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil Arctis 1 özelliklerinden bir tanesidir. SteelSeries Arctis 1 kablolu oyuncu kulaklığı yorumlar kısmında bulunan müşteri yorumlarına göz atarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilir, diğer müşterilerin fikirlerinden bu sayede yararlanabilirsiniz.

SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklık Avantajları

SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklık Avantajları

SteelSeries Arctis 1 kablolu oyuncu kulaklık - PS5 ve PS4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil sayesinde bilgisayar oyunlarınızda istediğiniz başarıyı kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Odaklanma sürenizin artmasına yardımcı olacak bu ürünün tüm oyun platformlarında rahatlıkla kullanılabilmesi müşteriler için bir avantajdır. SteelSeries oyuncu kulaklığın göz alıcı görünmesine yardımcı olan siyah rengi müşteriler tarafından beğeni toplar. Kullanışlı özellikleriyle öne çıkan ürün dayanıklı yapısı sayesinde sizlere uzun yıllar boyunca kullanım olanağı tanır. Oyun sırasında rahat etmeniz için özel olarak tasarlanan SteelSeries kulaklık, teknolojik özellikleriyle de oyun süresi boyunca konsantrasyonunuzu oyunda tutmanıza yardımcı olur. SteelSeries Arctis 1 kablolu oyuncu kulaklık - PS5 ve PS4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil yorumlar kısmında bulunan müşteri yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgiye kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Avantajlı SteelSeries Arctis 1 Kulaklık Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı SteelSeries Arctis 1 Kulaklık Fiyatı ve Yorumları

SteelSeries Arctis 1 kablolu oyuncu kulaklık - PS5 ve PS4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil fiyatları belirlenirken ürünün özellikleri göz önüne alınır. Ürün, birçok oyun platformunda kullanılmak üzere tasarlanır. SteelSeries oyuncu kulaklık, Arctis ClearCast mikrofon özelliğine sahiptir. Bu mikrofon, oyun oynadığınız süre boyunca etrafınızdaki gürültülerin engellenmesine ve sesinizin karşı tarafa en net şekilde iletilmesine yardımcı olur. Estetik ve göz alıcı görünümü, ürünün öne çıkmasını sağlayan özelliklerinden biridir. Ürün siyah rengi ile beğeni toplar. Ürün hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için SteelSeries Arctis 1 kablolu oyuncu kulaklık - PS5 ve PS4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil kullananlar tarafından yapılan müşteri yorumlarını inceleyebilir ve karar verme sürecinizi kolay hale getirebilirsiniz. Gelişmiş özellikleri bir arada bulunduran kulaklık modeline Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla ulaşabilirsiniz.