SteelSeries Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.649 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.988 TL

Ürün Bilgileri

SteelSeries Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetKlik Satıcı Ünvanı: SRP TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086768800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810867688
    Bu ürün JetKlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty

Oyun oynamak ya da yazı yazmak için sıklıkla klavye kullanan kişiler, belirli özellikleri taşıyan ürünleri tercih ederler. SteelSeries Apex 7 mekanik oyun klavyesi, özellikleriyle gözleri üstüne çeker. Dayanıklı mekanik oyuncu tuşları, müşterilerin istediği güce sahiptir. SteelSeries klavye, havacılık kalitesinde üretilen alüminyum alaşımı ve kırılmaz özelliğiyle uzun süre kullanım olanağı sunar. 104 tuş içeren bu klavye, tuş başına 16.8 milyon aydınlatma rengiyle göz alıcı bir tasarıma sahiptir. Ek olarak, tasarımda bulunan OLED ekran, müşterilerin oyundan çıkmadan önemli bildirimlere ulaşmasını sağlar. Klavyenin sağladığı tam avuç içi desteği ve yumuşak dokunuş hissiyatı ile bilgisayarda dilediğiniz kadar vakit geçirebilirsiniz. Klavyeninizin kablolarının gerilmesini, çekilmesini ve ayağınıza dolaşmasını engelleyen 3 yollu kablo rotasıyla kablo derdinden kurtulabilirsiniz.

  • Mekanik tuş
  • Magnetik bilek desteği
  • Havacılık kalitesinde alüminyum alaşım

SteelSeries Apex 7 Mekanik Klavyenin Etkileyici Özellikleri

SteelSeries Apex 7 Mekanik Klavyenin Etkileyici Özellikleri

SteelSeries Apex 7 klavye, sahip olduğu akıllı OLED ekranıyla doğrudan bilgi sağlar. Böylelikle Discord, Tidal, Spotify, Steam gibi uygulamalardan da anlık olarak bildirim alabilirsiniz. Bu sayede, oyundan çıkmadan önemli bildirimleri OLED ekranda görebilirsiniz. Apex 7 klavye, havacılık kalitesindeki seri 5000 uçak sınıfı alüminyum alaşımdan üretilir. Bu klavye, dayanıklılığı sayesinde uzun kullanım süresi ile müşterilerin beğenisini toplar. Ürünün 50 milyon tuş darbesine kadar dayanıklı tuşları ile oyunlarınızı gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. üründe bulunan çıkarılabilir yumuşak dokunuşlu magnetik bilek destekliği kullanım kolaylığını artırır. SteelSeries Apex 7 mekanik oyun klavyesi, OLED akıllı ekran, Red Switch, Türkçe kullananlar için pratik fonksiyonlar sunar. Tıklanabilir metal tekerlekli tuş ve medya tuşu ile sesi ayarlayabilirsiniz. Parlaklık değiştirme, geri sarma, ilerleme, durdurma gibi eylemleri ve fazlasını bir hamleyle gerçekleştirebilirsiniz.

Steelseries Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi Müşteri Yorumları

Steelseries Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi Müşteri Yorumları

Müşteri yorumları bir ürünü satın alma sürecindeki fikirlerinizi şekillendirir. SteelSeries Apex 7 mekanik oyun klavyesi, OLED akıllı ekran, Red Switch, Türkçe ürün yorumlarını incelerseniz ürünü satın alan müşterilerin üründen memnun olduğuna dair birçok yoruma denk gelebilirsiniz. SteelSeries Apex 7 klavyeyi dayanıklı tasarımı sayesinde uzun yıllar rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz. Steelseries Apex 7 mekanik oyun klavyesi, kalitesi ve ergonomisi ile dikkat çeker. Yüksek teknolojiye sahip olan bu ürün, aşırı hızlı ve istediğiniz tuş tipi seçeneği ile 50 milyon tıklama garantisi verir. Apex 7 oyun klavyesinde çıkarılabilir yumuşak dokunuşlu manyetik bileklik desteği, ürünü konforlu bir şekilde kullanmanıza olanak sağlar. SteelSeries Apex 7 mekanik oyun klavyesi, OLED Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe yorumları kısmında bu modeli kullanan müşterilerin memnuniyetten bahsettiklerini görebilirsiniz.

Steelseries Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi Fiyatları

Steelseries Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi Fiyatları

SteelSeries Apex 7 mekanik oyun klavyesi, OLED akıllı ekran, Red Switch, Türkçe fiyatları ürünün özellikleri değerlendirilerek belirlenir. Modelin ağırlığı 2,1 lbs, uzunluğu 40,3 mm, genişliği 17,2 mm ve derinliği 139,2 mm’dir. Apex 7 oyun klavyesinde bulunan ve SteelSeries Engine yazılımının geldiği son nokta olan ImageSync teknolojisi, RGB donanımında istediğiniz aydınlatma efektini saniyeler içinde kurmanızı destekler. RGB özelliği her bir tuş için ayrı ayrı dinamik aydınlatmaya izin verir. Ürünü Windows, Macintosh, OS X, X Box ve PlayStation gibi cihazların USB girişi ile bağlayabilirsiniz. %100 gölgelenme karşıtlığı sunan ve hem göz alıcı hem de dayanıklı tasarıma sahip olan Apex 7 klavye fiyat seçeneklerini Trendyol üzerinden görebilir, dikkat çekici birçok özelliği ile sizler de sahip olabilirsiniz.