SteelSeries Apex 3 Gaming Klavye - Sessiz Switch - Ip32 Sıvı Dayanıklılık - Bilek Desteği - Türkçe Q

2.499 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.722 TL2.598 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.749 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

SteelSeries Apex 3 Gaming Klavye - Sessiz Switch - Ip32 Sıvı Dayanıklılık - Bilek Desteği - Türkçe Q

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hira Teknoloji Satıcı Ünvanı: EDA GÜRSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2867631359000000 Vergi Kimlik Numarası: 4480312029
    Bu ürün Hira Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dili ve Dizilimi : Türkçe Q, Bağlantı Özellikleri : Kablolu, Bağlantı / Arabirim : USB, Gaming : Evet, Multimedya Özellik : Var, Garanti : 24 Ay Distribütör Garantili,

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Yok
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
  • Bilek Desteği Var
  • Switch Türü Membran
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Apex 3 Gaming Klavye, Sessiz Switch, Ip32 Sıvı Dayanıklılık, Bilek Desteği - Türkçe Q

Oyunseverler ve uzun saatler bilgisayar başında vakit geçirenler iyi bir klavye kullanmayı tercih ederler. SteelSeries Apex 3 gaming klavye özellikleri ile bilgisayar başında geçirilen vakitte bilekleri destekler. Uzun süre kullanıma dayanıklı olan bu klavye modeli ergonomik bir tasarıma sahiptir. RGB aydınlatması sayesinde estetik görünümüyle dikkat çeker, farklı özellikleri ve renkleriyle size etkileyici bir oyun deneyimi sunar. Buna ek olarak SteelSeries Apex 3 gaming klavye - sessiz switch - IP32 sıvı dayanıklılık - bilek desteği - Türkçe Q ile konforlu bir kullanım sağlar. Dayanıklı Apex 3 gaming ile uzun süre bilgisayar başında kalmanız mümkün olur. SteelSeries Apex 3 gaming klavye saatlerce süren oyun, yazı ya da tasarım işlemlerinde kolaylık sağlar.

  • Suya dayanıklı
  • Bilek desteği
  • Sessiz çalışma özelliği

SteelSeries Apex 3 Gaming Klavye Özellikleri

SteelSeries Apex 3 Gaming Klavye Özellikleri

SteelSeries Apex 3 gaming klavye rahat kullanımı ile dikkat çeker. 10 bölgeli RGB aydınlatması oyunlara karşı özelleştirilebilir. Bilek ve avuç içi desteği özelliği ile rahat bir kullanım sağlar ve ergonomiktir. SteelSeries Apex 3 gaming klavye IP32 sıvı dayanıklılık özelliği ile kullanışlı bir üründür. Sessiz çalışma özelliği ve tepki gösteren RGB efektleri ile size uzun süren oyun oynama rahatlığı sunar. SteelSeries Apex 3 gaming klavyenin sağladığı destekle istediğiniz süre boyunca yazı yazabilir, RGB aydınlatma özelliğiyle oyun oynamanın keyfini sürebilirsiniz. Sessiz tuş basımı ile Apex 3 gaming klavye bilgisayar başında geçirdiğiniz zamanda dikkatinizi dağıtmadan işlemlerinizi gerçekleştirmenize olanak verir. Bu kullanışlı ve konforlu Apex 3 klavyeye siz de sahip olabilir ve bilgisayar başında geçirdiğiniz zamanı kaliteli hale getirebilirsiniz.

SteelSeries Apex 3 Gaming Klavye Fiyatları ve Yorumları

SteelSeries Apex 3 Gaming Klavye Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı fiyatları ile Steelseries Apex 3 klavye bilgisayar başında gerekli olan her anda işlemlerinizi kolaylaştırır. SteelSeries Apex 3 gaming klavye - sessiz switch - IP32 sıvı dayanıklılık - bilek desteği - Türkçe Q fiyatları, ürünün birbirinden farklı özellikleri ile belirlenir. SteelSeries Apex 3 gaming klavye, bilek ve avuç içi desteği sayesinde uzun süren oyunlarda size konfor sağlar. RGB aydınlatma özelliği ile farklı renklerle ve efektlerle kendinizi etkileyici ve sürükleyici bir oyunun içinde bulabilirsiniz. SteelSeries Apex 3 gaming, sıvı dayanıklılık özelliği ile uzun süren oyunlarınıza devam edebilir ve herhangi bir dökülmeye karşı önleminizi alabilirsiniz. Siz de uzun süren oyunlarınız için SteelSeries Apex 3 gaming klavyeyi tercih edebilirsiniz. SteelSeries Apex 3 gaming klavye - sessiz switch - IP32 sıvı dayanıklılık - bilek desteği - Türkçe Q yorumları ile müşterilerin deneyimlerinden fikir edinebilirsiniz.

Konfor Sunan SteelSeries Apex 3 Gaming Klavye

Konfor Sunan SteelSeries Apex 3 Gaming Klavye

Steelseries Apex 3 gaming klavye, sunduğu tüm özellikler ile müşterilerine konfor ve rahatlık sağlar. Model, konfor sunarken aynı zamanda RGB aydınlatması sayesinde estetik görünümüyle dikkat çeker. Saatler süren oyunlarınızda bilek ve avuç içi desteği ile size konfor sunar. SteelSeries Apex 3 gaming klavyenin kalitesi sayesinde bilgisayar başında uzun zaman geçirebilir. Ürünün sunduğu sessiz çalışma özelliği ile rahatça oynayabilirsiniz. Bu klavye son derece dayanıklıdır, saatlerce bilgisayar başında sorunsuz bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. SteelSeries Apex 3 gaming klavye - sessiz switch - IP32 sıvı dayanıklılık - bilek desteği - Türkçe Q kullananların yorumlarına bakabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. Yorumlara bakarak SteelSeries Apex 3 gaming klavyenin özellikleri ve fiyatı hakkında da bilgi edinmeniz mümkündür. SteelSeries Apex 3 gaming klavye modelini almaya karar verdiğinizde Trendyol üzerinden kolayca ürüne ulaşabilirsiniz.