Steam Kamasutra Pozisyon Zarı

249 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Steam Kamasutra Pozisyon Zarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 101MAGAZACILIK Satıcı Ünvanı: DİNÇER DURANSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5509302464800017 Vergi Kimlik Numarası: 3160141800
    Bu ürün 101MAGAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parlayan KamaSutra Zarları ile çok değişik ve zevkli anlara hazır mısınız? Üzerinde farklı pozisyonlar ve mekan isimleri bulunan Parlayan Kama Sutra Zarları ile aşkınızı pekiştirin! Parlayan Kama Sutra Zarları ile eğlenceli yaramazlıklara hazır olun! Üzerindeki değişik pozisyonlar ve mekan isimleri bulunan bu zarlar ile unutulmaz anlar yaşarken çok eğleneceksiniz. Karanlıkta parlayan bu zarları atarken kendi kurallarınızı kendiniz belirleyebilir, işin içine biraz da hayal gücünüzü katabilirsiniz. Bu zarlar sizi arabadan mutfağa, bahçeden banyoya dolaştıracak ve farklı şekillerdeki zarları ile hem çok eğlendirecek hem de aşkınızı pekiştirecek. Parlayan Kama Sutra Zarları paketinin içinde iki adet zar bulunmaktadır. Zarların karanlıkta parlaması için bir süre gün ışığında kalması gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Steam Kamasutra Pozisyon Zarı

Monotonluk çok sayıda kişiyi rahatsız eden yaşam koşullarından bir tanesidir. Siz de monoton hayat şartlarından sıkıldı iseniz Steam kamasutra pozisyon zarı seçeneğini tercih ederek hayatınızda farklılık katabilirsiniz. Ürün, marjinal ve özgün bir görüntüye sahiptir. Görüntüsü sayesinde pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Hayat döngüsünü değiştirmek isteyen ya da farklılık arayan müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Ergonomik bir tasarıma sahiptir. Tasarım özellikleri sonucunda oldukça kullanışlı ve işlevsel bir yapıda bulunur. Bu özelliği ürünün çeşitleri arasından öne çıkmasına yardımcı olur. Aynı zamanda dayanıklı bir yapıda bulunur. Uzun süre rahat bir biçimde kullanılır. Siz de monoton hayal koşullarınızı değiştirmek istiyorsanız özgün ve marjinal bir tasarıma sahip olan ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Karanlıkta parlayan yapı
  • Yüksek kalitede çözünürlük
  • Pek çok değişik seçenek

Kaliteli Tasarımıyla Steam Kamasutra Pozisyon Zarı

Kaliteli Tasarımıyla Steam Kamasutra Pozisyon Zarı

Steam pozisyon zarı çok sayıda değişik seçeneğin bulunduğu yüzeye sahiptir. Yüzeyi içerisinde yer alan pozisyon çeşitleri ürünün tercih edilirliğini olumlu yönde artırır. 2 tane zarın bir araya gelmesi sonucunda oluşan ürün, müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Bu zarlardan bir tanesinin üzerinde banyo, mutfak gibi pek çok değişik mekan ismi bulunur. Diğer zarda ise farklı pozisyon şekilleri yer alır. Bu özelliği ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına kaynaklık ederken çok sayıda kişinin istek ve ihtiyacını cevaplandırılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda ürün oldukça kaliteli bir baskıya sahiptir. Baskı kalitesi sonucunda şekillerde bozulma ya da çıkma gibi çeşitli istenmeyen durumların görülmesi söz konusu değildir. Siz de çok sayıda kişinin istek ve ihtiyacını cevaplandıran, yüksek baskı kalitesine sahip ürünü tercih edebilirsiniz.

Eğlenceli Steam Kamasutra Pozisyon Zarı Yorumları

Eğlenceli Steam Kamasutra Pozisyon Zarı Yorumları

Steam kamasutra pozisyon zarı yorumları ürünü müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılandığını ortaya koyacak niteliklere sahiptir. Ürün sağlam yapıya sahip olan materyallerin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretilir. Dayanıklı yapısı sayesinde ani darbe ya da çarpmalara karşı kırılma, zedelenme gibi istenmeyen durumlar görülmeden müşteri ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olur. Uzun süre rahat bir biçimde kullanılan pozisyon zarı, müşterilerin büyük memnuniyetini kazanır. Özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin istek ve ihtiyacını cevaplandırır. Aynı zamanda ürün, oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Özellikleri sonucunda pek çok müşterinin beğenisini kazanır. Steam kamasutra pozisyon zarı kullananlar ürünün sıklıkla tercih eder. Siz de özellikle sayesinde çok sayıda kişinin büyük beğenisini kazanan, dayanıklı yapısı sonucunda deforme olmadan uzun süre kullanılan kaliteli ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Steam Kamasutra Pozisyon Zarı Fiyatı

Bütçe Dostu Steam Kamasutra Pozisyon Zarı Fiyatı

Ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına kaynaklık eden niteliklerinden bir tanesi de gece parlama özelliğidir. Bu niteliği karanlık ortamlarda ya da ışığın yeterli olmadığı mekanlarda rahat bir biçimde kullanım özelliği sunar. Steam kamasutra pozisyon zarı fiyatı ürün özellikleri ekseriyetinde ortaya konur. Ürünün ham maddesi, üzerinde yer alan figür çeşitliliği gibi pek çok niteliği miktar aralığının belirlenmesine doğrudan etkide bulunur. Pozisyon zarı, değişik ekonomik gelir seviyesine sahip olan çok sayıda müşterinin kolay bir biçimde karşılayabileceği miktar aralığında yer alır. Siz de parlayan yüzeyi sonucunda karanlık ortamlarda rahat bir biçimde kullanılan, değişik ekonomik gelir seviyesine sahip müşterilerin karşılayabileceği miktar aralığında yer alan bu ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz. Kampanya ve indirimleri takip ederek ekonomik alışveriş imkanından yararlanabilirsiniz.