STAXX POWER Staxx Pro Speed Sütunlu Matkap Tezgahı Mengene Hediye 500w 13mm

5.890 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

STAXX POWER Staxx Pro Speed Sütunlu Matkap Tezgahı Mengene Hediye 500w 13mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STAXX POWER TOOLS Satıcı Ünvanı: ÇAĞLAR DIRMIKCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2580531905800001 Vergi Kimlik Numarası: 2950610260
    Bu ürün STAXX POWER TOOLS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzun ömürlü olarak tasarlanan staxx pro speed 5 kademeli hız ayarlı sütun matkabı, yüksek kaliteli dökme demirden imal edilmiş kafa miline sahiptir, taban ve sütun doğru işlenmiş dökme çeliktir ve güvenilir bir çalışma sağlamak için çoğu çalışma tezgahına veya standa kalıcı olarak sabitlenebilir, doğru ve kontrolü kolay göz seviyesi direği matkabı. 13mm anahtarlı mandren, mors konik uçlu endüstriyel tarzdaki sütun matkaplarında kullanılan şaftlara benzer bir jt hobi tarzı konik tahrik mili tarafından yerinde tutulur. Aynaya giden güç, ikiz 5 hızlı konik kasnak düzenlemesinden geçer ve buna güç, 500w kapasitörlü bir başlangıç indüksiyonlu 230v elektrik motoru sahiptir. Tahrik kasnağındaki kayışı gevşeten motor germe cıvatasını serbest bırakarak ve tahrik kayışını kasnaklardaki ilgili oluklardan yukarı veya aşağı hareket ettirerek hızı değiştirmek kolaydır. Üst kapak sürücü tertibatını çevreleyen kapak açıldığında bir mikro anahtar sayesinde motoru keser ve motor çalışmasını durdurur. Dikkat !! üst kapak açıkken çalışmaz yapmaz. endüstriyel tarzdaki serbest bırakma durdurma / başlatma anahtarı, elektrik kesintisi durumunda operatörün korunması durumunda motorun çalışmasını önler. Matkap, ölçekte gösterildiği gibi herhangi bir dereceye kadar sola veya sağa eğilebilen taban ve masadaki yuvalara takılabilen bir dökme çelik makine mengenesi birlikte gönderilir. Mengene firmamızın siz değerli müşterilerine hediyesidir. Içinizin rahat etmesi iiçin staxx türkiye 2 yıl resmi garantisi sunulmuştur. Teknik özellik: - maks. Delme kapasitesi: 13 mm - ayna kapasitesi: 1,5 - 13 mm çap. 4 kutuplu tefv asenkron motor - motor: 500 watt, 230 v - ayarlanabilir hız ayarları: 620, 920, 1280, 1750 ve 2620 rpm - maksimum delme derinliği: 50 mm - gömme derinlik durdurma kontrolü - boğaz derinliği: 105 mm - masa ölçüleri: 158 x 160 mm - masa: Tamamen yüksekliği ayarlanabilir - tabla: Sola ve sağa 0-45 derece yatırır - mandren tabanına olan mesafe: 325 mm - ayna mesafesi masaya: 200 mm - sütun çapı: 46 mm - taban dims: Çalışma dims: 150 x 130 mm
  • toplam: 185 x 300 mm - toplam yükseklik: 575 mm - ağırlık: 12 - 15 kg 2,5 " çelik mengenesi ve ayarlanabilir ayna koruması ile birlikte verilir.

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Sütunlu
  • Güç (Watt) 500 Watt
  • Akü Volt 30 Volt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Kablolu
Geri Bildirim Ver