STAXX POWER Germany Profesyonel 12v Akülü Vidalama Matkap Seti + 22 Parça Aksesuar Hediyeli

556,42 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
556,42 TL

Ürün Bilgileri

STAXX POWER Germany Profesyonel 12v Akülü Vidalama Matkap Seti + 22 Parça Aksesuar Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEKO TURKEY TOOLS-ECD Satıcı Ünvanı: EKİN ÇAĞATAY DIRMIKCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5971018924600000 Vergi Kimlik Numarası: 2950724244
    Bu ürün DEKO TURKEY TOOLS-ECD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Staxx pro speed 12 v 2 ah samsung bataryalı sjs çift metal şanzuman çift akülü şarjlı matkap Evde işte arabada tüm işlerinizde en büyük yardımcınız Tuğla yutong metal ve ahşapta çift vites sayesinde sorunsuz vidalama Teknik özellikler Akü gerilimi: 12 Volt Akü kapasitesi: 2 amper Maks. Tork (sert vidalama):35 nm Maks. Tork (yumuşak vidalama): 49 nm Boştaki devir sayısı (1. Vites / 2. Vites): 0 - 600 / 2600 dev/dak Mandren sabitleme aralığı: 1,5 - 10 mm Akü ile birlikte ağırlığı: 1,49 kg Uzunluk: 169 mm Yükseklik: 180 mm Ahşapta delme çapı, maks.: 25 mm Çelikte maks. Delme çapı: 8 mm Tuğla ve yutong delme çapı, maks.: 8 mm Vida çapı maks.: 12 mm Neden bu alet? - staxx pro plus elektronik hücre koruması ecp, aküyü aşırı yüklemeye, ısınmaya ve deşarja karşı korur. - elektronik motor koruması emp, motoru aşırı yüklenmeden korur ve kullanım ömrünü uzatır. - entegre edilmiş led ışığı ve gün ışığı algılama fonksiyonu sayesinde karanlık çalışma alanlarını aydınlatır. - el aletinin kemer veya merdivene rahatça asılabilmesi için pratik kemer klipsi - seri vidalamada hassas çalışma için motor freni - profesyonel uygulamalarda giriş seviyesi segmenti için etkileyici çözümler - yaygın aksesuarlar için 10 mm lik uç girişli anahtarsız mandren - yeni ergonomi, kompakt yapısı sayesinde daha iyi tutuş Teslimat kapsamı - takım çantası - şarj cihazı al 12 cv -1 x3 ah li-Iyon akü -1 adet karışık vidalama uç setit

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbesiz
  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Akü Volt 24 Volt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Staxx Pro Speed 24 V 4 Ah Çift Akülü Vidalama Armut Şarj

Matkap evinizde veya yaptığınız mesleğe bağlı olarak iş yerinizde kullandığınız bir ürün olur. İşyerlerinde tercih edilme sebebi mesleki işlemlerden dolayı olsa da evde bulunması ise her an ihtiyaç duyulabilir bir ürün olmasıdır. Ayrıca evinde değişiklikler, yenilikler yapmak isteyenlerin mutlaka ihtiyaç duyabilecekleri bir üründür. Delme işlemi yapan matkabın deldiği yere ise iki parçayı birbirine tutturacak bir vidalama işlemi yapılması gerekir. Vidalama işlemini manuel olarak beden gücü gerektirecek bir şekilde yapmak hem zahmetli olabilir hem de bazen istenilen sonucu elde edebilecek kadar güçlü bir bağlama işlemi yapılamayabilir. Staxx pro speed 24 V 4 Ah metal şanzıman çift akülü vidalama matkabı bu işlemi en kısa sürede istenilen dayanıklılıkta yapmanıza destek olarak işleminizi en iyi şekilde gerçekleştirmede rol alır. Staxx-24V armut modeliyle sizlere sunulur.

  • Avantajlı, Fonksiyonel Özellikleri
  • Şarjlı Matkap
  • Paket İçeriği

Avantajlı, Fonksiyonel Çift Akülü Vidalama Armut Şarjlı Matkap Özellikleri

Avantajlı, Fonksiyonel Çift Akülü Vidalama Armut Şarjlı Matkap Özellikleri

24 v 4 ah metal şanzıman çift akülü vidalama armut şarjlı matkap 2 yıl garanti özellikleri arasında; akü geriliminin 24 volt ve kapasitesinin 24 amper gücünde olması bulunur. Maksimum tork sert vidalama alanında 68 Nm iken yumuşak vidalama da 49 Nm’dır. Boştaki devir sayısı (1. vites / 2. vites) 0 - 600 / 2600 dev/dakika, mandren sabitleme aralığı 1,5 – 10 mm’dir. Aküsü ile birlikte toplam ağırlığı 1.49 kg, uzunluğu 169 mm ve yüksekliği 180 mm olan çift akülü vidalama armut şarjlı matkap ahşapta delme çapı maksimum 25 mm derinliğinde, çelikte maksimum delme çapı 8 mm, tuğla ve yutong delme çapı maksimum 8 mm şeklindedir. Vida çapı maksimum 12 mm’dir.

Çift Akülü Vidalama Armut Şarjlı Matkap Avantajları

Çift Akülü Vidalama Armut Şarjlı Matkap Avantajları

Armut batarya elektronik hücre koruması sistemi sayesinde aküyü aşırı yüklemeye, ısınmaya ve deşarja karşı koruma sağlar. Elektronik motor koruması ise motoru aşırı yüklemeden korur ve ürünün kullanım ömrünü uzatılmasını destekler. Entegre edilmiş led ışığı ve gün ışığı algılama fonksiyonu sayesinde karanlık alanlarda rahatlıkla kullanılır. El aletinin kemer veya merdivene rahatça asılabilmesi için pratik kemer klipsi bulunur. 24 V 4 Ah metal şanzıman çift akülü vidalama armut şarjlı matkap 2 yıl garanti ürününde seri vidalama işleminde hassas çalışma için motor freni bulunur. Yaygın aksesuarlar için 10 mm’lik uç girişli anahtarsız mandren mevcut. Ergonomik tasarımı ve kompakt yapısı sayesinde daha iyi bir tutuş durumu vardır. İşlemlerinizi yaparken hem özellikleri hem kullanımı sayesinde kullanıcılarına rahat, konforlu bir işlem süreci sağlar.

Çift Akülü Vidalama Armut Şarjlı Matkap İçeriği

Çift Akülü Vidalama Armut Şarjlı Matkap İçeriği

24 v 4 ah metal şanzuman çift akülü vidalama armut şarjlı matkap 2 yıl garanti içeriği; takım çantası, şarj cihazı AL 24 CV, 2x4,0 Ah Li-iyon akü ve 1 adet karışık vidalama uç seti şeklindedir. Yardımcı ekipmanları, ihtiyaç duyulan ürünlerin olması içeriğinde kullanıcılar için avantajlı bir durum oluşturur. Tek bir ürün aldığınızda o ürünün ihtiyacı duyulabilecek tüm içerikleri de alarak ayriyeten bir masraf etmenize gerek kalmadan armut batarya ürününü kullanmaya devam edebilirsiniz. Ürün seçimlerinde bir diğer dikkat edilen ve ön plana çıkan faktörde kullanıcı yorumlarıdır. Kullanıcı yorumları ürünün performansı, kullanımı hakkında inceleyen kişilere daha detaylı bir değerlendirme imkanı sunar. Bu nedenle 24 v 4 ah metal şanzıman çift akülü vidalama armut şarjlı matkap 2 yıl garanti yorumları kısmını inceleyerek değerlendirmelerinizi daha kapsamlı bir şekilde yapabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.