8
Bakım Çantası kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Stavye Hyaluron Pen İğnesiz Dolgu 3ml-5ml Çift Başlıklı

2.099 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.949,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999,99 TL

Ürün Bilgileri

Stavye Hyaluron Pen İğnesiz Dolgu 3ml-5ml Çift Başlıklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ed Beauty Store Satıcı Ünvanı: ERDEM DURANSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3161010034
    Bu ürün Ed Beauty Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyaluron Pen, geleneksel iğneler veya enjeksiyonlar olmadan Hyaluronik Asit Dolguyu cildin epidermal ve üst dermal katmanlarına bırakan bir yeniliktir. İğneler ile korkmuş veya rahatsız olan müşteriler için ideal olan bu ağrısız tedavi daha az invaziv ve hızlıdır ve müşterilerin dudaklarını, ince çizgilerini ve kırışıklıklarını dolmasına ve doldurmasına izin verir. Basınç teknolojisi sayesinde kalem, Hyaluronik Asidin Nano Ölçekli moleküllere dönüşmesine neden olan basıncı kullanır ve Hyaluronik asit Dolgusunu deriden sokar. Bu akışın çapı 0,17 mm'dir, en küçük insülin iğnesinin iki katı kadar küçüktür. Kullanılan karışım Hyaluronik asittir. Hyaluron Kalemi hacim, şekil ve kaldırma oluşturmak için kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver