Startfen Yayınları 8. Sınıf Lgs 5'li 1. Dönem Deneme Yni

24,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Startfen Yayınları 8. Sınıf Lgs 5'li 1. Dönem Deneme Yni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapatik Satıcı Ünvanı: SAKARYA KİTAPSARAYI YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0740086258800001 Vergi Kimlik Numarası: 7400862588
    Bu ürün kitapatik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SARI KİTAP KIRTASİYE

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Startfen Yayınları 16565 8. Sınıf LGS 5'li 1. Dönem Deneme

Startfen yayınları 8. sınıf lgs 5’li 1. dönem deneme kitabı liseye geçiş sınavına hazırlanan tüm öğrenciler için ideal bir kaynaktır. Kitap içerisinde yeni müfredata uygun sorular mevcuttur. Bu sorular hem çıkmış sorulara göre hazırlanır hem de öğrencilerin sınav sorularına yaklaşım şekillerini geliştirir. Siz de doğru kaynak kullanarak dikkat etmeniz gereken noktaları kolayca öğrenebilirsiniz. Milyonlarca rakip arasından sıyrılıp Startfen yayınları 8. sınıf lgs 5’li 1. dönem deneme kitabı sayesinde bir adım öne geçebilirsiniz. Hem konu tekrarı yaptıran hem de sorularla sizi zorlayan bu kitap, liseye geçiş aşamasını kolaylaştırır. Korkularınızı ve endişelerinizi bir kenara bırakıp bu kitapla birlikte başarıya hızlı ve etkili bir yoldan ulaşabilirsiniz.

  • Yeni müfredata uygun sorular
  • Ortaokul seviyesine uygun
  • Basım yılı 2022

Starfen Yayınları 8. Sınıf Lgs 1. Döneme Özel Deneme Kimler İçindir?

Starfen Yayınları 8. Sınıf Lgs 1. Döneme Özel Deneme Kimler İçindir?

Startfen yayınları 8. sınıf lgs 5’li 1. dönem deneme kitabı ortaokuldan liseye geçmekte olan tüm öğrenciler için uygundur. Çoğunlukla 8. sınıf öğrencileri için hazırlanan bu kitabı konu tekrarı yapmak isteyen öğrenciler kullanabilir. 7. sınıfta okuyan öğrenciler de gelecekte kendilerini nelerin beklediğini öngörmek adına bu kitabı alabilir ve kendini daha hızlı bir şekilde geliştirebilir. Lise hayatı ortaokul eğitim sisteminden oldukça farklıdır. Bu nedenle öğrenciler sınav öncesi yeni müfredata uygun denemeler sayesinde kendilerini hazırlamalı ve geliştirmelidir. Startfen yayınları 8. sınıf lgs 5’li 1. dönem deneme kitabı tüm 8. sınıf öğrencilerini sınava hazırlamak, onlara soruya yaklaşım stratejilerini öğretmek ve etkili soru çözüm teknikleriyle daha etkili sonuçlar elde edebilmelerini sağlar. Startfen yayınları 8. sınıf lgs 5’li 1. dönem deneme kitabı öğrencilerin en iyi arkadaşıdır.

Starfen Yayınları 8. Sınıf Beceri Temelli Soruların İçeriği Nasıldır?

Startfen yayınları 8. sınıf lgs 5’li 1. dönem deneme kitabı Türkçe, matematik, fen bilgisi, İngilizce, inkılap ve din kültürü ve ahlak bilgisi derslerini içermektedir. Soru içerikleri bilgiye ve stratejiye dayanır. Sorular şaşırtmalı ve kafa karıştırıcıdır. Bu nedenle öğrenciler hem bilgilerini hem de sorulara yaklaşım stratejilerini geliştirir. Türkçe alanında sözcükte anlam, cümlede anlam, parçada anlam, söz sanatları, metin türleri, yazım kuralları ve anlatım bozukluğu konularından sorular gelir. Matematik alanında üslü ifadeler, kare kök, çarpanlar, olasılık, özdeşlikler, veri analizi, eşitsizlik, geometri, üçgenler vb. gibi konulardan sorular mevcuttur. Diğer derslerde de aynı şekilde temel ünitelerden sorular hazırlanır. Startfen yayınları 8. sınıf lgs 5’li 1. döneme özel deneme sayesinde öğrenciler tüm bu alanlara özgü konuları pekiştirir ve şaşırtmalı sorulara karşı temkinli hale gelir.

Starfen Yayınları 8. Sınıf Lgs 5’li Deneme Faydalı mıdır?

Startfen yayınları 8. sınıf lgs 5’li 1. dönem deneme beceri temelli sorular sınava hazırlanan öğrenciler için oldukça faydalıdır. Bu kitap 5 adet denemeden oluşur. Bu denemeler yeni müfredata uygun hazırlanan sorulardan meydana gelir. Sorular özenle hazırlanır ve öğrencilerin her becerisini geliştirir. Bu denemeler sayesinde öğrenciler sınav ve ünite konuları hakkında bilgi edinir, çıkmış sorulara benzer sorular çözer ve sorulara yaklaşım stratejilerini öğrenir. Bu stratejiler şaşırtmalı sorularda dikkat edilmesi gereken noktaları aydınlatır. Startfen yayınları 8. sınıf lgs 5’li 1. dönem deneme yorumlarını inceleyebilir, diğer kullanıcıların memnuniyet oranlarını görebilirsiniz. Startfen yayınları 8. sınıf lgs 5’li 1. dönem deneme fiyatı da öğrencilerin bütçe dostudur. Bu özel hazırlanmış denemeleri Trendyol üzerinden hızlıca satın alabilir, başarıyı da hızlıca yakalayabilirsiniz.