Star Okey 10'lu Tavla Zarı 9 Mm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Star Okey 10'lu Tavla Zarı 9 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
Geri Bildirim Ver

Star 1020579 10'lu 9 mm Okey Tavla Zarı

Kemik zar, şans oyunlarında sırayı veya hamle sayısını belirlemek için sıklıkla tercih edilir. Star Okey 10’lu 9 mm tavla zarı, tüm oyunlara heyecan katan tasarımıyla öne çıkar. Özellikle tavlanın vazgeçilmez parçalarından biri olan bu araç, kaybolabilir. Söz konusu ürünler, zorlu hamleler ya da yenilgi sırasında da kaybolabilen veya kırılabilen bir yapıya sahiptir. Star Okey, onlu paketleriyle tavla zarı kaybına son verir. Bu takım, 5 çift üründen oluşur. İçeriğinde 10 adet zar bulunan set, şans oyunlarına kaldığınız yerden heyecanla devam etmenizi sağlar. Siz de bu kaliteli ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Ürün, 9 mm kenar uzunluklarıyla tam bir küp formundadır.
  • Kemik materyalden imal edilen zarlar, uzun ömürlü bir kullanım imkânı tanır.
  • Bu ürün, noktalı klasik tasarımıyla tüm şans oyunlarında kullanılabilir.

Star Okey 9 Mm 10'lu Tavla Zarının Özellikleri Neler?

Star Okey 9 Mm 10'lu Tavla Zarının Özellikleri Neler?

Star Okey 10’lu 9 mm tavla zarı, şans oyunlarında hamleleri ve sırayı eğlenceli bir şekilde belirleyebilmenizi sağlar. Bu ürün, uzun süre boyunca kesintisiz ve heyecanlı bir oyun deneyimi yaşamanızı sağlar. 6 yüzlü küp forma sahip olan klasik zarlar, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Kemik materyalden üretilen bu ürünler, krem renkli bir zeminin üzerine siyah noktalar yerleştirilerek tasarlanır. Star Okey zarın her bir yüzeyinde yer alan sayılar, silinmeye dayanıklı boyalar kullanılarak oluşturulmuştur. İki karşılıklı yüzeyin toplamı her zaman 7 rakamını verir. Yuvarlanan zarın zemine temas eden ve havaya bakan iki yüzündeki rakamların toplamı ise yediyi asla geçmemelidir. Klasik bir tasarıma sahip olan ürünün köşeleri ovaldir. Bu, konforlu kullanım olanağı tanır. Hafif yuvarlatılmış köşeler, düşme ve çarpma gibi durumların sonucunda zarın parçalanmasını önler.

Star Okey 10'lu Tavla Zarını Kimler Tercih Eder?

Star Okey 10'lu Tavla Zarını Kimler Tercih Eder?

Star Okey 10’lu 9 mm tavla zarı, şans oyunlarından keyif alan herkese hitap eder. Bu ürün, klasik bir tasarıma sahip olduğu için pek çok farklı amaç doğrultusunda tercih edilebilir. Tavla zarı, küçük boyutlara sahip olduğu için sıkça kaybolan oyun araçlarının arasında yer alır. Kırılma ve çatlama da bu tür ürünleri kullanan kişilerin sık bir biçimde karşılaştığı aksaklıklardır. Bu ürün, oyuna kaldığınız yerden devam etmenizi sağlar. Özellikle oyun araçlarınızı sıklıkla kaybediyorsanız, Star Okey 9 mm tavla zarını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Bu ürün, kartlı şans oyunlarından keyif alan bireyler için de uygundur. Bu paket, 10 adet zar barındırdığı için avantajlı bir alışveriş yapmanıza imkân tanır. İşletmeler tarafından da tercih edilebilecek olan ürün, ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde dizayn edilmiştir.

Star Okey 9 Mm 10'lu Tavla Zarı İşçiliği Nasıldır?

Star Okey 9 Mm 10'lu Tavla Zarı İşçiliği Nasıldır?

Star Okey 10’lu 9 mm tavla zarı, kaliteli bir işçiliğe sahip olduğu için rahat kullanım imkânı tanır. Ürün, kemik materyal kullanılarak imal edilmiştir. Bu, zarların yüksek yüzey direncine sahip olmasını sağlar. Bu ürün, oyunun en heyecanlı yerinde kırılma ve çatlama gibi istenmeyen durumlar ile karşı karşıya kalmanıza engel olur. Star Okey zarlar, özel kesme ve oyma tezgâhlarının üzerinde imal edilir. Yüksek kaliteli bir işçiliğe sahip olan ürünler, klasik tasarımları ile öne çıkar. Zarların üzerinde yer alan boyalar ise kullanıma bağlı olarak kısa süre içinde silinmez. Söz konusu ürün, uzun bir süre boyunca kullanılsa bile rengini korur. Dilerseniz siz de Star Okey 10’lu 9 mm tavla zarı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Keyifli bir biçimde vakit geçirmenizi sağlayacak olan bu kaliteli ürünü Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.