stanrayf Germany Sjs Çelik Şanzuman 3400 W 5.2 Joule Professıonel Kırıcı Delici

1.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

stanrayf Germany Sjs Çelik Şanzuman 3400 W 5.2 Joule Professıonel Kırıcı Delici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖZCÜ GRUP TİCARET Satıcı Ünvanı: GÖZCÜ E-TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0410151510900001 Vergi Kimlik Numarası: 4101515109
    Bu ürün GÖZCÜ GRUP TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stanrayf Germany Sjs Çelik Şanzuman 3400 W 5.2 Joule Professıonel Kırıcı Delici 5 Parça Uç Hediyeli STANRAYF GERMANY Sjs Metal Şanzuman 3400 W 5.2 Joule Professıonel Kırıcı Delici 5 Parça Uç Hediyeli 3 Yıl Garantili Çantalı Sürekli Ağır Hizmet Kullanımına Uygun Kırma Delme 5 Parça Sds Uç Hediyeli Teknik veriler Ek veriler · Nominal giriş gücü 3200 W · Darbe enerjisi 5.2 J · Nominal devir sayısında darbe sayısı 0 - 9.000darbe/dak · Devir sayısı 0 - 4400dev/dak · Ağırlık 2,9kg · Takım ölçüleri (uzunluk) 379mm · Takım ölçüleri (yükseklik) 216mm · Uç girişi SDS plus Delme aralığı · Beton delme çapı, kırıcı-delici uçları* 4 - 32mm · Beton ops. uygulama aralığı, kırıcı-delici uçları8 - 32mm · Betonda, buat uçları ile delme çapı 98 mm · Maks. delme çapı, buat uçları88 mm · Metalde maksimum delme çapı13mm · Ahşapta maks. delme çapı 60 mm · Toplam titreşim değeri (Betonda darbeli delme) · Titreşim emisyon değeri ah 11,5m/s² · Tolerans K 1,5m/s² · Toplam titreşim değeri (Keskileme) · Titreşim emisyon değeri ah 11m/s² · Tolerans K1,5m/s² · Vurgulanan Veriler Elektrikli el aletinin A-dereceli gürültü seviyesi tipik olarak şu değerlere sahiptir: Ses basıncı seviyesi 90 dB(A)
  • Ses performansı seviyesi 101 dB(A). K belirsizliği= 3 dB. Avantajlar Akıllı KickBack Control sayesinde en yüksek performans · Daha yüksek gücü sayesinde sınıfının en iyi performansı · Yaralanma riskini en aza indirmek için KickBack Control (KBC) ile daha yüksek kullanıcı güvenliği · Minimum titreşim değerleri için karşı sarkaçlı aktif titreşim engelleme .
Geri Bildirim Ver