Stanley Stdc18lhbk-tr 18volt/2,0ah Li-ion Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.238,24 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.900 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Stanley Stdc18lhbk-tr 18volt/2,0ah Li-ion Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eroğlu Satıcı Ünvanı: EROĞLU MAKİNA VE ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0366005462500018 Vergi Kimlik Numarası: 3660054625
    Bu ürün Eroğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stanley STDC18LHBK 18V 2.0 Ah Li-ion Çift Akülü Darbeli Vidalama Özellikleri ve faydaları: Alüminyum vites kutusu, ısıyı daha hızlı dağıtarak makine ömrünü uzatır Daha fazla çalışma süresi için ekstra kapasite sağlayan 2.0 Ah Li-Ion akü Sert malzemelerdeki zorlu işler ve büyük çaplı delikler için 51.4Nm yüksek tork gücü Farklı bağlantılarla çeşitli malzemelere mükemmel vidalama için 22 ayarlanabilir tork ayarı Optimal hız ve tork kontrolü için 2 vites Daha fazla dayanıklılık için 13mm metal anahtarsız mandren Elektronik Koruma Sistemi aküyü aşırı yüklenmeye, aşırı ısınmaya veya derin deşarja karşı korur Ürün Özellikleri Metal, Ahşap, Duvar Delim, Vidalama Uygulamaları Bu Paketin İçindekiler 2 Akü, 60dak Şarj Cihazı, Kemer Kancası, Manyetik Uç Tutma Şeridi, Taşıma Çantası

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 1003 Watt
  • Akü Volt 18 Volt
  • Mandren Tipi Anahtarsız
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Kablosuz
Geri Bildirim Ver

Stanley Stdc18lhbk-tr 18volt/2,0ah Li-ion Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap

Stanley matkap, vidalama ve delme işlerini kolayca yapmanıza yardımcı olur. Stanley STDC18LHBK 18volt/2,0ah li-ion çift akülü profesyonel darbeli matkap, enerji kesintisi yaşamadan tüm işlerinizi tamamlamanızı sağlar. Çift akülü olmasına karşın kısa sürede şarj edilebilir. Stanley matkap, çalışırken dönme işlevinin yanı sıra ileri-geri hareketlerle yüzeye darbe de uygular. Böylelikle delme işlemi kolaylaşır. Matkap, oldukça estetik bir görünüme sahiptir. Ürünün şanzıman bölümü metaldir. Tutulduğu zaman ele mükemmel oturur. Bu sayede cihazı tutmak için ekstra güç harcamanıza gerek kalmaz. Matkap, uç değiştirme ve uygulama süreçlerinde pratiklik sunar. Böylece profesyonel işlerde olduğu kadar evdeki basit tadilatlarda da aynı performansı verir. Stanley STDC18LHBK 18volt/2,0ah matkabın teknik özellikleri:

  • Ağırlık: 1,34 kg Stanley STDC18LHBK-TR 18volt/2,0ah Li-ion Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap
  • Maksimum Tork: 51 Nm Stanley STDC18LHBK-TR 18volt/2 0ah
  • Darbe Oranı: 27.200 devir/dakika Stanley STDC18LHBK-TR 18volt/2 0ah Li-ion Çift Akülü

Stanley Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap Gücü Nasıl?

Stanley Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap Gücü Nasıl?

Stanley STDC18LHBK 18volt/2,0ah li-ion çift akülü matkap, birçok yüzeyde uygulama yapılabilecek güce sahiptir. Cihazın motoru, iki ayrı hızda çalıştırılabilir. Yüksüz olarak dakikadaki devir sayısı birinci kademede 0’dan 400’e ve ikincide 0’dan 1600’e çıkar. Matkap darbe oranı ise ilk kademe için dakikada 0’dan 6800’e çıkar. İkinci kademede ise dakikada 0’dan 27200’e çıkar. Ayarlanabilir darbe şiddeti, delme işleminin uygulandığı yüzey açısından önemlidir. Kısa ve hızlı darbe, itme gücü sağlar. Böylelikle matkap ucunun sert yüzeylere girişi kolaylaşır. Matkaplarda, ucun dönme hızını motorun gücü belirler. Matkap döndürme gücü tork ile tanımlanır. Birimi Nm’dir. Nm değeri arttıkça devir sayısı yükselir. Stanley STDC18LHBK 18volt/2,0ah li-ion çift akülü profesyonel darbeli matkap maksimum 51,4 Nm tork değeri sunar.

Stanley Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap Kullanım Alanı Nasıl?

Stanley Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap Kullanım Alanı Nasıl?

Stanley çift akülü profesyonel darbeli matkap ayarlanabilir kademeleri dolayısı ile birçok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Delme işlemini gerçekleştireceğiniz zemin dayanıklı bir malzemeye sahipse Stanley darbeli matkaptan yardım alabilirsiniz. Stanley matkap; beton, metal ve ahşap delmek için kullanılır. Matkabın beton ve metal delme çapı 13 mm’dir. Ahşapta ise delme çapı 38 mm’ye çıkar. Stanley darbeli matkabı sadece delme fonksiyonunda da kullanmanız mümkündür. Darbeli matkap döner modda tüm delme işlemlerini gerçekleştirir. Matkabın dönme ve darbe modu, özellikle duvarda çalışmak için kullanışlıdır. Doğru şekilde yerleştirilen bir matkap neredeyse her deliği açabilir. Matkabın mandren çapı 13 mm’dir. Mandreni anahtarsızdır. Böylelikle başlıkları tek elle çıkartıp takabilirsiniz. Akülü matkaplarda mandrenin çok hafif yalpalama yapması bilinen ve olağan bir durumdur.

Stanley Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap Kaliteli mi?

Stanley Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap Kaliteli mi?

Stanley matkabın akü tipi li-iondur. Li-ion aküler boyut bakımından küçüktür; ancak büyük olanlarla aynı sürede ve eş verimle çalışırlar. Stanley matkap aküsü yarı dolu hâldeyken depolanabilir. Akülerin kendi kendilerine boşalması söz konusu olmaz. Bataryalar, boş olmasalar bile herhangi bir zamanda şarj edilebilir. Stanley matkapta çift li-ion akü bulunur. Bu sayede cihaz, sizi priz ve uzatma kablosu arama derdinden kurtarır. Darbeli matkapta topraklama kablosuna gerek olmaz. Cihaz, çift yalıtımlı olduğu için elektrik kaçağı ya da benzeri sorunlarla karşılaştırmaz. Çalışma modunu seçerken veya sıkma ayarını yaparken ürünün uç tarafındaki çevirmeli ayarlama düğmesini kullanabilirsiniz. Stanley STDC18LHBK-TR 18volt/2,0ah li-ion çift akülü profesyonel darbeli matkap yorumlarında, cihazın tam bir fiyat-performans ürünü olduğu değerlendirmesi mevcuttur. Kalitesiyle ve fonksiyonel özellikleriyle öne çıkan bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.