Stanley Adventure Switchback Beyaz Tek El Termos Bardak 0,47 lt 10-02285-022

1.399 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Stanley Adventure Switchback Beyaz Tek El Termos Bardak 0,47 lt 10-02285-022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOCAYUNUS BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: YUNUS KOCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5399859123400019 Vergi Kimlik Numarası: 5640435014
    Bu ürün KOCAYUNUS BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün açıklaması:Stanley adventure switchback tek el termos bardak 0.47 ltürün özellikleri:· şimdiye kadarki en zengin özellikleri bünyesinde barındıran switchback™ travel mug, hem termos özelliğine hem de kullanım kolaylığına yoğunlaşmıştır.· grit guard, içtiğiniz bölümü korur ve temiz tutar, tek elinizle kolayca açıp içebilir ve kapatabilirsiniz. Sızdırmazlık özelliği ile güvenle çantanız içerisinde taşıyabilirsiniz.· kesinlikle sızdırmaz. · çanta içerisinde taşınabilir.· çantaya takılarak taşınabilir.· çift duvar vakumlu.· yalıtımlı yapısı, içeceklerinizi 7 saat sıcak ya da 9 saat soğuk tutabilir.· buz takviyesi ile 36 saate kadar soğuk tutar.· 18/8 paslanmaz çeliktir, kesinlikle paslanmaz.· doğal olarak bpa içermez.· arabada kolaylıkla kullabilir.· bulaşık makinesinde yıkanabilir.Teknik özellikleri:· ağırlık: 350 gr· ebatlar: 23.5 x 9 x ø 7 cm· kapasite: 473 ml· sıcak: 7 saat· soğuk: 9 saat· buzlu: 36 saat

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 450-550 ml
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Stanley 0,47 lt Adventure Switchback Beyaz Tek El Termos Bardak

Stanley Adventure Switchback tek el termos bardak 0 47 lt ile sabah kahvenizi alıp evden çıkabilir ve tüm gün boyunca sıcak bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Ayrıca bu kullanışlı termosu seyahatlerinizde yanınızda taşıyarak yolda olduğunuzda bile sıcak ya da soğuk içecekleri tam da istediğiniz gibi tüketme şansına sahip olabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak bu ürünün diğer özelliklerini de şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Stanley Adventure Switchback tek el termos 473 ml sıvı kapasitesine sahiptir.
  • Stanley Adventure Switchback tek el termos içeceklerinizi 7 saat sıcak ve 9 saat soğuk tutma özelliğine sahiptir. Ayrıca buzlu içecekleri 36 saat boyunca soğuk tutar.
  • Stanley Adventure Switchback tek el termos yalnızca 350 gram ağırlığa sahip olduğu için taşıması ve kullanması son derece kolaydır.

Stanley Adventure Switchback Termos Bardağın Özellikleri

Stanley Adventure Switchback Termos Bardağın Özellikleri <p Tasarladığı şık ve ergonomik termos modelleri ile milyonlarca kullanıcıya ulaşan Stanley markası, sizlere memnuniyet garantisi sunmaktadır. Marka tarafından üretilen ve en çok tercih edilen modellerden bir tanesi de Stanley Adventure Switchback 0.47 lt tek el termos bardaktır. Tamamen portatif bir yapıya sahip olan bu ürün, yalnızca 350 gram ağırlığındadır. 23.5 x 9 x 7 cm boyutları sayesinde kolaylıkla çantada taşınabilir. Paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş olan ürün, rahatlıkla yıkanabilir ve hiçbir şekilde paslanma ve kararma gibi sorunlara neden olmaz. Ayrıca BPA içermediği için de sağlığınızı hiçbir şekilde riske atmaz. Bu şık ve kompakt ürünü gönül rahatlığıyla hem kendiniz hem de sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz.

Stanley Adventure Switchback Termos Bardak Kullanışlı mıdır?

Stanley Adventure Switchback Termos Bardak Kullanışlı mıdır?

Termos seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken ilk ve en önemli özellik ürünün kullanışlı olup olmadığıdır. Stanley Adventure Switchback 0 47 lt tek el termos bardak hem tasarımı hem de sizlere sunduğu özellikler ile son derece işlevsel bir üründür. Ürünün en kullanışlı özelliklerinin başında kahve makineleri ve sebiller ile uyumlu olması, kolay bir şekilde doldurulabilmesi gelir. Ürün tek el ile kolay bir şekilde açılıp kapanabildiği için elleriniz doluyken bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Stanley termos, yoğun çalışma hayatında veya hızlı geçen seyahatlerinizde size zaman kazandırır. Ayrıca ürünü spor yaparken de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Stanley Adventure Switchback 0.47 lt tek el termos bardak, çok pratik bir şekilde temizlenebiliyor olmasıyla da avantaj sağlamaktadır. Paslanmaz çelikten imal edilen bu ürünü su ve deterjan kullanarak rahatça temizleyebilirsiniz.

Stanley Adventure Switchback Termos Bardak Kaliteli midir?

Stanley 0,47 lt 10-02285-022 Adventure Switchback Beyaz Tek El Termos Bardak

Stanley Adventure Switchback 0.47 lt tek el termos bardak üstün kalitesi ve kullanılan malzemeler sayesinde sizlere benzersiz bir performans sunmaktadır. Hem soğuk hem de sıcak içecekleriniz için tercih edebileceğiniz termos, sıvıları çok uzun bir süre kendi sıcaklıklarında korur. Soğuk içecekleri 9 saat, sıcak içecekleri 7 saat ve buzlu içecekleri de 36 saat boyunca koruduğu için işlevini tam olarak yerine getirir. Ürünün çift vakumlu bir tasarıma sahip olan kapak kısmı, içeceklerin hava ile temas etmesine tamamen engel olur. Ayrıca bu özel kapak tasarımı içeceklerin sızmasını da önler. Stanley Adventure Switchback 0.47 lt tek el termos bardağı çantanızda güvenle taşıyabilir ve içeceklerin akmasından endişe duymazsınız. Tüm bu gelişmiş özelliklere sahip olan Stanley Adventure Switchback tek el termos bardak 0 47 lt yorum ve geri dönüşlerle de kullanıcılardan tam not almıştır. Siz de bu ürünü Trendyol’dan sipariş verebilir ve uygun fiyat avantajının keyfini çıkarabilirsiniz.