Stanley 1.3 Lt Adventure Vacuum Bottle Termos

1.978 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.970 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.075 TL1.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL2.049 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.290 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Stanley 1.3 Lt Adventure Vacuum Bottle Termos

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: uygunhane Satıcı Ünvanı: MERT ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6780423259
    Bu ürün uygunhane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stanley Classic Vacuum Bottle 1.3 lt Termos 28 saat sıcak 28 saat sıcak tutma süresi
  • 26 saat soğuk tutma süresi
  • 144 saat buzlu muhafaza
  • Paslanmaz çelik iç hazne
  • Çift duvar yalıtımı
  • Sızdırmaz kapak
  • Bardak şeklinde kullanıma uygun kapak

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 1,3 L
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Yeşil
  • Yalıtım Süresi 24 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
  • Model İçecek
Geri Bildirim Ver

Stanley Termos 1.3 Litre

İçeceklerin uzun süre boyunca ideal sıcaklıklarda tutulması, özellikle açık havada vakit geçirmeyi seven bireylerin temel ihtiyaçları arasındadır. Sıcak içeceklerin sıcaklıklarının korunması ve soğuk içeceklerin soğuk kalması, Stanley 1.3 litre termos Adventure vacuum ürünleri ile mümkündür.

  • Kolay taşınabilir
  • Stanley 1.3 lt termos geniş iç hacimli
  • Açık havada kullanım için ideal

Stanley 1.3 lt Adventure Vacuum Termos Faydalı Özellikleri

Stanley 1.3 lt Adventure Vacuum Termos Faydalı Özellikleri

Kullanıcıların beğenilerini toplayan Stanley Adventure vakumlu termos, birçok faydalı özellik sunar.

İçecekleri yirmi sekiz saate kadar sıcak tutar. Soğuk içecekleri yirmi altı saate kadar saklar. 1.3 Stanley termos ortalama yalıtım süresi, yirmi dört saat olarak belirtilir. Çift duvarlı tasarımı, ısı kaybını engeller. Vakum izole özellikleri bulunur. Markanın bu ürünlerine buz takviyesi yapıldığında, içecekleri soğuk tutma süresi, yüz elli saate kadar çıkar. Açık havada pratik bir taşıma sağlayan katlanabilir taşıma sapı bulunur. Stanley 1.3 litre termos, sızdırmaz özellikli bir iç tıpaya sahiptir. Böylece taşıma sırasında dökülme riski olmadan çantanıza, diğer eşyalarınızın yanına koymanız mümkündür. İç haznesinde paslanmaz çelik bulunur. Kaliteli materyalleri, içine konulan içeceklere tat ve koku bulaşmasını engeller. Özel tasarımları, içecekleri koymak için sağlıklı bir iç hazne oluşturur. Dış kapağının bardak şekilde kullanılabilme özelliği vardır. Bu detayı özellikle, açık havada kullanımı sırasında büyük kolaylık sağlar. Dış yüzeyi, darbelere dayanıklı, çelik materyaline sahiptir.

    Stanley Adventure Termos Kullanım Alanları

    Stanley Adventure Termos Kullanım Alanları

    Stanley Adventure termos, pratik şekilde taşınabilen ve işlevsel özellikleri ile büyük kolaylıklar sağlayan bir üründür. Açık havada yapılan tüm aktivitelerde kullanıma uygun niteliktedir. Stanley 1.3 termos sıklıkla kullanılan aktiviteler şu şekilde sıralanabilir:Bunlar gibi daha birçok spor ve aktivite sırasında Stanley kalitesiyle sunulan termoslar kullanılabilir. Doğanın ortasında olsanız bile sıcak veya soğuk içeceklere sahip olabilirsiniz. Stanley 1.3 lt outdoor termos, neredeyse tüm içeceklerin saklanması için tercih edilebilir. Ürünlerin materyalleri ve tasarımları nedeniyle, içine konulması önerilmeyen birkaç içecek bulunur. Bunların başında, gazlı veya karbonatlı içecekler yer alır. Termos içerisindeki gaz birikimi, istenmeyen bir basınç artışına neden olur. Gazlı veya karbonatlı içeceklerin ürün içerisine konulması, kapak tasarımının bozulması ile sonuçlanabilir.

    Kamp, Piknik, Doğa yürüyüşleri, Kaya tırmanışı, Bisiklet sporları

      Trendyol’a Özel Stanley Adventure Serisi 1.3 lt Termos Fiyatları

      Trendyol’a Özel Stanley Adventure Serisi 1.3 lt Termos Fiyatları

      Açık havada vakit geçirmeyi sevenler için büyük kolaylıklar sağlayan Stanley 1.3 lt termos fiyat aralıkları, indirim fırsatları ile sunulur. Bu termos tasarımlarının tüm özelliklerine kolay şekilde ulaşmanız için uygun fiyat aralıkları yer alır. Temizlik ve bakım sürecine özen gösterildiği sürece, uzun süreli bir kullanım sağlayan kaliteli tasarımları bulunur. Temizlik sırasında, güçlü kimyasal maddelerin kullanımından kaçınılması gerekir. Ilık su, yumuşak bir sünger ve hafif içerikli bir deterjan yardımıyla temizlik tamamlanabilir. Termosun çamaşır suyu içerikli temizlik maddeleriyle temas etmesi, yüzey bütünlüğünün bozulmasına ve ürün işlevini kaybetmesine neden olur. Tüm temizlik sürecinde, yoğun içeriği olmayan bir deterjanın kullanımı yeterli etkiyi yaratır. Her bir tasarım ayrıntısıyla pratik bir kullanım süreci sunan Stanley Adventure serisi 1.3 lt termos ürünleri, estetik özellikleri açısından da oldukça hoş bir görünüme sahiptir. Parlak ve pürüzsüz çelik yüzeyi, termos renklerini harika şekilde yansıtır. Teknik ve estetik özellikleri ile kullanıcı memnuniyetini toplayan bu termoslara Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.