Stabilo Power 24'lü Keçeli Kalem 280/24-01

408,35 TL
(17,01 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
509,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Stabilo Power 24'lü Keçeli Kalem 280/24-01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OFİSS KİTAP KIRTASİYE OYUNCAK Satıcı Ünvanı: YUNUS KAPLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4980558419
    Bu ürün OFİSS KİTAP KIRTASİYE OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stabilo Power 24'lü Keçeli Kalem Özellikleri ve Açıklamaları Stabilo Power 24'lü Keçeli Kalem 280/24-01 Kalemin kapağını kapatmayı unutan tüm çocuklar. Zengin renk seçenekli keçeli kalem. Mürekkebi kurumadan kapağı çok uzun süre açık kalabilir. Yıkanabilir mürekkep, yutulduğunda nefes almayı sağlayan havalı kapak ve baskıya dayanıklı uç yapısı. Güçlü L-uç (çizgi kalınlığı ortalama 2 mm) 24 canlı renk içeren set. Mürekkebi kurumadan kapağı 5 hafta açık kalabilir. Uzun süre kullanım imkanı çocukları (ve ebeveynleri) mutlu eder. Oyun odalarının yüksek talepleri için ideal çözüm. Su bazlı mürekkebi, yıkanınca kıyafetlerden kolayca çıkar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Stabilo 37.05.249.132 Power 24 Renk Keçeli Kalem

Pratik ve verimli bir kullanım sunan Stabilo Power 24 renk keçeli kalem hem çocukların hem de ebeveynlerin sevdiği bir üründür. Bu set markanın sıkça tercih edilen ürünleri arasında ilk sıralarda yer alır. Keçeli kalemler sahip olduğu özelliklerden dolayı yoğun bir ilgi görür. Kurumaya karşı dayanıklılığı ve performansı artıran ucu, ürünün öne çıkan önemli özellikleri olarak gösterilebilir. Kalemin yıkanabilir mürekkebi çocuklar tarafından özgürce kullanılabilir. Kâğıt üzerinde son derece canlı renkler bırakır. Ergonomik tasarıma sahip olup konforlu bir kullanım süreci sunar. Her açıdan kalitesini yansıtabilmesi ise ürünün uzun ömürlü bir olmasını sağlar. Tüm bu özellikler ve kalite bir arada bulunduğundan kullanıcılar çoğunlukla bu ürüne yönelirler.

  • 24 farklı renk
  • İtmeye dayanıklı M (2 mm) kalınlığında fiber uç
  • Kapaksız 8 haftaya kadar kurumaya dayanıklı

Stabilo Power Keçeli Kalem 24 Renk Özellikleri Nelerdir?

Stabilo Power Keçeli Kalem 24 Renk Özellikleri Nelerdir?

Stabilo Power 24 renk keçeli kalem, oldukça kullanışlı özelliklere sahiptir. Ürün, sahip olduğu özelliklerle üstün bir verimlilik sunar. Zengin bir renk skalası bulunan Stabilo Power, 24 farklı tonu ile kullanıcıya özgürlük sunar. Bu modelin dikkat çeken önemli özelliklerinden biri, üst düzey dayanıklılığıdır. Normal şartlarda keçeli kalemlerin ağzı her zaman kapalı kalmalıdır. Açık kaldığı takdirde kısa sürede kurumaya başlarlar. Fakat Stabilo Power 24 renk keçeli kalemler kapaksız da dayanıklıdır. Kapağı açık unutulması hâlinde bu kalemler, 8 haftaya kadar kurumadan durabilirler. Ürünün yoğun ilgi görmesinin ve sıkça tercih edilmesinin başlıca sebeplerinden biri budur. Çoğunlukla çocuklar tarafından kullanıldığı düşünüldüğünde, kalem kapağının açık unutulması son derece muhtemeldir. Dolayısıyla bu dayanıklılık, ürünün miniklere emanet edilebilmesine de imkân tanır.

Stabilo Power Keçeli Kalem 24 Renk Kağıda Zarar Verir mi?

Stabilo Power Keçeli Kalem 24 Renk Kağıda Zarar Verir mi?

Stabilo Power keçeli kalemler, her açıdan detaylı bir şekilde düşünülerek dizayn edilir. Tasarım ve üretim sürecinde sadece kullanıcı değil, kullanım yüzeyi de dikkate alınır. Bu doğrultuda ürünler, kâğıda zarar vermeyecek şekilde üretilir. Stabilo Power 24 renk keçeli kalemler, M kalınlığında uçlara sahiptirler. Bu ortalama bir boyuttur ve yaklaşık 2 mm kalınlığındaki çizgileri ifade eder. Orta seviyede bir ucu olduğu için kâğıda aktarılan mürekkebin miktarı da optimumda kalır. Aşırı bir mürekkep aktarımı olmadığı için kâğıt gereğinden fazla ıslanmaz ve zarar görmez. Ayrıca bu kalemler itmeye karşı dirençli fiber uçlarla donatılır. Fiber uçların kâğıtlar üzerinde olumsuz bir etkisi yoktur. İtmeye karşı direnç ise hem yüzey üzerine fazla baskı uygulamayı önler hem de uçların yapısını korur.

Stabilo Power Keçeli Kalem 24 Renk Kimlerin Kullanımı İçindir?

Stabilo Power 24 renk keçeli kalemler, çocuklara yönelik olarak geliştirilmiş bir üründür. Setin içeriği, yapısı ve fiziksel özellikleriyle tam anlamıyla miniklere özeldir. Özellikle ilkokul çağındaki çocukların okul ve hobi çalışmaları için kullanışlıdır. Daha küçük yaştakiler için ise renkleri tanıma açısından faydalıdır. Ayrıca bu kalemlerin içerisinde yıkanabilir mürekkep vardır. Boyamalı aktivitelerde minikler etrafı ve üstlerini sıkça kirletirler. Bu gibi durumlarda da rahatlıkla seçilebilecek bir üründür. Kıyafetlere bulaştığında yıkanması yeterlidir. Stabilo Power 24 renk keçeli kalem yorumlarından da anlaşılabileceği gibi bu ürün, ebeveynler tarafından çocuklar için sıkça satın alınır. Fakat gençler ve yetişkinler de bu setten faydalanabilirler. 24 farklı canlı rengin kaliteli bir şekilde buluşmuş olması, ürünü farklı amaçlarla kullanılabilecek hâle getirmiştir. Dolayısıyla bu malzemeyi, keçeli kaleme ihtiyaç duyan hemen herkes satın alıp rahatlıkla kullanabilir. Bu seti satın alma konusunda avantaj yakalamak isteyenler Trendyol'dan faydalanabilir.