Stabilo Point 88 Oval Kutu 20 Renk 8820-02

592,95 TL
(29,65 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
609,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
824,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Stabilo Point 88 Oval Kutu 20 Renk 8820-02

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hızlıkırtasiye Satıcı Ünvanı: ÖZYURT KIRTASİYE PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0718003376300019 Vergi Kimlik Numarası: 7180033763
    Bu ürün hızlıkırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • StabiloKeçeli Kalem Renkler hatırlamayı %78 'e kadar kolaylaştırır,
  • 20 renk seçeneği olan ince keçe uçlu kalem seti, aynı zamanda kalem kutusu olarak kullanılabilir,
  • Su bazlı mürekkebi yazarken anında kurur, bulaşmaz,
  • Metal destekli 0,4mm ucu ile uzun ömürlüdür,
  • Uzun süre kapağı açık şekilde kurumadan kullanılır,
  • Cetvel ve şablonlar ile kullanıma uygundur,
  • Çocukların yutması halinde nefes alabilmeleri için kapağında havalandırma delikleri bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Stabilo 20 Renk 37.05.249.183 Point 88 Zebrui

Kırtasiye ürünleri satın alırken kaliteden ödün vermemek son derece önemlidir. Kaliteli kalem denildiği zaman tüm dünyada ilk akla gelen markalardan bir tanesi Stabilo markasıdır. 150 yılı aşkın bir süre içerisinde edindiği deneyimi tasarladığı ürünlere yansıtan marka, geliştirdiği yenilikçi ürünlerle fark yaratır. Stabilo point 88 kalemler bu kalitenin somut yansımasıdır denebilir. Uzun ömürlü mürekkebi, uç yapısı ve birbirinden eğlenceli renkleriyle dikkat çeker. Siz de 20 farklı renkten oluşan bu seti tercih ederek Stabilo kalitesinin keyfine varabilirsiniz.

  • Stabilo point 88 zebrui 20 renk kalemden oluşmaktadır.
  • Stabilo point 88 20’li ince uçlu bir tasarıma sahiptir.
  • Stabilo point 88 kalemler 0.4 mm kalınlığında keçe uca sahiptir.

Stabilo Point 88 Zebrui 20 Renk Kalem Setini Özellikleri

Stabilo 20 Renk 37.05.249.183 Point 88 Zebrui Fiyatları

Stabilo point 88 kalemler çok geniş bir kesime hitap eder. Anaokulu çocuklarından iş hayatındaki profesyonellere kadar her yaştan insan bu kalemleri keyifle kullanmaktadır. Daha organize ve düzenli bir şekilde çalışmak ve çalışma hayatına renk katmak için özel olarak tasarlanmıştır. Keçeli kalem olarak değerlendiren Stabilo point 88 serisi piyasadaki diğer keçeli kalemlerden çok daha farklı bir kaliteye sahiptir. 0,4 mm uç yapısına sahip olan Stabilo point 88 kalemler ile isterseniz not alabilir ve yazı yazabilir, isterseniz de boyama yapabilirsiniz. Ayrıca 0,4 mm uç yapısı sayesinde ince ve düzgün çizgiler çekmenizi sağlar. 20 farklı renkten oluşan bu set ile aklınıza gelen her renge sahip olursunuz. Özel kutusu, kalem kutusu olarak kullanılabildiği için oldukça avantajlıdır.

Stabilo Point 88 Zebrui 20 Renk Kalem Seti Kullanışlı mıdır?

Stabilo 20 Renk 37.05.249.183 Point 88 Zebrui Fiyatları

Stabilo point 88 keçeli kalemler kaliteli olduğu kadar kullanışlı bir yapıya sahiptir. Stabilo markasının imza ürünü olan bu kalemler ince bir tasarıma sahiptir. Bu tasarımı kalemin konforlu bir şekilde kavranabilmesini sağlar. Kullanım sırasında elinizden kaymadığı için daha iyi sonuçlar elde etmenize imkân tanır. 20’li Stabilo point 88 seti kendi kutusu içerisinde satışa sunulur. Bu kutu günlük hayatta kalem kutusu olarak kullanılabilir. 20 farklı renkten oluşan set, hayal gücünüzü kâğıda yansıtmanıza yardımcı olur. Eğer çizim yapmakla ilgileniyorsanız bu kalemleri tercih edebilirsiniz. Hem şablon hem de cetvel kullanarak ince ve düzgün çizgiler çizebilirsiniz. AB Standartlarına uygun bir şekilde üretildiği için çocukların kullanımına uygundur. Kapaklar üzerinde bulunan hava delikleri sayesinde yutulduğu zaman nefes alınabilir.

Stabilo Point 88 Zebrui 20 Renk Kalem Seti Uzun Ömürlü mü?

Stabilo 20 Renk 37.05.249.183 Point 88 Zebrui Fiyatları

Stabilo point 88 Zebrui 20 renk kalem seti uzun ömürlü bir kullanım için üstün Stabilo kalitesi ile üretilir. Stabilo point 88 kalemler, metal kaplı uç yapısı sayesinde kullanım sırasında deforme olmaz. Aynı şekilde keçe uç kısmı aşınmaya karşı oldukça dirençlidir. Stabilo point 88 kalemlerin mürekkepleri su bazlı olduğu için hemen kurur ve dış faktörlerden etkilenmez. Bu sayede yaratıcı fikirlerinizin önündeki engelleri kaldırır. Kullanıcıların yaptığı Stabilo point 88 zebrui 20 renk yorumları ürünün ne kadar uzun ömürlü olduğunu gözler önüne serer. Siz de Stabilo kalitesini elde etmek için Trendyol’dan sipariş verebilir ve uygun fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz. Uçtan uca korunan online ödemelerinizde kart bilgileriniz 3. şahıslar ile paylaşılamaz. Ödeme tamamlandıktan sonra ürünleriniz hemen paketlenir ve kargoya teslim edilir. Arzu ederseniz kargo sürecini uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.