Stabilo Point 88 Ince Keçe Uçlu Kalem 10'lu Paket

442 TL
(44,20 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Stabilo Point 88 Ince Keçe Uçlu Kalem 10'lu Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YKM KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: YKM KIRTASİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0981155095700001 Vergi Kimlik Numarası: 9811550957
    Bu ürün YKM KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stabilo Point 88 İnce Keçe Uçlu Kalem 10'lu Paket Stabilo Point 88’in birbirinden canlı renkleri ile çalışırken dağılmaktan kurtulun!!! Çalışmalarınızı organize etmek, kendi el yazınızla akılda kalıcı notlar almak veya sadece önemli yerlerin altını çizmek için bile her zaman renkli kalemlere ihtiyaç duyarız. Kalitesi ve dayanıklılığı dünya tarafından kabul görmüş Stabilo Point 88, bu konuda en iyi yol arkadaşınız olacaktır. Klasik, kült, havalı… İlk olarak 1977’de piyasaya sunulan ve Avrupa’da en çok tercih edilen keçeli kalem haline gelen Stabilo Point 88, bugün hâlâ yaş grubu ve iş kolu fark etmeden herkesin kalemliğinde yer almayı başarabilmiştir. Kalitesi, kullanım kolaylığı, dayanıklılığı ve geniş renk seçeneği onu günlük hayatın vazgeçilmez bir klasiği haline getirmiştir. Okulda, evde, ofiste hayatına biraz renk kat… Hayatınızın her alanında önemli notları veya aklınızda kalması gereken bilgileri ezberlemeye yardımcı olmak için ruh halinize en uygun rengi seçin. Stabilo Point 88, en sönük notları dikkat çekici ve eğlenceli hale getirmek için yanınızda. Siz de artık kaos içinde çalışmaya elveda diyerek Stabilo’nun 47 ayrı renk seçeneğinden birini alın ve başarılı çalışmaya merhaba diyin. Çalışmalarınızda neden STABILO Point 88’i tercih etmelisiniz? 6 neon renk dahil 47 ayrı renk seçeneği içinden ihtiyacınıza en uygun olanı kolaylıkla bulabilirsiniz. Stabilo Point 88’de her zaman ihtiyacınızı karşılayabilecek bir ton vardır. Cetvel veya şablonla çizim yapmak konusunda oldukça idealdir, kesinlikle bulaşma ve akma yapmaz. Kontrol daima sizde olur. 0.4 mm genişliği ve mükemmel kalitesi onu yanınızdan ayırmadan her gün severek kullanabileceğiniz ve güvenebileceğiniz bir ürün haline getirir. Stabilo Point 88’in metal kaplı ince ucu, dayanıklılık ve gücü artırır. Bu sayede hemen hemen her kağıt türünde kusursuz performans gösterir, titiz işlerinizde bile gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kapağı açık unutulsa bile uzun süre kurumadan kalır ve sizi asla yarı yolda bırakmaz. Çocukların kapağı yutması halinde nefes alabilmeleri için kapak üzerinde havalandırma delikleri bunulur. Çalışmalarınızı organize etmek, kendi el yazısı notlarınızı oluşturmak ve önemli gördüğünüz yerlere kendinize özgü bir işaret bırakmak sizi kaostan kurtarıp başarıya götürecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver