ST. PETERSBURG Sonnet Suluboya Seti - 24'lü

588 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
589,89 TL

Ürün Bilgileri

ST. PETERSBURG Sonnet Suluboya Seti - 24'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ucerkirtasiye Satıcı Ünvanı: ÜÇ-ER KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0904002495400018 Vergi Kimlik Numarası: 9040024954
    Bu ürün ucerkirtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sonnet suluboya seti - 24 renk

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

ST. PETERSBURG Sonnet 24'lü Suluboya Seti

Sulu boya hem yetişkinlerin hem de çocukların ilgisini çeken kırtasiye malzemeleri arasındadır. Doğru ve kaliteli bir sulu boya, yaptığınız resimlerin daha canlı görünmesini sağlar. St.Petersburg Sonnet 24’lü sulu boya seti, sanata ilgi duyan ve resim yapmayı seven kullanıcıların beklentilerini karşılar. İçerisinde yer alan renkler, kaliteli pigment yapısına sahiptir. Boyalar, sahip oldukları pigment teknolojisi sayesinde yapılan resmin istenilen tonlara sahip olmasına imkân tanır. Özellikle sulu boya kâğıtlarında yüksek performans sergiler. Ürün, hobi olarak resim yapan veya profesyonel anlamda sulu boya eserler ortaya koyan kullanıcılar tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

  • St.Petersburg Sonnet 24’lü sulu boya setinin yoğun renkleri, kusursuz kaplama ve yayılma özelliğine sahiptir.
  • 24 farklı renk, sanatseverlerin beklentilerini karşılar.
  • Set içerisinde yer alan tüm renkler solmazlık özelliği barındırır.

ST. PETERSBURG Sonnet Sulu boya Setinin Özellikleri Neler?

ST. PETERSBURG Sonnet Sulu boya Setinin Özellikleri Neler?

Sulu boya, özellikle çocukluk döneminden itibaren herkesin hayatında yer alan kırtasiye malzemelerindendir. Renklerin en iyi şekilde sergilenmesini sağlayarak fark yaratır. St. Petersburg Sonnet sulu boya seti, kaliteli içeriği sayesinde üründen beklediğiniz performansı fazlası ile karşılar. Hem resim sanatına yeni başlayanlar hem de profesyonel ressamlar tarafından kullanılabilir. St. Petersburg Sonnet sulu boyanın ergonomik boyutları, kolay taşıma imkânı sağlar. Ürün; eve, atölyeye, iş yerine, okula ya da kurslara kolayca taşınabilir. Çantanıza kolayca sığan ürün fazla yer kaplamaz. St.Petersburg Sonnet 24’lü sulu boya seti, kusursuz kaplama ve yayılma özelliğine sahiptir. Kâğıt üzerindeki alanları verimli bir biçimde doldurarak zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Her bir renk canlı, parlak ve dolgun görünür.

ST. PETERSBURG Sulu boya Seti Zararlı Maddeler İçerir mi?

ST. PETERSBURG Sulu boya Seti Zararlı Maddeler İçerir mi?

St.Petersburg Sonnet 24’lü sulu boya seti, kaliteli ve kolay kullanıma uygun yapısı ile sanatseverlerin beğenisini kazanır. Bir fiyat/performans ürünü olan set, mono pigment renklere sahiptir. Yalnızca tek bir fırça darbesi ile yoğun renkler elde edebilirsiniz. Dilerseniz üzerine 2. katı geçerek renk yoğunluğunu daha da artırabilirsiniz. Ürün, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da farkını ortaya koyar. Soft renklerin hâkim olduğu karton kapak tasarımı, hobi odalarının tamamlayıcı ürünleri arasında yer alır. Sağ ya da sol taraftan çekilerek açılan kapak, 24 adet farklı rengin ortaya çıkmasını sağlar. Soldan sağa doğru koyulaşan renk tonları, hayal gücünüzün sınırlarını genişletir. Renklerin sorunsuz bir biçimde karıştırılmasına imkân tanıya pigment yapısı, istediğiniz tonları elde etmenize yardımcı olur. Ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında insan sağlığına zarar vermez.

ST. PETERSBURG Sulu boya Seti Kaliteli ve Güvenilir midir?

ST. PETERSBURG Sulu boya Seti Kaliteli ve Güvenilir midir?

St.Petersburg Sonnet 24’lü sulu boya seti, Rusya'da yer alan ileri teknolojili tesislerde üretilir. Pek çok testten geçerek kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlar. Dünyanın dört bir yanındaki sanatseverler ile buluşarak değerli resimlerin ortaya çıkmasını sağlar. Ürün, 24 farklı renk seçeneği ile göz doldurur. Bu renkler soldan sağa sırasıyla; Zinc White, Hanza Lemon, Yellow Medium, Yellow Deep, Orange, Gold Ochre, Red Light, Carmine, Madder Lake Red, English Red, Azure, Ultramarine Light, Blue, Bluish Green, Violet Light, Emerald Green, Sap Green, Green Deep, Raw Sienna, Burnt Sienna, Burnt Umber, Sepia, Lamp Black şeklindedir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de St.Petersburg Sonnet sulu boya yorumlarını inceleyerek yaptığınız resimlerin daha etkileyici görünmesini sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.