8
Tatlandırıcı kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Splenda Tatlandırıcı 500 Tablet 0722776000403

346 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
9 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
270,90 TL
9 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
302,62 TL
9 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Splenda Tatlandırıcı 500 Tablet 0722776000403

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tatlandırıcı 500 Tablet 0722776000403 Tatlandırıcı 500 Tablet 0722776000403
Geri Bildirim Ver

Splenda Tatlandırıcı 500 Tablet

İnsanlar yaşamlarında tatlandırıcılara ihtiyaç duyar. Aspartam ve sakarin içermeyen Splenda doğal tatlandırıcı 500 tablet de onlardan birisidir. Şekerin yerine kullanabileceğiniz bu ürün farklı formlarda satışa sunulur. Tablet şeklinde de satılan ürün, şekere göre daha hafif ve tatlı oranı daha fazladır. Tatlı krizlerini şeker yerine bu ürünle bastırabilirsiniz. Yoğun ve yüksek dozda tatlandırıcı özelliğine rağmen karbonhidrat miktarı azdır. Splenda tatlandırıcı 500 tablet evde yapılan sıcak veya soğuk içecekler için de rahatlıkla kullanılabilir. Kahve ve çaydaki şeker ihtiyacınızı sağlayan kalori içermeyen bu ürün, kilo almaktan korkanlar için de kullanım rahatlığı sağlar. Özellikle mini tabletler olarak hazırlanan ürün şeker kontrolünüzü sağlamanıza yardımcı olur. Karbonhidrat ve kalori miktarının az olduğu güvenilir ve kilo aldırmayan bu ürüne gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz.

  • Kalori içermez
  • Şekere alternatiftir
  • Mini tabletler

Splenda Tatlandırıcının Özellikleri

Splenda Tatlandırıcının Özellikleri

Splenda tatlandırıcı içeriğinde bulunan az miktarda karbonhidrat güvenli kullanım sağlar. Sukraloz içeren bu ürünü günlük yaşamınızda ihtiyaç duyduğunuz şekerin yerine tercih edebilirsiniz. Az kalorili Splenda yardımıyla, içeceklerinizi tadını bozmadan tatlandırabilirsiniz. Yüksek yoğunluktaki şeker miktarı ile tatlı ihtiyacını gidermeye yardımcı olur. Splenda tatlandırıcı tablet kahve içmeyi daha zevkli hale getirir. Yoğun iş hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz şekeri, bu ürünle kolay ve pratik bir şekilde sağlayabilirsiniz. Tablet içindeki miktar yeterli düzeydedir. Müşterilerin tercihi göz önüne alınarak içindeki miktar belirlenir. Şekerden üretildiği için de tadının şekerden farkı yoktur. Sukraloz bazlı üretilen bu ürün doğal tatlandırıcıdır. Günlük yaşamınızda ihtiyacınız olan şeker miktarını karşılayabilirsiniz.

Doğal Tatlandırıcı Splenda 500 Tablet

Doğal Tatlandırıcı Splenda 500 Tablet

Splenda tatlandırıcı 500 tablet yorumları ürünü ilk kez kullanan müşteriler için önemli bilgi kaynağıdır. Daha önce kullanmış kişilerin tecrübeleri bu ürün için güven verir. Şeker ihtiyacını minimuma indiren ürün doğal bir tatlandırıcıdır. Bu sayede yaşamınızın her anında enerjinizi yüksek tutmanıza yardımcı olur. Mini tabletler şeklinde hazırlanan ürün kullanımı pratik hale getirir. Ürünün formunda değişimler yapılsa aynı eşsiz lezzeti vermeye devam eder. Boyutunun küçük olması kullanım ömrünü uzatır. Takviye gıdalar arasında yer alan ürün şekerin alternatifi olarak rahatlıkla içeceklerinize ve yiyeceklerinize kullanabilirsiniz. Sukraloz içermesine rağmen ürünün kalori miktarı düşüktür. Şekerden yapıldığı için şekerin kullanıldığı her alanda kullanabilirsiniz. Tablet şeklinde kullanıma sunulan ürün tüketiciye kullanım kolaylığı ve miktarı konusunda avantaj verir. Kullanacağınız tatlı oranını küçük olarak hazırlanan tabletlerle kontrol altına alabilirsiniz.

Uygun Fiyata Splenda Tatlandırıcı 500 Tablet

Uygun Fiyata Splenda Tatlandırıcı 500 Tablet

Splenda tatlandırıcı 500 tablet fiyat olarak içerdiği özelliklere göre uygun fiyata satılır. Kalorinin bulunmaması ve karbonhidrat miktarının az olması size doğal bir tat verir. Sofra bazlı üretilen ürün, yiyeceklerin yapımında da kullanabilir. Splenda 500 tablet fiyatı sağladığı birçok avantaja rağmen müşteriye uygun fiyata ulaşır. Ürün içerdiği özler sayesinde yoğun bir tat verir. Evinizde şeker tüketimini azaltmak ve formunuzu korumak istiyorsanız bu ürünü rahatlıkla tüketebilirsiniz. Splenda 500 tablet, vazgeçemediğiniz tatlı hissini fazlasıyla karşılayacaktır. Şekere göre az miktar kullanımda dahi istediğiniz tadı elde edebilirsiniz. Sofralarınızın ve vücudunuzun ihtiyacı olan şekeri güvenilir, doğal ve pratik olan bu ürüne uygun fiyata Trendyol’dan sahip olarak sağlayabilirsiniz.