Splenda 100 Tatlandırıcı Tablet 3 Kutu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Splenda 100 Tatlandırıcı Tablet 3 Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Splenda 100 tablet tatlandırıcı Splenda® tatlandırıcı üç formda bulunur: Granül, poşet ve tablet. Splenda® granül ısıya dayanıklıdır ve pişirme için idealdir. Splenda® granül gramaj olarak daha hafiftir ve aynı miktardaki şekerden çok daha tatlıdır. Böylece 250gr şeker kullanılması gereken tariflerde örneğin sadece 25gr splenda® granül gerekmektedir. Çevirim ölçüsü 10'a 1'dir: Yani 100gr splenda® granül 1.000gr (1kg) şekere tekabül eder. Bundan dolayı çok yönlü kullanıma uygundur. Içecekler için poşet veya tablet tabii ki daha uygundur. 1 çay kaşığı (0,5g) splenda® granül, 1 çay kaşığı (5g) şekerin tatlılığına sahiptir. 1 çay kaşığı (0,5g) toz halindeki splenda® tatlandırıcı'da 2 kalori bulunur. Sukraloz'da kalori yoktur. Splenda® granül'de bulunan kalori, bu kullanımı kolay üründeki az miktarda maltodekstrin (mısır nişastası benzeri bir madde)'den kaynaklanmaktadır. Splenda® tablet içecekleri tatlandırmak için idealdir. Her bir tablet bir çay kaşığı (5g) şekere eşdeğer tat verir. Hem kullanışlı 100, 300 ve 500'lük pratik kutularda hem de poşet olarak sunulmaktadır. 1 splenda® tablet 1 çay kaşığı (5g) şekerin tatlılığına sahiptir. Her splenda® tablet'te 0,2 kalori bulunur. Sukraloz'da kalori yoktur. Her splenda® tablet'indeki kalori, tabletlere gereken hacmi sağlamak için eklenen az miktarda laktozdan gelir. Splenda® tablet küçüktür, çay ve kahvede kolayca kullanılabilir. Splenda® poşet sarı poşette tek kullanımlık olarak bulunur ve içecekleri tatlandırmak, mısır gevreği ile taze meyve üzerine serpmek için idealdir. Her bir poşet, bir çay kaşığı şekere eşdeğer tat verir. 1 splenda® poşet, 1 çay kaşığı şekerin tatlılığına sahiptir. Her splenda® poşet'inde 2 kalori bulunur. Sukraloz'da kalori yoktur. Splenda® poşet'teki kalori, az miktardaki maltodekstrin'den gelmektedir.
Geri Bildirim Ver