Splat Special Extreme White Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml

224,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
900 TL'ye 40 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
199,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Splat Special Extreme White Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendHepsi Satıcı Ünvanı: FATMA DENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620228238
    Bu ürün TrendHepsi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Splat Special Extreme White Beyazlatıcı Diş Macunu 75 Ml

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Splat Special Diş Macunu Extreme White 75ml | Yoğun Beyazlık

Sağlıklı diş ve diş etlerine sahip olmak için düzenli fırçalamanın yanı sıra etkili temizlik ürünleri de kullanmak gerekir. Splat Special Extreme White ile ihtiyacınız olan bakım ve temizliği tek bir ürünle kolayca yapabilirsiniz. Bir macundan beklenilen performans iyi temizlemesi, parlatması ve beyazlatmasıdır. Splat Special Diş Macunu bu beklentilerin hepsini sağlayarak müşterilere ev ortamında iki tona kadar beyazlatmayı vadeder. Bu sayede fazla bir ücret ödemeden dişleri her fırçalamada beyazlatarak istenilen sonuca ulaşmanızı sağlar. Siz de ürünü tercih ederek gülüşlerinize iki tona kadar beyazlık katabilirsiniz. Hem kaliteli hem de hesaplı olan bu ürün ile evde bakımınızı kendiniz yapabilir, zamandan tasarruf etmenizin yanı sıra bütçenizi de koruyabilirsiniz. Sahip olduğu özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Beyazlatma
  • Çürüme karşıtı
  • Koku oluşumunu önleme

Splat Special Diş Macunu İçeriği

Splat Special Diş Macunu İçeriği

Ekstra beyazlatma etkisi ile öne çıkan Splat Diş Macunu Extreme White 14 yaş üzerinin kullanımı için uygun olarak üretilir. Etkili beyazlatmaya yardım eden madde Karbamid Peroksit granülleridir. Bunun yanı sıra içerdiği ananas özü de dişleri beyazlatmaya yardımcı olur. Komple ağız bakımı yapabilmenizi sağlayan özel formülü ile ihtiyacınız olanı size sunarken etkili temizlik yapmanızı sağlar. Splat Diş Macunu beyazlatıcı dilin üzerinin temizlenmesine ve onarılmasına yardımcı olur. İçerisinde bulunan Florür ve Papain plak oluşumunun önüne geçerek dişlerin çürümesini engeller. Polydon diş üzerindeki oluşan tabakadan kurtulmanızı sağlar. Splat Diş Macunu Extreme White diş taşı oluşumunun da önüne geçmenize yardımcı olur. Dişleriniz ne kadar temiz olursa gülümserken o kadar keyifli ve rahat olursunuz. Ürüne sahip olarak siz de keyifli ve özgür gülüşlerin sırrını keşfedebilirsiniz.

Splat Extreme White Kullanım Talimatları

Splat Extreme White Kullanım Talimatları

Diş hassasiyeti oldukça can sıkıcı bir konudur. Bunun oluşmasını önlemek için Splat Special Extreme White beyazlatıcı diş macunu 75 ml kullanmak iyi bir seçim olabilir. 4 hafta düzenli kullanılmasıyla etkisini kolayca fark edebilirsiniz. Fırçalamadan sonra 20 dakika boyunca bir şey yemeden beklenmesi etkili sonuç almayı sağlar. Splat Extreme White Diş Macunu kullananlar tarafından yazılan yorum ve görüşler kısmında müşterilerin memnuniyetleri görülür. Tam bir sonuç almak için düzenli kullanmış olmak önemlidir. 2 haftalık bir kullanımda etkisini belli etmeye başlar ve 4 haftalık kullanım tamamlandığında renk tonu iki tona kadar açılmış olur. 4603014001016 ürün kodunu girerek ürüne ve etkilerine göz atabilirsiniz. Beyazlık ve temizlik etkisini test etmek için ürüne bir şans vererek siz de dişlerinizin rengini açabilir, beyaz bir gülüşe sahip olabilirsiniz.

Splat Extreme White Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Splat Extreme White Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Sahip olduğu birbirinden farklı özelliğinin yanı sıra diş ve diş eti bakımınızı ihtiyacınıza uygun bir şekilde gerçekleştiren Splat Special Diş Macunu Extreme White 75 ml ile siz de etkili temizliğin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca evinizde bu ürün sayesinde kolayca dişlerinizin rengini 2 tona kadar açabilirsiniz. Yoğun beyazlık fiyat olarak da her bütçeye uygun şekilde ayarlanarak satışa sunulur. Herkesin ihtiyacı olan bakıma tek bir ürün ile sahip olmalarını sağlayan Splat Special Extreme White beyazlatıcı diş macunu 75 ml yorum kısmına bakıldığında kullanan müşterilerin üründen oldukça memnun olduğu görülür. Siz de ürüne sahip olarak nefesinizin tazelenmesini sağlayabilir ve beyaz bir gülüşe sahip olabilirsiniz. Diş ve diş etlerinin ihtiyaç duyduğu özellikleri tek bir üründe toplayan Splat ile etkili temizlik ve kolay bakımın keyfini çıkarabilirsiniz.