Spin Mop (3 BEZLİ) Deterjan Hazneli Sprey Mop Spreyli Temizlik Paspası Yeni

275 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Spin Mop (3 BEZLİ) Deterjan Hazneli Sprey Mop Spreyli Temizlik Paspası Yeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZARİFF EVİM Satıcı Ünvanı: RIZA UMUTCAN DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3060381963
    Bu ürün ZARİFF EVİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toplam 2 adet mop bezi gönderilmektedir Oqergonomik sprey aparatı sayesinde tek basmada geniş püskürtme alanına yayılır. 360 derece dönebilen başlığı ile en ulaşılmaz ve dar alanlarda (yatak-Baza altı, dolap üstleri, duvar köşeleri vs.) rahatça temizlik olanağını sunar. Tek üründe gereksiz yer kaplamadan, kovasız ve ıslak temizlik olanağı sağlar. Ister ıslak, ister kuru kullanım imkanına sahiptir. Dayanıklı özel gövdesi sayesinde uzun ömürlü temizlik keyfi sizleri bekliyor! Ürün özellikleri · genişlik : 6 cm · mop uzunluk : 27 cm · tutma sapı -Açık uzunluk: 123.5 cm -Kapalı uzunluk: 101 cm -Sıvı kapasitesi 350 mldir. · paket içeriği: · 1 adet sprey mop takımı · +1 adet yedek mikrofiber mop başlığı kullanım: Sprey haznesini su ve tercih ettiğiniz yüzey temizleyici ile doldurarak dilerseniz sadece su ile kullanabilirsiniz. Su haznesini püskürtme mekanizmasına takın. 360 derece dönebilen mop başlığı ile rahatça temizliğinizi yapın. Kullanımınızdan sonra özel dokulu mikrofiber mopunuzu cırt cırtlarından ayırıp elde veya çamaşır makinenizde yıkayabilirsiniz. Çamaşır makinesinde yıkanabilen özel dokulu mikrofiber başlığı tüm yüzeylerde (fayans, mermer, ahşap,cam vs.) kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Boyut/Ebat 45 x 70
Geri Bildirim Ver