Spin Mop Tablet Mop Yedek Bezi Mikrofiber (4 Adet)

197 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Spin Mop Tablet Mop Yedek Bezi Mikrofiber (4 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FETHİYE TOPTAN LTD Satıcı Ünvanı: FETHİYE TOPTAN KIRTASİYE ELEKTRONİK İTHALAT VE İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385179807900001 Vergi Kimlik Numarası: 3851798079
    Bu ürün FETHİYE TOPTAN LTD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tablet Mop Yedek Bezi Mikrofiber (4 Adet)

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yedek
Geri Bildirim Ver

Spin Mop Tablet Mop Yedek Bezi Mikrofiber (4 Adet)

Gelişen teknoloji temizlik malzemelerine de yansır. Çok amaçlı bezler gibi hayatı kolaylaştıran doğayla dost sürdürülebilir ürünlerin sayısı gün geçtikçe artar. Bu ürün, polyester ve polimitin malzemenin eşit olarak karıştırılmasından elde edilir. Karışım, uzun metrelerce çekilerek inceltilir ve yalnızca su yardımıyla temizliğin sağlanmasına yardımcı olur. Spin mop tablet mop yedek bezi mikrofiber (4 adet) yıkanabilir özellikte olup temizlik fırçanızın ucuna takarak rahatlıkla kullanılmasına imkan verir. Spin mop tablet 12 cm eninde ve 33 cm boyunda olup çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilir. Cırt cırtlı özellikte olan bezler 9-12 ay aralığında temizlik sıklığına göre değişkenlik göstererek kullanılır. Kalıcı ve yüksek bir temizlik oranı sunan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Çamaşır makinesinde yıkanabilen yapı
  • Cırt cırt özelliği
  • Yalnız su ile temizlik imkanı

Öne Çıkan Özellikleriyle Spin Mop Tablet Mop Yedek Bezi

Öne Çıkan Özellikleriyle Spin Mop Tablet Mop Yedek Bezi

Spin mop tablet mop yedek bezi mikrofiber (4 adet) fiyatı ürünün öne çıkan özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Mikrofiber bezler, kiri ve tozu yüksek kapasitede hapsetme özelliğine sahiptir. Bezlerin uzun ömürlü kalmasın sağlamak ve deforme olmasını engellemek için kullanıldıktan sonra kurumaya bırakılması önem taşır. İnce ipliklerle oluşturulmuş bezin ideal kullanım şekli, katlanarak yüzeye uygulanmasıdır. Bu sayede kiri ve nemi hapsederek yüzeylerde çizilme yapmadan kullanıma imkan sağlar. Ister ıslak ister kuru şekilde tercih edilebilen bir üründür. Sahip olduğu özel yapıları sayesinde bakterileri bünyesinde barındırmaz. Dikkat çeken özelliklerinden biri de deterjana ihtiyaç duymadan derinlemesine temizlik yapılmasının sağlanmasıdır. Bu sayede oldukça pratik kullanım sağlayan bir ürün olarak öne çıkar. Gelişen teknolojinin etkilerini taşıyan bu ürünü denemek isterseniz satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Spin Mop Tablet Mop Yedek Bezi Mikrofiber (4 Adet) Yorumları

Spin Mop Tablet Mop Yedek Bezi Mikrofiber (4 Adet) Yorumları

Spin mop tablet mop yedek bezi mikrofiber (4 adet) yorumları ürünün öne çıkan özellikleri ve fiyat bilgisi göz önüne alınarak oluşur. Uygun fiyatı ile beğeni toplayan bir üründür. Tozu, içerisindeki özel iplikli yapısıyla hapseden ürün, müşterileri tarafından sıklıkla kullanılır. Gözenekli yapısıyla deterjansız temizliğe imkan veren ürün kuru kullanımda oldukça uzun ömürlü olur. Mutfaklarda ve banyolarda tüm yüzeylere uygulanabilen çizme deforme yapmayan yapıya sahiptir. Temizliği kolaylaştıran yapısı sağlık açısından da zararsız özellikleriyle birleşerek öne çıkmasında etkendir. Cırt cırtlı olan bezler moptan kolayca çıkarılarak çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilir. Makineye girebilen yapısı sayesinde hem hijyeni yüksek hem de pratik bir ürün olarak öne çıkar. Siz de sahip olduğu özelliklerle müşterilerin beğenisini toplayan ürünü satın alarak temizlik kalitenizi artırabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Spin Mop Tablet Mop Yedek Bezi Mikrofiber

Uygun Fiyatlarla Spin Mop Tablet Mop Yedek Bezi Mikrofiber

Spin mop mikrofiber tüm spin moplara uyumu bir şekilde tasarlanır. Pratik yapısıyla kolayca temizliğe imkan veren ürünü tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. İster kuru ister suyla kullanabileceğiniz ürün, özel yapısı sayesinde üst seviye temizlik yapılmasını sağlar. Ürünün yaygın ve doğru kullanım şekli, buruşturma yapmadan katlanarak kullanılmasıdır. Özel ipliksi formülü sayesinde oldukça fazla kiri bünyesinde hapseder. Çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilen ürün, cırt cırtlı yapıya sahip olmasıyla rahat kullanım sağlar. 12 cm eninde ve 33 cm boyunda olan ürün paketi içerisinde 4 adet yedek bez bulunur. Kullanım sıklığına bağlı olarak 9-12 ay kullanıma imkan veren ürün, kullan at olmayan yapısıyla doğayla uyum içindedir. Siz de bütçe dostu olan ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajları ile satın alabilirsiniz.