Spiderman Marka: Spider-man Power Moves Spider-man Kategori: Spor Oyuncakları

192,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Spiderman Marka: Spider-man Power Moves Spider-man Kategori: Spor Oyuncakları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genç bilim dehası peter parker, lisenin kaosunda yolunu bulmaya çalışmadığı zamanlarda mahallenizin dost canlısı kahramanı spider-Man olarak new york’un caddelerinde ağ atarak ilerliyor ve suçla mücadele ediyor! Süper kahraman olmak için pelerinlerden ve süslü kıyafetlerden çok daha fazlası gerekiyor. Süper kahraman olmak adaleti savunmakla ve ne zaman ekip olarak mücadele edeceğinizi bilmekle ilgili! Çocuklar, avengers figürleri ve role-Play oyuncaklarıyla ıron man, captain america, spider-Man, black widow, hulk, black panther, thor gibi en sevdikleri süper kahramanların yanında yer aldıklarını hayal edebilecek! Avenger'lar toplanın! Nerf gücüyle desteklenen power moves serisiyle çocuklar, spider-Man'in ünlü ağ fırlatma hareketini nerf dartlarıyla canlandırabilecek. Spider-Man'den ilham alan ekipmanla kahramanın ağ atma hareketini yapıp dart fırlatabilecekler. Kutuya 3 nerf dart da dahil. Içindekiler: Power moves ekipmanı, 3 nerf dartı ve kullanma kılavuzu. Peter parker, spıder-Man: Lise öğrencisi peter parker radyoaktif bir örümcek tarafından ısırıldığında insan üstü yetenekler kazanır ve bununla birlikte gelen büyük sorumluluk, hayatını sonsuza dek değiştirir. Ikonik marvel karakterinden esinlenen tasarım: Marvel evreninin güçlü süper kahramanlarından esinlenen, nerf gücüyle desteklenen power moves serisi ile çocuklar kendilerini birer süper kahraman gibi hissedecek. Ağ atma saldırısı: Çocuklar, tıpkı spider-Man gibi new york şehrini koruduklarını hayal edebilecek! Düğmeyi basılı tutun ve bir ağ atma hareketi yaparak nerf dartı atın. Marvel evreninden: Marvel’ın 80 yıllık görkemli tarihi
  • heyecan, aksiyon, macera ve ıron man, spider-Man, captain america, captain marvel, black panther, black widow ve çok daha fazlasının yer aldığı renkli karakterleri bir araya getiriyor. Koleksiyon oyuncakları: Koleksiyon oluşturmak, arkadaşlarınızla değiş tokuş yapmak ve hediye etmek için nerf power moves serisindeki diğer ürünlere de göz atın. 5 yaş ve üzeri içindir uyarı: Boğulma tehlikesi - Küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir. Dikkat: Gözlere ya da yüze nişan almayın. Yaralanmayı önlemek için: Sadece orijinal nerf dartlarıyla kullanın. Diğer dartlar güvenlik standartlarını karşılamayabilir. Dart ya da dart tabancası üzerinde değişiklik yapmayın. Yedek dartlar ayrı satılır. 2019 marvel 2019 hasbro. Tüm hakları saklıdır. Güvenlik uyarısı dikkat: Gözlere ya da yüze nişan almayın. Yaralanmayı önlemek için: Sadece orijinal nerf dartlarıyla kullanın. Diğer dartlar güvenlik standartlarını karşılamayabilir. Dart ya da dart tabancası üzerinde değişiklik yapmayın.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 5 Yaş
Geri Bildirim Ver