Spectra S2 Elektrikli Göğüs Pompası

13.000 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.500 TL

Ürün Bilgileri

Spectra S2 Elektrikli Göğüs Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEDİKAL NABIZ Satıcı Ünvanı: VOLKAN KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2120585511000001 Vergi Kimlik Numarası: 5430758980
    Bu ürün MEDİKAL NABIZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Spectra S2 Hastane Tipi Süt Pompası Adet başına 1 ürün gönderilir. 22.6 x 27.6 x 27.6 cm
  • 898.11 gram
  • 1 Adet Spectra S2 göğüs pompası güçlü vakum özelliği, LED (dijital) ekran, sessiz çalışma, gece ışığı ve zamanlayıcı, tek tuşla ritim (uyarı) moduna geçiş, sağım esnasında vakum ve ritm ayarı imkanı, masaj ve kolay taşınabilme özelliği ile konforlu bir sağım imkanı sunar. İki göğsü aynı anda sağım yapma imkanı sağlar. Specta S2 hastane tipi göğüs pompası kiralama yapmak için firmamızı arayabilirsiniz. Dijital 12 kademe hassas vakum ayarı yapılabilen dünyada ilk ve tek cihazdır. Basınç ayarlamalarını hafızasında tutabilir. 2 kademe led ışığı vardır. 38-54 arası bebek ritim ayarına sahiptir. Fiziki olarak bebeğin emişine uyarlanmış emiş hareketi olan güvenli, hafif ve sessiz çalışan elektrikli anne sütü sağma cihazıdır. Ağrılı ve göğüs ucu yaralı annelerde sağımı rahatlatıcıdır. Sütün ve havanın pompanın pompa sistemine temasını kesinlikle engelleyen hijyenik setiyle kullanılır.Hastaneler de doğum ünitelerinde yoğun biçimde kullanılmaktadır. Sağım pompaları sağım setsiz kullanılamaz. Süt pompası kiralama yapan her anneye hijyen açısından kendine ait sağım seti kullanması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Şekli Elektrikli
Geri Bildirim Ver