Spectra 9s Çift Göğüs 2in1 Elektronik Süt Pompası (USB VE PİLLİ İLE KULLANIM) 7456

3.215 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.239 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.240 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL

Ürün Bilgileri

Spectra 9s Çift Göğüs 2in1 Elektronik Süt Pompası (USB VE PİLLİ İLE KULLANIM) 7456

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEDİTUNE Satıcı Ünvanı: SONER TÜRKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1762429993200015 Vergi Kimlik Numarası: 8780163095
    Bu ürün MEDİTUNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Detaylı bilgi için tıklayın. Bu ürün DİDİ SAĞLIK tarafından gönderilecektir. Spectra 9S içinden 2 adet süt sağma seti çıkmaktadır. İsteğe bağlı tekli de kullanılabilir . İkili kullanımlarda anne sütü max seviyede artacaktır. Ayrıca zamandan da tasarruf sağlanabilir. Çiftli kullanımın bir avantajı da prolaktin seviyesin arttırmaya yardımcı olur. Letdown modu - sadece bir bebeğin yaptığı gibi, süt akışının başlangıcını hızlandırmak için tasarlanmıştır. Renkli LCD ekranı sayesende verileri kolay izleme, karanlık ortamlarda bile kullanabilme PC, Powerbank ve Usb girişli araç çakmağı ile de çalışabilme özelliği ile, 5 farklı masaj, 10 farklı çekim olmak üzere toplamda 15 farklı çekim seçeneği ile, Gelişmiş akıllı mikroişlemci teknolojisi sayesinde 30 dakika kullanım sonunda otomatik olarak kapanma ve son kullanılan kademeleri hafızaya kaydetme özelliği ile, Ürün Teknik Özellikleri Vakum aralığı 0 ~ 300 mmHg Çevrim uzunluğu 30-46 RPM Ağırlık - 297g Elektrikli Pilli kullanım usb şarj girişi ile kullanım 2 Silindir kapak, 2 Silikon diyafram, 2 Pompa gövdesi, 2 Valf, 2 Biberon emziği ve 2 Biberon kapatma halkası, 2 PP Biberon (160 ml), Motor ünitesi, 2 Hortum , AC AdaptörüSertifikasyon CE, FDA, ISO13485, ISO9001
Geri Bildirim Ver

Spectra 9S Çift Göğüs 2in1 Elektronik Süt Pompası (USB ve Pi̇l ile Kullanım)

Anneler yenidoğan bebekleri emzirirken zorluk çekebilirler. Göğüs ucunun belirgin olmaması bebeklerin bulma olasılıklarını düşürür. Bu sebeple anneler genellikle süt pompası tercih ederler. Spectra süt pompası çeşitleri arasında bulunan 9S mode, elektronik bir yapıya sahiptir. Kullanımı son derece kolay olduğundan sağım işlemlerinizin kolaylaşmasına yardımcı olur. Dilerseniz USB dilerseniz de pil ile kullanabilirsiniz. Aynı zamanda süt artırıcı etkisinden faydalanabilir ve bebeklerinizin gün içerisinde kolay bir şekilde doymasına yardımcı olabilirsiniz. Paket içerisinde iki adet pompa seti çıktığından her iki göğsünüzden de aynı anda süt sağabilir ve aradığınız verime pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. LCD ekranlı olduğundan verilerinizi rahatlıkla izleyebilirsiniz. Siz de bu ürünü satın alabilir ve kolay bir şekilde süt sağma işlemi elde edebilirsiniz.

  • Profesyonel kullanım imkanı
  • Süt artırıcı etki
  • Kolay veri izleme

Profesyonel Kullanım Sunan Spectra Marka Süt Pompası

Süt pompalarının profesyonel bir deneyim imkanı sunması anneler açısından son derece önemlidir. Bebeklerin yeterli derecede doymalarına yardımcı olan bu aletlerin elektronik olması profesyonel kullanımı destekler. Spectra 9S çift göğüs 2in1 elektronik süt pompası (USB ve pi̇l ile kullanım) hastane tipidir. İkili kullanıma uygun olduğundan pratik bir deneyim imkanı sunar. Dilerseniz tek halde de kullanabilirsiniz. Vakum ayarlamalarını sayısal verilere göre yapabilir ve LCD gösterge ekranında bu verileri görme imkanı elde edebilirsiniz. 10 farklı kademe ayarlaması sayesinde dilediğiniz hıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte kendinize uygun bir sisteme sahip olabilirsiniz. Son ayarlamaları cihazın belleğinde tutan özel sisteminden faydalanarak eski verilerinize de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu sayede herhangi bir desteğe ihtiyaç duymadan profesyonel bir şekilde süt sağabilir ve bebeklerinizin doymasını sağlayabilirsiniz.

Süt Artıran Spectra 9S Elektronik Pompa Seçeneği

Yeni doğmuş olan bebekler anne sütü ile beslenerek gelişimlerini tamamlar. Özel sebepleri olan annelerden süt az gelebilir ya da göğüs ucu belirgin olmayabilir. Tamamen annelere göre üretilen Spectra 9S süt pompası, bu miktarın artırılmasına yardımcı olur. Bu sayede bebekler anne sütünden mahrum kalmayarak gelişim sistemlerini tamamlar. Elektronik yapıya sahip olan bu model, özellikle süt kanallarının açılmasına ve süt bezlerinin düzenli bir şekilde çalışmasına da imkan tanır. Hassas vakum ayarlamaları ile 10 farklı kademeye ulaşabilir ve kendinize uygun bir sistem oluşturabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alıp deneyimleyen diğer annelerin görüşleri sayesinde ürünün özelliklerine ulaşabilirsiniz. Spectra 9S çift göğüs 2in1 elektronik süt pompası (USB ve pi̇l ile kullanım) yorumları ile bilgilerinizi güçlendirebilirsiniz. Aynı zamanda güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.

Annelerin Tercihi Spectra 9S Elektronik Süt Pompası Fiyatı

Anneler için bebeklerine verilen süt son derece değerlidir. Spectra markası tarafından imal edilen 9S model elektronik süt pompası zor zamanlarınızda size destek olur. Bebeklerin sütten soğumasını engelleyecek bu ürün, annelerin ilk tercihlerinden biridir. BPA içermeyen özel malzemeler sayesinde hijyenik ve sağlıklı kullanım imkanı sağlar. Özellikle kompakt tasarımı olduğundan gittiğiniz her yere rahat bir şekilde götürebilir, hafifliğiyle ağırlık hissetmezsiniz. Ultra sessiz çalışma sisteminden faydalanarak gürültü kirliliği oluşturmadan işleminizi tamamlayabilirsiniz. Spectra 9S çift göğüs 2in1 elektronik süt pompası (USB ve pi̇l ile kullanım) fiyatı son derece avantajlı olduğundan bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Trendyol’dan kolaylıkla bu modele ulaşabilir ve avantajından faydalanabilirsiniz. Böylelikle hem hijyenik hem de kullanışlı bir süt pompasına sahip olabilir ve bebeklerinizin maksimum seviyede doymasına yardımcı olabilirsiniz.