Soyfleks Karamel Renk Soya Kuşbaşı / Küp - 1 Kg

277,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Soyfleks Karamel Renk Soya Kuşbaşı / Küp - 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ABSafirGida Satıcı Ünvanı: AB SAFİR GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001214313200001 Vergi Kimlik Numarası: 0012143132
    Bu ürün ABSafirGida tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün rengi görseldeki gibi koyu renktir. Siparişini vermiş olduğunuz ürün 1 kg lık paket içerisindedir. Ürünlerimiz Gdo suz yerli üretim, Üretim izin belgelemiz, Gdo raporlarımız, Mikro biyolojik analiz raporlarımız, Helal belgemiz, Kosher belgemiz vardır. Soya kıymasının özellikleri Bin bir derde deva tanımını bir yiyecek için kullanacak olsak, karşımıza soya çıkar. Kaliteli proteini, hastalıklardan koruyucu etkisi, büyümeye faydası gibi etkilerini saymaya kalkarsak hamilelikten yaşlılığa kadar her dönem ve yaşta soyayı kullanmamız gerektiği gerçeğiyle karşılaşırız. Yüksek protein değerine sahip (100 gr'da 50 gram) olan soya proteini, ayrıca omega-3 yağ asitlerini, isoflovainleri ve diyet liflerini içinde barındıran sağlıklı bir besindir. Soya fasulyesinin besin değeri ve sağlığa ne denli yararlı olduğu anlaşıldıktan sonra, birçok dünya ülkesi, beslenme alışkanlıklarında köklü değişiklikler yapmaya başladı. Son zamanlarda soya üzerine yoğunlaşan bilim adamları, bu ürünün faydalarını keşfettikçe, besin teknolojisine de ağırlık vererek tüketmeye özendirmek için alternatifler geliştirmeye çalışmaktadırlar. Artık ülkemizdeki marketlerde, soya unu, soya filizi, soya sütü, fasülyesi, soya kıyması, soya eti, soya ekmeği yanı sıra soya katkılı ürünler de bulmamız mümkün. Soya poteini / granül (kıyması) nedir? Soya proteini, tane yapısına göre kıyma veya kuşbaşı şeklinde olabilir. Soya fasulyesi çekirdeğinin yağı alındıktan sonra yüksek oranda protein içeren unsu kısmına bir dizi özel işlemler (sıcak su buharıyla hamur haline getiriliyor ve şekil veriliyor, katkı maddesi ve koruyucu ilavesi yapılmıyor.) uygulanarak, basınç ve sıcaklık altında sıkıştırılıp et dokusu kazandırılması ile elde edilen doğal ve katkısız bir üründür. Dünyada ve ülkemizde salam, sosis, sucuk sektöründe, hazır yemek üreticisi firmalarında ve mantı üretiminde yoğun olarak kullanılmaktadır. %50-%52 protein içeren, kendi doğal renginde veya et renginde, granül / kıyma ve küp / kuşbaşı parça et halinde olan soya protini kırmızı etin kullanıldığı tüm yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Karnıyarık, ıspanak, nohut, kuru fasulye, dolma, menemen, makarna sosu, bütün köfte çeşitleri, pide, lahmacun, börek, hamburger ve çorbalara kadar pek çok yemek çeşidinde doğrudan et yerine veya et ile karıştırılarak tüketilebilir. Birebir soya granülü / kıyması baharatlarla harmanlayarak kırmızı etin tadını aratmadan köfte yapma imkanı da bulabilirsiniz. Ürün içeriği (100 gr da) : - Enerji : 330 kk - Yağ : 1 gr - Doymuş yağ : 0,1 gr - Karbonhidrat : 36 gr - Protein : 51 gr - Diyet lif : 14 grGDO suz yerli ürün,Besin değeri tablosu: Protein: %52 Enerji: 330 kcal Yağ: 1 g, Doymuş Yağ: 0,1 g, Karbonhidrat: 36 g, Lif: 1,4 g
Geri Bildirim Ver