Soundmax Sx-fc12 Bass Subwoofer 30cm 1500w Oto Hoparlör

1.650 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Soundmax Sx-fc12 Bass Subwoofer 30cm 1500w Oto Hoparlör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eminal Satıcı Ünvanı: MUHAMMED ALİ YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9391070499
    Bu ürün Eminal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 30 CM SUBWOOFER PAPER CONE VOICE COIL 2" IMPEDANCE 4 OHM RMS POWER 700W MAX POWER 1500

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1500 Watt
  • Hoparlör Şekli Yuvarlak
  • Hoparlör Türü Subwoofer
  • Hoparlör Boyut (Çap) 30 cm
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Soundmax Sx-fc12 30 cm 1500 Watt Subwoofer Bas Maximum Power

Soundmax Sx-fc12 Subwoofer Bas 30 Cm 1500 Watt Maximum Power, araçlarda dinlenebilecek müziklerin kalitesini artıracak kadar kaliteli bir elektronik üründür. Markanın ürettiği yüksek performanslı modellerden biri olan Sx-fc12, ses gücü ile kullanıldığı ortamlarda farkını hemen ortaya koyar. Bir oto hoparlör olan bu elektronik ürün, araçlara kolay bir şekilde monte edilir ve uzun süre rahatlıkla kullanılır. Soundmax markası tarafından üretildiği için kullanıcıların güvenerek satın aldığı bu model, minimal boyutları nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Kompakt ve kabinsiz bir tasarımı olduğu için kabinli subwoofer modelleri kadar yer kaplamaz. Doğrudan araçlardaki hoparlör yuvalarına yerleştirilebilir. Sarı ve siyah renkleri ise araç içinde enerjik bir görüntü oluşturarak müzik keyfini ikiye katlar.

  • 30 cm subwoofer
  • 1500 W güç
  • 450 W RMS

Soundmax Sx-fc12’nin Genel Özellikleri Nelerdir?

Soundmax Sc-fc12’

Soundmax Sx-fc12, markanın Maximum Power serisinde yer almaktadır. Adında da belirtildiği gibi maksimum güç gösterebildiği için kullanıcı memnuniyeti bir hayli yüksek bir modeldir. Ürünün en önemli özelliği, ses gücünün yüksekliğidir. Son derece yüksek bir sese sahip olmakla birlikte müziklerin ses kalitesini de olumsuz etkilemez. Kaliteli bir ses çıkarabildiği için araç içinde keyifli bir müzik dinleme deneyimi yaşatır. Ürünün paket içeriği 30 santimetrelik 1 adet subwoofer şeklindedir. Bu subwoofer 1500 W maksimum güce ve 450 W RMS gücüne sahiptir. Hoparlörün sürekli hâldeki ses çıkış gücünü gösteren RMS, bu tip ürünler için önemli bir metriktir. Sx-fc12, ses kalitesini iyileştiren kâğıt konilere sahiptir. Empedans değeri 4 Ohm şeklindedir ve ses bobininin boyutu 2 inçtir.

Soundmax Sx-fc12 Kullanışlı mıdır?

Soundmax Sc-fc12’

Soundmax tarafından üretilen en kullanışlı modellerden biri Sx-fc12’dir. Ürünün gerek tasarımı gerek teknik özellikleri, kullanılabilirliğini artıran detaylardan oluşmaktadır. Montajının kolay yapılıyor olması tercih sebepleri arasında yer almaktadır. Sarı ve siyah renklere sahip olan sade ve şık tasarımı da araç sahipleri tarafından bu modelin daha fazla tercih edilmesinde rol oynamaktadır. Bu üründen iki adet almak ve araca montajını yaptırmak suretiyle yüksek ses kalitesiyle müzik dinleme keyfine erişebilmek mümkündür. Şoförlerin en önemli hobileri arasında bulunan müzik dinlemek, yolcular için de keyifli bir aktivitedir. Özellikle uzun yola gidenler ve sık sık seyahat edenler için bu son derece önemli bir konudur. Bu nedenle Sx-fc12 gibi kullanışlı bir modeli satın almak oldukça avantajlı bir tercih olabilir.

Soundmax Sx-fc12 Kaliteli midir?

Trendyol üzerindeki Soundmax Sx-fc12 Subwoofer Bas 30 Cm 1500 Watt Maximum Power yorumları, ürün satın alınmadan önce incelenmelidir. Bu yorumlar, sadece ürünü satın almış olan kişiler tarafından yazılabilmektedir. Dolayısıyla kullanıcı deneyimi hakkında bilgi almak için yorumları incelemek önemlidir. Ürünü satın alan kullanıcılar, kullandıktan sonra deneyimlerini bu yorumlar ile diğer kullanıcılara aktarmaktadır. Söz konusu yorumlar, ürünün performansı ve kalitesi ile ilgili detayları da içerebilmektedir. Hoparlörün ses çıkış gücü ve ses kalitesi gibi özelliklerinin nasıl performans gösterdiği hakkında yorumlardan fikir alınabilir. Yorumlara göz atıldığında, ürünün kalite konusunda herhangi bir problem yaratmadığı da rahatlıkla görülebilmektedir. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı bir subwoofer arayan kullanıcılar, bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alarak uzun süre kullanabilir.