Soundmax Sx-2700.4 3000w 4 Kanal Profesyonel Oto Anfi Amfi Kale

2.040 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.059 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.198 TL
1.000 TL'ye 80 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.310 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Soundmax Sx-2700.4 3000w 4 Kanal Profesyonel Oto Anfi Amfi Kale

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masella Garage Audio Satıcı Ünvanı: ŞABAN YAĞCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4552047322400000 Vergi Kimlik Numarası: 9270328888
    Bu ürün Masella Garage Audio tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Sayfa 1 SOUNDMAX SX-2500.4 Specification And Features 4 CH Power Amplifier -High Performance Aluminium Heatsink -THD(IHF-A) : 0.02% -Channel Separation : >55db -Input Sensitivity : 5v-100mv -Input Impedance : 4 Ohm -Sensitivity Output : >88db -Power Input : DC12-14.4V -RMS 4ohm : 4CHX60W -RMS 2ohm : 4CHX70W -Frequency Response : 20Hz-20KHz Marka SOUNDMAX Model SX-2500.4 Kanal 4 KANAL Watt 3000 WATT

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 3000 W
  • Hoparlör Şekli Oval
  • Hoparlör Türü Midrange
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Soundmax 4 Ch 3000w Oto Amfi

Soundmax oto amfisi pek çok araç sahibi tarafından tercih edilir. Bunun nedenlerinin başında ürünün kaliteli olması yer alır. Oldukça dayanıklı, kullanışlı ve yüksek ses çıkarabilme özelliğine sahip Soundmax 4 ch 3000w oto amfi arabada müzik dinlemeyi sevenlerin vazgeçilmezleri arasına girebilir. Sadece müzik değil, haber ya da diğer radyo programlarını dinlerken de ses kalitesini artırır. Yolculuklarınızın keyifli ve eğlenceli geçmesini istiyorsanız, Soundmax sx-2500.4 4 ch 3000w oto amfi tercih edebilirsiniz. Yol boyu ses kalitesinin hep aynı düzeyde olmasını sağlayan cihaz, sesin hoparlörlerden pürüzsüz bir şekilde geçmesini sağlar. Kulağı rahatsız edecek her türlü gürültüyü yok eder. Özellikle yüksek sesle müzik dinlemekten hoşlanıyorsanız, Soundmax oto amfi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi karşılayabilir.

  • Üstün performanslı alüminyum soğutucu
  • Yüksek giriş hassasiyeti
  • Kullanışlı ve dayanıklı kasa

Soundmax Oto Amfi Özellikleri

Soundmax Oto Amfi Özellikleri

Soundmax 3000 Watt amfi kaliteli kasası ve dayanıklı parçalarıyla dikkat çeker. Ürünün adı yükselteç olarak da kullanılır, bunun nedeni çalışma prensibindedir. Ürün ses seviyesinin kalitesini korur. Sesi kademeli bir şekilde yükseltir. Bunu gerçekleştirirken elektronik sinyalleri kullanır. Bu sinyalleri artırmak ve düzenlemek de cihazın diğer görevleri arasındadır. Amfi, sesi arabanın hoparlörlerine uyacak şekilde ayarlar. Bu sayede otomobil içinde gereksiz bir gürültü meydana gelmez. Sesi canlı ve keskin bir şekilde duyabilmek için tercih edilen Soundmax 4 kanal amfi radyonun ya da diğer oynatma cihazlarının sesini artırır. Ayrıca ürünü kullanarak otomobilinizin içindeki sesi de kontrol edebilir, isterseniz açıp kapatabilirsiniz. Cihaz ses seviyesinin çok kısa bir süre içinde azalıp yükselmesini sağlar. Eğer kaliteli bir ses sistemi arayışı içindeyseniz, Soundmax oto amfiyi tercih edebilirsiniz.

Soundmax Oto Amfi Yorumları

Soundmax Oto Amfi Yorumları

Soundmax 3000 Watt amfi yorumları genel olarak cihazın kalitesiyle alakalıdır. Ürünü kolayca otomobilinize bağlayabilir ve çok kısa süre içinde kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Hassas giriş ve çıkış noktaları sayesinde cihazı kolayca kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Ardından da yolculuklarınız esnasında yüksek sesli ama net müziklerin keyfini çıkarabilirsiniz. Radyonuzdan ya da diğer oynatma cihazlarınızdan alamadığınız ses performansını bu cihazdan rahatlıkla alabilirsiniz. Soundmax 4 kanal 3000W oldukça güçlü ses kapasitesine sahiptir. Maksimum desibel seviyelerine ulaşırken sesin netliğinin korunmasına yardımcı olur. Bu sayede istediğiniz ses kalitesine kolayca sahip olabilirsiniz. Pek çok müşteri yorumunda da geçen yüksek ses seviyesine anında ulaşma performansı, ürünün dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü oto amfi Soundmax ile keyifli yolculuklar geçirebilirsiniz.

Soundmax Oto Amfi Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Soundmax Oto Amfi Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Soundmax oto amfi fiyat aralığıyla da ön plana çıkar. Cihaz oldukça kaliteli ve kullanışlıdır. Neredeyse tüm otomobillerle uyum içinde çalışır. Ayrıca dayanıklı olduğu için uzun ömürlü bir kullanım sunar. Soundmax sx-2500.4 4Ch 3000W oto amfi yorum yapanlar ürünün yüksek performansta ses kalitesine sahip olduğunu dile getirir. Her bütçeye uyan amfi, 4CHX60W RMS değerine sahiptir. Maksimum kapasiteyle çalışan cihaz USB ve SD kart girişine de sahiptir. Bu sayede cihazı akıllı telefonlara da bağlayabilirsiniz. Yüksek performanslı alüminyum soğutucu özelliği sayesinde ürünü uzun süre kullansanız dahi ısınma gerçekleşmez. Şık ve kaliteli siyah kasasıyla dikkatleri üzerine çeken Soundmax sx-2500.4 4Ch 3000w oto amfi özellikleri dışında ergonomik tasarımıyla da ön plana çıkar. Seyahatlerinizde üstün kaliteyle müzik dinlemek için bu cihazı kullanabilirsiniz.