Sortie Aksesuar Dorika Zincir Figürlü 4'lü Kombin Bileklik 014

119,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sortie Aksesuar Dorika Zincir Figürlü 4'lü Kombin Bileklik 014

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sortie Aksesuar Satıcı Ünvanı: BAHADIR SANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2107735014000011 Vergi Kimlik Numarası: 7440681896
    Bu ürün Sortie Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Ürünümüz 4 Adet Birbirinden Bağımsız Kaliteli Kararmaz Kaplama ile Kaplanmış Bileklikten oluşmakta olup, Dilerseniz Tek Tek, Dilerseniz Kombin şeklinde kullanmanıza imkan sağlamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pirinç
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Kapama Şekli Klipsli
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Sortie Aksesuar Dorika Zincir Figürlü 4'lü Kombin Bileklik

Kıyafetlerinizi uygun takılar ile tamamlayarak daha şık görünebilirsiniz. Takılar sizin tarzınızı yansıtan ve dış görünümü tamamlayan parçalardır. Bu yüzden uygun takı seçimi oldukça önemlidir. Giyim şeklinizle uyumlu olan ve sizi yansıtan aksesuarlar seçmeniz doğru olur. Klasik, günlük ya da spor giyimde kullanılacak takılar farklıdır. Takı çeşitleri arasında yer alan bileklikler, sık kullanılan aksesuarlar arasında yer alır. Bu ürünler arasından Dorika zincir figürlü 4'lü kombin bileklik hoş görünümü ile dikkat çeker. Tek parçadan oluşmayan bu aksesuar size kombin şeklinde sunulur. Dilerseniz birbirinden ayrı da kullanabileceğiniz dört parçadan oluşan bu ürün, şık bir görünüme sahiptir. Siz de bu aksesuar ile kıyafetlerinizi tamamlayarak hoş ve modern görünebilirsiniz.

  • Şık görünüme sahip
  • Farklı tarzdaki kombinler ile uyumlu
  • Hem tekli hem kombin olarak kullanım

Şık Görünümü ile Dorika Zincir Figürlü 4’lü Kombin Bileklik

Şık Görünümü ile Dorika Zincir Figürlü 4’lü Kombin Bileklik

Dış görünüş insanlar üzerinde bırakılan izlenimi etkileyen önemli bir faktördür. Bu yüzden insanlar giyimlerine çok dikkat ederler. Kıyafetler ile oluşturulan kombinleri takılar ile tamamlayarak etkileyici bir görünüm elde etmeniz mümkündür. Kullanılan aksesuarlar dış görünüşe son dokunuşları yapar ve tarzınızı etkiler. Bu açıdan kendinize ve vermek istediğiniz mesaja uygun parçalar seçmeniz gerekir. Sortie Aksesuar Dorika zincir figürlü bileklik 4'lü kombin kararma yapmayan kaliteli yapısı ile öne çıkan bir üründür. Genellikle altın rengi hakim olan bu tasarım, bağımsız dört bileklikten oluşur. Birbiriyle uyumlu olan bu bileklikler kombin halinde size sunulur. Kombin içerisinde zirkon taş kullanılarak üretilmiş parçalar bulunur. Bu ürün sayesinde dilediğiniz sayıda parçayı birleştirerek güzel bir aksesuar kombinini oluşturmanız mümkündür. Siz de bu ürün ile şık kombinler oluşturarak aradığınız görünüşü yakalayabilirsiniz.

Eşsiz Uyuma Sahip Zincir Figürlü Kombin Bileklik

Eşsiz Uyuma Sahip Zincir Figürlü Kombin Bileklik

Sunulan takıları tekli olarak kullanabileceğiniz gibi kombin yaparak da tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda kıyafet kombini kadar, takı kombini de insanların tarzını belirlenmesinde dikkat ettiği faktörlerden biri olarak karşınıza çıkar. Kullandığınız aksesuarların hem kıyafetlerinizle hem de kullandığınız diğer parçalarla uyumlu olması önemlidir. Bu yüzden kombin şeklindeki takılar insanların ilgisini toplar. Kullandığınız bileklikleri parça parça almak kombin yaparken zor olabilir. Bu yüzden kombin bileklikler almanız size avantaj sağlar. Bağımsız parçalardan oluşan kombin bileklikleri ayrı ayrı olarak da kullanmanız mümkün olur. Bu açılardan Sortie Aksesuar bileklik kullanışlı ve şık bir ürün olarak öne çıkar. Bu aksesuar ile kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz. Böylece daha şık kombinlerle hoş ve tarz görünmüş olursunuz. Bu ürüne kolayca ulaşmanız mümkündür. Siz de bu aksesuar ile kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

Dorika Zincir Figürlü 4'lü Kombin Bileklik Fiyatı

Dorika Zincir Figürlü 4'lü Kombin Bileklik Fiyatı

Görünümü tamamlayan parçalar olarak karşınıza çıkan aksesuarlar çeşitlidir. Kolye, küpe, bileklik öne çıkan aksesuar çeşitleridir. Bileklikler birçok insan tarafından sevilerek kullanılır. Bu aksesuarlar sizi tamamlar ve ruhunuzu yansıtır. Güzel ve kaliteli bir parça kendini gösterir. Siz de kaliteli ve güzel parçalar ile etkileyici olabilirsiniz. Bu alanda trend bir ürün olan Sortie Aksesuar Dorika zincir figürlü 4'lü kombin bileklik yorumlarını inceleyerek diğer müşterilerin fikirlerine ve deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Böylece ürün kalitesi ve görünüşü hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. İnsanlar aldıkları ürünün bütçesine uygun olmasını isterler. Sortie bileklik uygun fiyatı ile her bütçenin ulaşabileceği bir parçadır. Şık ve kaliteli bir parça olması Sortie Aksesuar Dorika zincir figürlü 4'lü kombin bileklik fiyatını merak konusu haline getirir. Trendyol’un avantajlarından yararlanarak şık ve uygun fiyatlı olan bu parçaya kolayca ulaşabilirsiniz.