Soreno Afrodizyak Edp 50 Ml Kadın Parfüm

235 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Soreno Afrodizyak Edp 50 Ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SORENO PARFUM Satıcı Ünvanı: ALİ ALAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3274427337200015 Vergi Kimlik Numarası: 0480511575
    Bu ürün SORENO PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koku Nedir Diye sorulduğunda en güzel cevabı aslında sözlükler veşairler vermektedir. Maddelerin yayılımları ile havaya karışan zerrelerininburunlarımızdaki zar üzerindeki sinirlere verdiği, uyandırdığı duygu. Kokumuzgörünmese de bizlerin en önemli kimliği halindedir. Aslında kokuyufarklılaştıranda sizin sahip olduğunuz tendir. Koku aynı olsada ten ileparfümün kavuşumunda size farklılaştıran en önemli değeriniz haline gelecektir.Soreno sizlere kokunuzla tanınacağınız, her mevsim kullanabileceğiniz, yoğunesans oranı ile uzun süre kalıcılığı sunmaktadır. 1 yıl dinlendirilenparfümümüz sonunda sizlere kavuştu. Üst notalar: limon, bergamot, kahve, badem Orta notalar: Portakal çiçeği, Bulgar gülü, yasemin, susam, sümbülteber Alt notalar: Pralin, vanilya, sandal ağacı, tonka fasulyesi, kakao, kehribar, silhat, kaşmir ahşap, tarçın, misk. ÜST NOTA: Parfüm sıkıldığı an duyulan ilk notadır. En uçucu esanslardan oluştuğu için etkisi ancak birkaç dakika sürer. Parfüm alırken hemen ilk başta duyulan kokuya göre yorum yapmamak gerekir. Üst notalarda, keskin ve çabuk buharlaşan kokular kullanılır. ORTA NOTA: Üst notalar yok olduğunda ortaya çıkar ve etkisibirkaç saat sürer. Orta notaya önemini belirtmek açısından ‘kalp notası’ da denir. Parfümle ilgili bir karara varmadan önce biraz sabredip orta notadaki kokuların açığa çıkması beklenmelidir. DİP NOTA: Alt notaların etkisi parfümün kalıcılığıyla orantılıdır ve gün boyu sürebilir. Parfüm sıkıldıktan en az yarım saat sonra, orta nota kaybolmaya yakınken duyulmaya başlayan notadır. Bu kısım parfümün kişiliğinin ifadesidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

Soreno Afrodizyak EDP 50 ml Kadın Parfüm Lady Piacenza

Parfüm çeşitleri, herkesin günlük hayatta sıklıkla kullandığı ürünlerdir. Gidilen ortamda kimliğinizi belirleyen bu ürünler, her cinsiyete göre farklı şekillerde satışa sunulur. Kadın parfüm çeşitlerinin çiçeksi notalara sahip olması son derece önemlidir. Kokuları farklılaştıran büyük etmenlerden biri de tendir. Parfüm çeşitleri her tende farklı bir etki gösterir. Soreno kadın parfüm çiçeksi notalarla süslenerek satışa sunulur. Gün boyu kalıcı özellik gösteren parfümler kadınlar arasında oldukça beğenilir. Eşsiz özellik gösteren bu koku, kadınların günlük hayatta kullanabileceği bir özelliğe sahiptir. Bununla birlikte özel günlerde de rahatlıkla kullanabileceğiniz bir aromaya sahiptir. Üst notasında limon ve bergamot bulunur. Böylelikle teninizde eşsiz bir koku hakim olur. Siz de günlük hayatta gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir parfüm arıyorsanız bu kokuyu satın alabilirsiniz.

  • Gün boyu kalıcı
  • Eşsiz koku deneyimi
  • İdeal boyut

Gün Boyu Kalıcı Soreno EDP Lady Piacenza Parfüm

Gün Boyu Kalıcı Soreno EDP Lady Piacenza Parfüm

Kadınlar parfüm satın almadan önce birbirinden farklı faktörü göz önünde bulundurur. Dikkat edilen önemli özelliklerden biri de kalıcılıktır. Gün boyu kalıcı bir etkiye sahip olan parfüm çeşitleri kadınlar arasında oldukça beğenilir. Soreno Afrodizyak EDP 50 ml kadın parfüm Lady Piacenza her tende farklı bir etkiye sahiptir. Bununla birlikte gün boyu kalıcıdır. Bu sayede evden çıkmadan hemen önce bir kere sıkmanız yeterli olur. Aynı zamanda eklem yerlerinize de sıkabileceğiniz bu parfüm, kalıcı özelliğini uzun süre devam ettirir. Böylelikle gün içerisinde tekrar sıkmak zorunda hissetmezsiniz. Aynı zamanda kıyafetlerinize de sıkabilir ve güzel kokabilirsiniz. Farklı notalarla hazırlandığından keskin ve net bir geçiş sağlar. Böylelikle kıyafetleriniz ve teniniz üzerinde kaliteli bir bitişi destekler. Siz de gün boyu kalıcı bir parfüme ihtiyaç duyuyorsanız bu kokuyu satın alabilirsiniz.

Eşsiz Kokusuyla Soreno EDP Lady Piacenza Parfüm Yorumları

Eşsiz Kokusuyla Soreno EDP Lady Piacenza Parfüm Yorumları

Parfüm çeşitleri, günlük hayatta güzel kokmanıza yardımcı olur. Her cinsiyete göre birbirinden farklı notalarla hazırlanan bu kokular, özellikle kadın müşteriler arasında yaygın olarak kullanılır. Çekici yanlarınızı ortaya koyabilmek istiyorsanız afrodizyak etkili bir parfüm satın alabilirsiniz. Böylelikle partnerinizi kendinize çekebilirsiniz. Soreno markası tarafından üretilen Lady Piacenza isimli parfüm oldukça kaliteli bir deneyim sunar. Afrodizyak etkisiyle çekici yanlarınızı ortaya koyabilmenize yardımcı olur. Bununla birlikte dışarı çıktığınızda tüm insanlara kokunuzu eşsiz bir şekilde yayabilirsiniz. Pralin, vanilya ve sandal ağacı notalarına sahip olan bu ürün, kaliteli bir özelliği sahiptir. Ürünün kokusu ve kalıcılığı hakkında bilgi alabilmek istiyorsanız müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Soreno Afrodizyak EDP 50 ml kadın parfüm Lady Piacenza yorumları sayesinde aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilir ve güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.

Soreno EDP Lady Piacenza Parfüm EDP 50 ml Fiyatı

Soreno EDP Lady Piacenza Parfüm EDP 50 ml Fiyatı

Parfüm çeşitlerinin kalıcılığı ve uzun süre dayanıklı olabilmesi son derece önemlidir. İdeal ebatlara sahip olan parfüm çeşitleri müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yeter. Bununla birlikte kalıcı olması, günlük küçük bir doz sıkıldığında da uzun süre kaliteli bir kullanım elde edebilmenize yardımcı olur. Markanın satışa sunduğu bu parfüm 50 ml şeklinde müşterilerin beğenisine sunulur. Alt notaları son derece etkili olduğundan kişiliğinizin yansımasını sağlar. Soreno Afrodizyak EDP 50 ml kadın parfüm Lady Piacenza kullananlar ürünün ideal boyundan son derece memnun olduklarını belirtirler. Aynı zamanda gün boyu kalıcı özelliğinden ve eşsiz kokusundan da kendilerini kolay bir şekilde tanıtırlar. Siz de eşsiz kokuya sahip olan bu parfümü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Soreno Afrodizyak EDP 50 ml kadın parfüm Lady Piacenza fiyatı avantajlı olduğundan bütçenizi sarsmadan sahip olabilirsiniz.