Sony WH-1000XM4 Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık Siyah

10.499 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.337 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sony WH-1000XM4 Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DALLA TİCARET Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ACUN TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464124012300001 Vergi Kimlik Numarası: 4641240123
    Bu ürün DALLA TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WH-1000XM4 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık Siyah

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı USB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sony WH-1000XM4 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık Siyah WH1000XM4B.CE7

Dışarıda müzik dinlerken ve video izlerken etrafınızdakileri rahatsız etmemek için kulaklık kullanımı oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra gürültülü ortamlarda yüksek seslerden izole olmak için de kulaklık kullanılabilir. Sony 1000xm4 kulaklık gürültü önleyici tasarımıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Gürültülü bir ortamda çalışıyorsanız bu kulaklıktan satın alabilir, kulak sağlığınızı koruyabilirsiniz. Ayrıca psikolojik olarak da iyi hissedebilirsiniz. Özellikte korna, motorsiklet, kamyon gibi araçların rahatsız edici seslerini duymamak için de ürünü kullanabilirsiniz. Böylece hem fiziki hem de psikolojik açıdan rahatlayabilirsiniz. Sony WH-1000XM4 gürültü önleyici kablosuz kulaklık siyah modeliyle kulak üstüne takılarak kullanılır. Kulağınızı tamamen kapladığı için etraftaki sesleri engelleyerek konforlu bir ortam sunar. Böylece çalıştığınız ortamda verimli olabilirsiniz. WH1000XM4B.CE7 modelin diğer özellikleri şöyledir:

  • Gürültü önleyici özellik
  • Kulağı tamamen kaplayan tasarım
  • Şık ve etkileyici tasarım

Kaliteli Sony WH-1000XM4 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

Kaliteli Sony WH-1000XM4 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

Sony WH1000XM4B.CE7 kulaklık, kullanım alanı itibarıyla geniş kitlelere hitap eder. Ürün, QN1 gürültü önleyici işlemciye sahiptir. Bu özelliğinden dolayı online derse giren öğrenciler için büyük avantaj sağlar. Çift gürültü sensörü ile etraftaki sesleri engelleyerek dikkatinizin dağılmasını önleyebilirsiniz. Böylece dersleri verimli ve sağlıklı bir şekilde dinleyebilirsiniz. WH1000XM4 model kulaklık, müzik ve ders dinlemenize yardımcı olmasının yanı sıra farklı işlevlere de sahiptir. Mikrofon özelliği sayesinde telefonla konuşmanızı sağlar. Karşınızdaki kişiyi net duymanızı mümkün kılar. Mikrofonun üzerindeki düğmeler ile aramaları yanıtlayabilir ya da kapatabilirsiniz. Yürüyüş ve koşu yaptığınız esnada rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz. Müzik dinleyebilir, telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Böylelikle spor yaptığınız sırada birçok işinizi halledebilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Sony WH-1000XM4 gürültü önleyici kablosuz kulaklık siyah rengiyle tüm kombinlerinize uyum sağlar. Sony WH1000XM4 fiyat avantajlarından faydalanarak ürünü satın alabilirsiniz.

Şık Sony WH-1000XM4 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

Şık Sony WH-1000XM4 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

Sony WH-1000XM4 gürültü önleyici kablosuz kulaklık son teknolojiyle donatılarak müşterilerin beğenisine sunulur. Atmosfer basınç optimizasyonu uçaktayken veya yüksek bir yerdeyken hava basıncına uygun bir ses çıkışı sağlar. Böylece rahatsız edici seslerden uzaklaşabilirsiniz. DSEE Extreme teknolojisi ise frekansı yükselterek net bir ses deneyimi yaşamanızı sağlar. Sony WH1000XM4 model cihazın özellikleri oldukça dikkat çekicidir. Ürün Bluetooth ile tüm cihazlarla bağlantı kurabilir. Bağlantıyı desteklemek için LDAC özelliği bulunur. Bu özellik sayesinde Bluetooth bağlantı üzerinden yüksek ve kaliteli ses sağlar. Siz de kaliteli seslerin keyfini yaşayabilirsiniz. Sony WH-1000XM4 kulak üstü kablosuz kulaklık kişisel ses kontrolü sayesinde kişinin anatomisine ve davranışlarına göre analiz yapar. Bu özellik ile oyun oynarken kendinizi oyunun içinde gibi hissedebilirsiniz. Böylece yüksek performans gösterebilirsiniz. WH1000XM4 fiyatlarını inceleyebilir, her alanda kullanılabilen bu işlevsel ürüne sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Sony Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

Uygun Fiyatlarla Sony Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

Sony 1000XM4 fiyatı ürünün sahip olduğu teknolojiye, özelliklerine ve tasarımına göre belirlenir. Cazip aralıkta sunulan bu ürüne bütçenize uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Ürün tasarlanırken kullanılan malzeme ve materyaller de fiyatı belirleyen bir faktördür. Sony WH-1000XM4 gürültü engelleme özellikli kablosuz kulaklık çevreye zarar vermeyen malzemelerden üretildiği için doğa dostu özellik gösterir. Ayrıca uzun süreli kullanımlarda dahi kolay deforme olmayan malzemelerden üretilir. Kulağı kavradığı için koşu gibi tempolu sporlar esnasında bile ürünün düşme riski olmadan rahatlıkla sporunuzu yapabilirsiniz. Dilerseniz Sony WH1000XM4 yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü satın alan kişilerin tecrübelerini içerir. Böylece siz de ürün hakkında fikir sahibi olabilir, satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu kullanışlı ve şık ürünü Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla temin edebilirsiniz.