Sony WF-1000XM3 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

14.999 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony WF-1000XM3 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beren elektronik Satıcı Ünvanı: İLYAS CORUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120136719
    Bu ürün beren elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WF-1000XM3 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sony WF-1000XM3 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık SonyWF-1000XM3

Bluetooth kulaklıklar, uyumlu oldukları tüm cihazlar ile bağlantı kurmanızı sağlar. Sony WF-1000XM3 gürültü engelleme özellikli kablosuz kulaklık gelişmiş Bluetooth bağlantı özelliğine ve 10 metreye kadar çekim alanına sahiptir. Böylece özgür bir hareket alanı oluşturabilirsiniz. Bunun yanı sıra QN1e teknolojisiyle de dikkatleri üzerine çeker. Bu teknoloji sayesinde yüksek ortam seslerini azaltabilirsiniz. Gürültü önleyici özellik, sesi yükseltmeden dışarıdaki seslerden izole olmanıza yardımcı olur. Sony WF-1000XM3 gürültü önleyici kablosuz kulaklık kablosuz özelliğiyle birçok avantaj sağlar. Birçok cihaza kolaylıkla bağlanabileceğiniz gibi kabloların dolaşma probleminden de kurtulabilirsiniz. İki elinize de serbest olma imkanı sağlayan bu ürün sayesinde diğer işlerinizi halledebilirsiniz. Özellikle koşu gibi tempolu sporlar esnasında büyük kolaylık sağlayan ürünün diğer özellikleri şöyledir:

  • QN1e teknolojisiyle gürültü önleme
  • Üstün ses kalitesi
  • Şık ve etkileyici tasarım

Tasarım Harikası Sony Gürültü Önleyici Kulaklık

Tasarım Harikası Sony Gürültü Önleyici Kulaklık

Birçok kişi müzik dinlemek, video izlemek gibi aktivitelerle eğlenmekten oldukça keyif alır. Ancak, bu aktiviteleri ev dışında gerçekleştirirken kulaklık kullanımı oldukça önemlidir. Sony WF-1000XM3 gürültü önleyici kablosuz kulaklık Sony WF-1000XM3 modeli çevrenizdeki insanları rahatsız etmeden sesleri yüksek düzeyde duymanızı sağlar. Okulda, otobüste, metroda, işte veya tüm kalabalık ortamlarda rahatlıkla müzik dinleyebilir, video izleyebilirsiniz. Gürültü engelleyen teknoloji sayesinde ders çalışırken normalden fazla verim alabilirsiniz. Ayrıca oyun oynarken de bu ürün kullanılabilir. Bol aksiyonlu oyunlarda odaklanabilir, yüksek performans gösterebilirsiniz. WF-1000XM3 model kulaklığın hızlı şarj özelliği sayesinde kesintisiz kullanım sağlayabilirsiniz. Ürün 24 saate varan pil ömrüne sahiptir. Böylece gün boyu enerji ihtiyacı duymadan ürünü kullanabilirsiniz. Dijital ses geliştirme motoru, müziklerin kalitesini yükselterek etkileyici çözünürlükte bir ses deneyimi sunar. Ürüne sahip olarak tüm bu avantajları deneyimleyebilirsiniz.

İşlevsel Sony WF-1000XM3 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

İşlevsel Sony WF-1000XM3 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

Sony WF-1000XM3 kablosuz kulaklık işlevsel özellikleriyle müşterilere büyük kolaylık sağlar. Mikrofon özelliği sayesinde telefonla konuşmanızı sağlarken karşınızdaki kişiyi net duymanızı mümkün kılar. Cihazın üzerindeki dokunmatik kontrol ile aramaları açabilir ya da kapatabilirsiniz. Yürüyüş ve koşu yaptığınız esnada rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz. Müzik dinleyebilir, telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Kulaklığın iç kısmında 6 mm çapında sürücü birimi bulunur. Bu aygıt sayesinde sesleri net ve kapsamlı bir şekilde algılayabilirsiniz. Özellikle film ve dizi izlerken bu özelliğin avantajlarını yaşayabilirsiniz. Ayrıca oyun içindeki ayak seslerini bile rahatlıkla duyabilir, oyunda avantaj sağlayabilirsiniz. Modern klasik tasarıma sahip Sony WF-1000XM3 model, kulak anatomisine uygun olarak tasarlanır. Kulağınızın içine baskı yapmadığı için sağlık problemleri de engellenir. Ergonomik tasarıma ve işlevsel özelliklere sahip bu ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Sony WF-1000XM3 Kablosuz Kulaklık

Avantajlı Fiyatlarla Sony WF-1000XM3 Kablosuz Kulaklık

Sony WF 1000XM3 fiyatı ürünün özelliklerine ve kablosuz tasarımına, kullanılan teknoloji ve materyallere göre belirlenir. Her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Cihazın tasarımı da fiyatı etkileyen faktörler arasındadır. Siyah rengiyle her tarz kıyafete uyum sağlayan ürünün zarif tasarımı ile kulağınızda estetik bir görünüm oluşturabilirsiniz. Ürünün tasarımında doğa dostu ve sağlığa zarar vermeyen materyaller kullanılır. 3 ayrı başlıktan dilediğinizi kullanabilirsiniz. Şarj kutusu sayesinde kulaklığı hızlıca şarj edebilirsiniz. Manyetik iç aksam sayesinde ürün kolaylıkla kulağınıza oturur. Bu ürünü satın alarak ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Sony WF-1000XM3 yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü alan kişilerin tüm değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeler, ürün hakkında size fikir verebilir. Müşteri tavsiyeleriyle satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz. Bu estetik ve kullanışlı ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.