4
PS3 Oyunları kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Sony The Last Of Us Türkçe Altyazılı Ps3 Oyun

545 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
550 TL526,83 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sony The Last Of Us Türkçe Altyazılı Ps3 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Game Planet Satıcı Ünvanı: SEYİT ATAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0940104511
    Bu ürün Game Planet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Sony The Last Of Us Türkçe Altyazılı PS3 Oyun

The Last Of Us PS3 Türkçe altyazılı özelliğe sahiptir. Bu oyun, Naughty Dog tarafından geliştirilerek üretilir. İçeriği aksiyon, macera, hayatta kalma dürtüsü ve korku gibi türleri bir arada barındırır. Tasarımında kullanılan kaliteli grafikler ve Emotion Capture sistemi sayesinde oyunun içinde bulunan karakterin yüzleri ve mimiklerini en ince ayrıntısına kadar görebilme imkanı sunar. Ayrıca Dualshock konsolu ile klasik bir kontrol yapısına sahiptir. Oyunculara pratik kullanılabilen ve keyif veren bir deneyim sunar. Türkçe altyazılı seçeneği ve sahip olduğu sürükleyici hikayesi ile heyecan verici bir macera yaşatır. Yeni bir soluk deneyimi sunan oyun modelinde hayatta kalma mücadelesi aksiyon ile birleştirilerek ürüne uyarlanır. Bu sayede zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir deneyim yaşatırken eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Türkçe altyazılı
  • Çoklu oyuncu modu
  • Üçüncü şahıs gözü

Şaşırtıcı Bir Deneyim Kazandıran The Last Of Us PS3 Oyun

Şaşırtıcı Bir Deneyim Kazandıran The Last Of Us PS3 Oyun

Oyun, dünyanın büyük bir kısmını yok eden virüs hakkındadır. Bulaşıcılığı ile birkaç saat içinde insanları saldırgan bir yaratığa dönüştüren hastalığı baz alır. Ayrıca bu virüsün başlamasından 20 yıl sonrası ile ilgilidir. Hastalık yüzünden gruplaşmalar, yaşama zorunluluğu, mücadeleyi ve mahvolan medeniyeti anlatır. Orta yaşlı erkek karakter olarak karşınıza çıkan Joel ve hastalığa karşı bağışıklık sistemi güçlü olan Ellie'nin başından geçen olayları konu alır. Ürün 711719275459 numaralı olarak karşınıza çıkar. Joel oyunun büyük bir kısmında yer alıp kontrolü sağlar. Böylece karşılaştıkları zorluklarla mücadele eder. Oyunda karakter gözünün haricinde üçüncü şahıs görünümü de kullanılabilir. Bu sayede yapay zekayı dahil ederek kontrol sağlanabilir. Ayrıca virüs bulaşmayan insanların da karşılıklı düşman olduğu ve mücadelenin devam ettiği bir oyundur. Bu sayede eğlencenin ve heyecanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla The Last Of Us PS3 Türkçe

Avantajlı Fiyatlarıyla The Last Of Us PS3 Türkçe

Last of Us, çeşitli silah modelleri ve patlayıcılar gibi uzaktan savaşmaya yardımcı ekipmanlara sahiptir. Ayrıca sahip olduğu yakın dövüş ile beraber saklanma teknikleri de olan Sony The Last Of Us Türkçe altyazılı PS3 oyun fiyatı her bütçeye hitap edecek şekilde oluşturulur. Bu modeli geliştirenler tarafından size sunulan dinamik gizlilik özelliği sayesinde oyuncu karşılaştığı düşmanlara birden fazla strateji ve teknik gerçekleştirebilir. Aynı zamanda sahip olduğu güçlerin dengesi adlı yapay zeka sistemi ile kolayca kontrol edilen bir teknolojisi vardır. Bu sayede düşmanları manipüle ederek zayıf noktalarından vurulmaları sağlanabilir. Dinlenme moduna geçtiği zamanda yere çömelen karakter, çevresinde bulunan ve gizlenen düşmanların yerlerini kolay bir şekilde tespit edebilir. Böylelikle keyif verici bir deneyim yaşatan bu oyunu siz de alabilir ve keyifle oynayabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile The Last Of Us PS3 Oyun

Müşteri Deneyimi ile The Last Of Us PS3 Oyun

Sony The Last Of Us Türkçe altyazılı PS3 oyun modelini kullanırken yüksekte bulunan iki ayrı yer arasından geçiş yapabilme ya da engelleri aşabilme gibi birçok şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca belirli bir can seviyesine sahip olan karakterler fiziksel olarak aldıkları her darbede ölümle dip dibe gelirler. Tam da bu esnada sağlık paketlerini kullanarak ya da yemek alarak düşen düzeylerini artırabilirler. Oyunda bulunan hastalıklar da 4 farklı şekilde karşınıza çıkar. Bunlar koşucular, izciler, takırdayanlar ve şişkinler şeklindedir. Oyun içerisinde bulunan eşya dönüştürme özelliği sayesinde çevredeki alkol, şeker ya da patlayıcı gibi birçok malzeme ile ekipman üretilebilir. Sony The Last Of Us Türkçe altyazılı PS3 oyun yorum bölümüne yazılan müşteri düşüncelerini okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca bu model hakkındaki her bir detaya Trendyol üzerinden ulaşabilir ve sahip olabilirsiniz.