Sony The Last Of Us: Remastered Ps4 Hits Oyun - Türkçe Menü

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sony The Last Of Us: Remastered Ps4 Hits Oyun - Türkçe Menü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACS ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: YUSUF AÇIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0070781380
    Bu ürün ACS ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Düşmanlarla dolu bir kıyamet sonrası dünyada Joel ve Ellie, umutsuz durumlardan ötürü bir araya gelirler ve ABD'nin geri kalan bölgelerinde geçecek vahşi bir yolculukta hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek zorunda kalacaklardır. Remastered Özellikleri: • 1080p Yüksek Çözünürlükte, PlayStation®4'ün gücünün tam kullanıldığı güzel ama mahvolmuş bir dünyayı keşfedin. • Bir tekli oyuncu başlangıç bölümü olan Left Behind'da Ellie’nin geçmişine inin. • Sekiz yeni çoklu oyuncu haritası ve daha zor bir tekli oyuncu zorluk modu ile Terk Edilmiş ve Geri Alınmış Bölgeler boyunca hayatta kalma mücadelesi verin. • Ekipten ve kreatif direktörden oyun içi sinematik seslendirmelerinin perde arkası. Önemli Bildirimler: • Metin desteği: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Hollandaca, Danimarkaca, Fince, Norveççe, İsveççe, Çekçe, Yunanca ve Türkçe. • Seslendirme desteği: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Sony The Last Of Us: Remastered PS4 Hits Oyun - Türkçe Menü

Aksiyon ve macera dolu bir oyun deneyimi yaşatır. Bütün insanların Cordyceps türünde ortaya çıkan mantarın yaydığı enfeksiyon ile tehlikeli ve saldırgan bir hale gelmesini konu alır. The Last Of Us PS4 oyun modeli içinde virüse maruz kalanlar yaratıklara dönüşürler. Böylelikle aksiyon başlar. Günlük hayatın neredeyse bittiği atmosfer ile başlayan bir oyundur. Ailelerini kaybeden iki karakterin 20 yıl sonraki geçimini anlatır. The Last Of Us: Remastered PS4 Hits modeli kaçakçılık yaparak kazanç elde eden Joel ile yeni dünyada doğmuş genç ve güzel bir kız olan Ellie'nin heyecan verici hikayesidir. Oyun sağladığı atmosfer ile üzerinizde maksimum bir etki bırakır. Sahip olduğu arayüz ve grafikler ise oldukça dikkat çekicidir. Size eğlenceli dakikalar yaşatmayı amaçlayan bu oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Heyecan verici
  • Aksiyon
  • İlgi çekici

Heyecan Verici Sony The Last Of Us: Remastered PS4 Hits

Heyecan Verici Sony The Last Of Us: Remastered PS4 Hits

Hastalık içerisinde düz mantıklı ve bilinçten yoksun olan canavarların ve hayatta kalma mücadelesi veren insanların hikayesidir. The Last Of Us Remastered - Playstation Hits (PS4) sunduğu teknikler ve görsel geçişler ile maksimum düzeyde bir haz yaşatır. Her yaş grubu için tercih edilebilen bir üründür. Eşsiz ve şaşırtıcı bir oyun deneyimi sunar. Bu sayede beklentilerinizi zirvede karşılar. Ayrıca etkileyici grafik motorları kullanılarak ve geliştirilerek size sunulan bir modeldir. Ürün sahip olduğu ışıklandırmalar, kaplamalar, gölgelendirmeler ve karakter detayları gibi birçok özelliği bünyesinde barındırır. Ayrıca PS4'ten gelen grafik motor gücünü oyun içerisinde her an hissedebilirsiniz. Sunduğu çoklu oyuncu modu ile çevrenizde bulunan insanlarla beraber keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. The Last Of Us Remastered PS4 oyun - Türkçe menü seçeneğiyle eğlenceli dünyasının tadını siz de çıkarabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla The Last Of Us Remastered PS4 Oyun

Avantajlı Fiyatıyla The Last Of Us Remastered PS4 Oyun

Heyecanı dorukta yaşatan bu oyun, yardımlaşmayı ve hayatta kalmayı baz alarak geliştirilir. Ayrıca takım oyunculuğunu da farklı açılardan deneyimleme imkanı sağlar. Etkileyici yapay zekası ve şaşırtıcı özellikleri ile karşınıza çıkar. The Last Of Us PS4 fiyat bilgisi de ürünün kalitesi ve sunduğu heyecan verici deneyim göz önüne alınarak her bütçeye uygun olarak belirlenir. Ayrıca bu modeli oynarken herhangi bir takılma, donma ya da sistem arızası gibi sorunları oluşturmaz. Bu sayede her anın keyfini çıkarabilirsiniz. Sony The Last Of Us: Remastered PS4 Hits oyun - Türkçe menü fiyat bilgisi her kesime hitap eder. Dolayısıyla kendiniz için uygun olduğunu düşündüğünüz bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz. Hızlı ve çevik reaksiyonlar gösterebileceğiniz bu oyun da gerçekçi mod ayarını kullanarak daha etkin hareketler yapabilirsiniz.

Müşteri Deneyimiyle Sony The Last Of Us: Remastered PS4 Hits

Müşteri Deneyimiyle Sony The Last Of Us: Remastered PS4 Hits

Oyunun baş karakteri özel gücü olan dinlemeyi kullanarak yaratık ve insanların yerini rahat bir şekilde tespit edebilir. Bu sayede görevlerinizi daha keskin bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Sony The Last Of Us: Remastered PS4 Hits oyun - Türkçe menü 711719411971 numaralı ürün Hollywood filmlerini aratmayan niteliğe sahiptir. Bu sayede aksiyonu zirvede yaşayabilirsiniz. Düşmanlarla dolu olan ve kıyamete karşı mücadele gösteren bu ürünü siz de doyasıya oynayabilirsiniz. Sony The Last Of Us: Remastered PS4 Hits oyun - Türkçe menü olarak karşınıza çıkan model sunduğu dil seçenekleri ile kolaylık sağlar. Sony The Last Of Us: Remastered PS4 Hits oyun - Türkçe menü yorum bölümüne ürünü önceden kullanan müşteriler düşüncelerini yazarlar. Siz de bu yorumlara Trendyol üzerinden ulaşıp bilgi edinebilir ve modele kolaylıkla sahip olabilirsiniz.