Sony Ps4 Spiderman Miles Morales

1.650 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.137,50 TL2.073,38 TL

Ürün Bilgileri

Sony Ps4 Spiderman Miles Morales

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: polygame Satıcı Ünvanı: VURAL DİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2980477426
    Bu ürün polygame tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici: Insomnıas
  • Ürün Tipi: Ps4 Oyun
  • Tür: Macera
  • Platform: PlayStation 4 - Playstation 5
  • Ürün durumu: Sıfır Oyun

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Sony Spiderman Miles Morales PS4 Oyun

İnsanlar eğlenmek için bazı aktivitelere başvururlar. Bu aktiviteleri hem zaman geçirmek hem de farklı deneyimler elde etmek için yaparlar. Bunların arasında PS4 oyunları da yer alır. Sony Spiderman Miles Morales PS4 oyun 711719835821 kodlu ürünün keyfini iyi şekilde çıkarabilirsiniz. Spiderman karakteri yetişkinler ve çocuklar tarafından sevilen bir karakterdir. Bu oyunda da kişilerin karşısına eğlenceye ve maceraya merak uyandırmak için çıkar. Sony markası daima kaliteli oyunlarıyla kesintisiz eğlenceyi size sunar. Çıkarmış olduğu bu ürünle kaliteye doyabilirsiniz. Bu oyun X86-64 AMD jaguar, 8 çekirdek merkezi işlem birimine sahiptir. Grafik işlemci birimi olarak 1,84 TFLOPS içeriği mevcuttur. 8 GB RAM belleğiyle fazla yer kaplamadan oyunun keyfini doyasıya biçimde çıkarabilirsiniz.

  • Macera ve aksiyon
  • Kaliteli oyun içeriği
  • 8 GB RAM bellek

Sony Spiderman Miles Morales PS4 Oyun Özellikleri

Sony Spiderman Miles Morales PS4 Oyun Özellikleri

PS4 bölümleri kişilere daima kaliteli deneyim sunar. Bu bölümü oynamaya başlamadan önce bazı konuları bilmeniz gerekir. Bu oyun, yüksek çözünürlüklü görüntü ve ses için PS4 HDMI bağlantı noktasına bağlanır. Sony Spiderman Miles Morales PS4 oyunun özelliklerine baktığınızda Spiderman karakterinin eşsiz olduğunu ve kendisine bir kez daha hayran kalacağınızı fark edersiniz. Spiderman çocuklar tarafından çok sevilen bir karakter olarak bilinir. Bu ürüne genel bakış attığınız zaman kendinizi görebilirsiniz. Burada anlatılan kahraman Spiderman PS4 Miles Morales'in yükseliş deneyimlerine de şahit olabilirsiniz. Spiderman olma yolunda olağanüstü ve patlayıcı güçler vardır. Serinin son macerası olan bu bölümde genç Miles Morales’in hem olaya hem de yeni evine ayak uydurmaya çalıştığını görebilirsiniz. Spiderman olmak ve eğiticisi olan Peter Parker’ın izinden gitmek için yol almaya çalışır. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Beğenilen Sony Spiderman Miles Morales PS4 Oyun

Beğenilen Sony Spiderman Miles Morales PS4 Oyun

İnsanlar gün içerisinde gerek iş yerinde gerekse de özel hayatlarında strese maruz kalabilirler. Stresi ve kaygıyı azaltmak için eğlence amaçlı oyun oynama isteği duyabilirsiniz. Spiderman Miles Morales PS4 oyunuyla eğlenceyi son doruk noktasına kadar yaşayabilirsiniz. PS4’ün vermiş olduğu kaliteyle bu bölümü oynamak eğlenceli olur. Ürün 2,1 Bluetooth alanına sahiptir. Sony markası bu oyunla da kendini sektörde eşsiz kılar. Teknik özellikleriyle kendini oynayanlara hayran bırakır. Miles Morales karakteri bu bölümde büyük gücün ekstra büyük sorumluluk gerektirdiğini fark eder. Ürün içeriğine baktığınız zaman kahramanın New York şehrini kurtarmak için Spiderman rolüne girdiğini görebilirsiniz. Siz de oynamaktan keyif alabileceğiniz Sony Spider Man Miles Morales PS4 oyununu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bütçenize uygun şekilde kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Sony Spiderman Miles Morales PS4 Oyun

Avantajlı Fiyatlarla Sony Spiderman Miles Morales PS4 Oyun

Spiderman Miles Morales PS4 fiyatı ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün boyutuna ve içeriğinin devamlılığına göre rakamlar şekil alır. Bu üründe bölümün nasıl sonlanacağını merak etme isteği, kişileri oyunları oynamaya ve satın almaya yönlendirir. Bölümlerdeki gizli olaylar arttıkça içeriğe olan ilgide de artış olur. Kaliteli bir şekilde hazırlanan bu oyun sizin iyi biçimde vakit geçirmenize olanak sağlar. Bu ürünü aldığınızda kendinizin ya da çocuğunuzun strateji ve kurgu yetisini geliştirebilirsiniz. Güvenli bir şekilde ev ortamında oynayabilirsiniz. Macerayı ve gizemli olayları seviyorsanız bu ürün tam size göredir. Sony Spiderman Miles Morales PS4 oyun yorumlarını inceleyerek ürün hakkında önceden fikir elde edebilirsiniz. Merak ettiğiniz detaylara ulaşım sağlayabilirsiniz. Siz de online alışverişi adresi olan Trendyol üzerinden bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.