Sony Returnal PS5 Oyun

679 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sony Returnal PS5 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BURDAUCUZ Satıcı Ünvanı: TUĞÇE MELEK KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530497053
    Bu ürün BURDAUCUZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Returnal PS5 Oyun DÖNGÜYÜ KIRIN Bu şekil değiştiren dünyaya zorunlu iniş yapan Selene, kaçışı için antik bir medeniyetin kıraç topraklarını aramak zorundadır. Tekrar tekrar yenilir, öldüğü her sefer yolculuğuna yeniden başlamak zorunda kalır. Bu roguelike nişancı oyununda hem gezegen hem de ekipmanınız her döngüde değişiyor, sizi oyun tarzınıza uyarlamaya ve gelişen zorlukların üstesinden gelmeye zorluyor. Yüksek riskli ve kurşun cehennemi çarpışmalarda düşmanlara saldırın. Kabiliyetler kazandıracak yükseltmeler için uzaylı teknolojilerini ayrıştırıp toplayın. Gezegenle kişisel bir bağlantı kurun ve Selene'in hikâyesini bir araya getirin. PLAYSTATION®5 OYUN İÇİ ÖZELLİKLER: Hızlı yükleme: PS5™ konsolunun anında yükleme hızları sizi hemen aksiyona götürecek. Tempest 3D AudioTech: Yanınızdan geçip giden kurşunlar, yukarıda daireler çizen düşmanlar ya da arkanızdan sinsice yaklaşan düşmanlarınız da dahil, 3D Ses ile eylemleri her yönden duyun. Uyarlanabilir tetikler: Tek bir uyarlanabilir tetik ile atış modları arasında geçiş yapın, nişan alarak direkt silahınızın alternatif ateşlemesine gidin. Dokunsal Geri Bildirim: Selene’in anı parçalarını keşfederken ya da ilkel uzaylı silahlarını ateşlerken, oyun içindeki eylemleri hissedin. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver