1
Playstation 3 kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Sony Ps3 500 Gb Sıfır Kol Super Slim 12 Ay Garanti 85 Oyun

9.600 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.899 TL9.745 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL

Ürün Bilgileri

Sony Ps3 500 Gb Sıfır Kol Super Slim 12 Ay Garanti 85 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GETPAZARLAMA Satıcı Ünvanı: HALİL MAKAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6100691340
    Bu ürün GETPAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 0.23 TFLOPs grafik işleme gücüne sahip ve 0.512 GB toplam belleği bulunan PS3 1 çekirdeklidir. Cihaz, 2.0 Bluetooth sürümü ile çalışır.
  • Oyun TV çözünürlüğü 1280x720 piksel olan PlayStation 3 TV video çözünürlüğü 1920 x 1080 pikseldir. Cihazın 1000 Mbit/s ethernet hızı bulunur.
  • Bluetooth sistemi bulunan ve Blu-ray sürücülü olan konsol aynı zamanda DLNA ile Dolby Digital özelliklerine de sahiptir. HDMI bulunan konsolun 2 USB girişi vardır.
  • Dolby Digital Plus ve Dolby TrueHD bulunan PS3 Super Slim sisteminde DTS-HD özelliği de mevcuttur. AV Multi ve optik dijital ses bağlantı noktaları bulunur.
  • Depolama türü HDD olan ve işletim sistemi CellOS olan Sony PlayStation 3 Cell Broadband Engine işlemcisine sahiptir. Cihazda AC/DC güç girişi vardır.
  • 60 FPS PS3 500GB konsol hafif ve ince tasarımı ile televizyon sehpalarında, TV ünitelerinde ve masada yer kaplamaz. Kablosuz bağlantı türüne sahip olan konsol aynı zamanda kablolu bir şekilde de bağlantı kurar.
  • Oyun konsolu 60 mm yükseklik, 290 mm genişlik, 230 mm derinlik ve 2100 gram ağırlıktadır. Konsolun türü sabittir.
  • Ağ bağlantı türü kablosuz olan Sony PlayStation 3 Super Slim 8.2.11g Wi-Fi standardı ile çalışır. 500 GB hafızası ile pek çok yüksek hafızalı oyunu aynı anda bünyesinde barındırır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Sony PS3 500 Gb Sıfır Kol Super Slim 12 Ay Garanti 85 Oyun

PlayStation 3, sunduğu eşsiz oyun deneyimi ve kalitesi ile gençlerden yetişkinlere herkes tarafından tercih edilen konsollardan biridir. Sony PS3 500 GB sıfır kol super slim 12 ay garanti 85 Oyun da eşsiz rengiyle dikkatleri üzerine çeker. Siyah ve hafif tasarıma sahip olan ürün, eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezidir. İnce ve yer kaplamayan tasarımı ergonomik bir kullanım sunar. Oldukça kullanışlı kolu bulunan ürün, oyun deneyiminizi maksimum seviyeye çıkartır. PS3 aksiyon, yarış ve maç gibi birçok oyunu içinde bulundurur. Arkadaşlarıyla ve sevdikleriyle eğlenceli ve keyifli vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez ürünü olan bu modeli kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Oyunseverlerin favori konsolları arasında yer alan PS 3 gelişmiş teknolojisi ve yüksek performansıyla uzun saatler kesintisiz deneyim yaşamanızı mümkün kılar.

  • İnce tasarım
  • 85 oyun
  • Siyah renk

Sony PS3 500 GB Sıfır Kol Super Slim 85 Oyun Özellikleri

Sony PS3 500 GB Sıfır Kol Super Slim 85 Oyun Özellikleri

Hem oyun oynayabileceğiniz hem de film izleyebileceğiniz PS3 modeli birçok özelliği ile ön plana çıkar. Yeni nesil bir oyun konsolu olan konsol, adeta gerçekmiş gibi bir oyun deneyimi yaşatır. HD kalitesi ile kaliteli filmler izlemenizi ve oyunlar oynamanızı sağlayan konsol eğlencesi ile günün yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardımcı olur. Kablo gerektirmeden çalışan Sony PS3 500 GB, hem rahat hem de hareket alanınızı kısıtlamadan oynamanızı sağlar. Aynı zamanda özellikleri arasında yer alan Bluetooth teknolojisi, birden çok kişinin oynamasını sağlar. Modelin ince olması ile dikkat çeken Sony PS3 super slim 500 GB konsol daha az enerji harcayarak tasarruf etmenizi sağlar. Böylelikle bütçe dostu ürünleri arasında yer alır. Ürün hakkında detaylı bilgileri yorumlar üzerinden bulabilir, alacağınız ürüne karar verebilirsiniz.

Sony PS3 500 GB Sıfır Kol Super Slim 85 Oyun Avantajları

Sony PS3 500 GB Sıfır Kol Super Slim 85 Oyun Avantajları

Sony markasına ait PS3 ile uyum içerisinde olan tüm oyunları destekler. Böylelikle birçok oyunu oynayabilir ve erişebilirsiniz. Oyunun sağladığı etkileyici ve yüksek performans, donma ve kesilme yapmadan kesintisiz bir deneyim yaşatır. Aynı zamanda akıcı bir arayüze sahip olan ürün, avantaj sağlayan özellikleri arasında yer alır. Siyah renkli tasarıma sahip olan ürün, 2 adet kol sayısına sahiptir. Super Slim olan PlayStation 3 modeli; depolama alanı, oyunlarla uyumluluk, çalışma hızı, işletim sistemi, enerji tüketimi, görüntü ve ses teknolojisi gibi birçok özelliği ön plandadır. Bu geniş özellikleri sayesinde ürün, müşterilerin beğenisini toplar. Sony PS3 500 GB sıfır kol super slim 12 ay garanti 85 Oyun kullananlar ürüne kolay bir şekilde oyun indirildiğini belirtir. Siz de kesintiye uğramadan oynamak istiyorsanız ürüne göz gezdirebilirsiniz.

Sony PS3 500 GB Sıfır Kol Super Slim 85 Oyun Fiyatları

Sony PS3 500 GB Sıfır Kol Super Slim 85 Oyun Fiyatları

Kaliteli ve canlı renkleri ile adeta sizleri büyüleyen konsol, eşsiz bir oyun deneyimi sunar. İster arkadaşlarınızla isterseniz de bireysel olarak oynayabilir, keyif dolu anlar yaşayabilirsiniz. Oldukça kullanışlı olan ürün, 500 GB'lık geniş bir depolama alanına sahiptir. Böylelikle birçok oyunu içinde bulundurur. Sony PS3 500 GB sıfır kol super slim 12 ay garanti 85 Oyun fiyatı ürünün tüm özellikleri, modeli, set içeriği ve avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Set sayesinde FIFA, GTA ve PES gibi birçok farklı oyunu oynayabilir sevdiklerinizle birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Sony PS3 500 GB sıfır kol super slim 12 ay garanti 85 Oyun yorumları ve önerileri incelendiğinde ürünün oldukça yüksek bir performansa sahip olduğu belirtilir. Yapılan yorumlardan yola çıkarak alacağınız ürüne karar verebilir, Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.