2
Playstation 5 kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Sony Playstation 5 825 GB - Türkçe Menü + 2. PS5 DualSense

25.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.888 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.149 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.498 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 5 825 GB - Türkçe Menü + 2. PS5 DualSense

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLAY STORE 47 Satıcı Ünvanı: ERDAL DEVİREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 1946356398400001 Vergi Kimlik Numarası: 2940119480
    Bu ürün PLAY STORE 47 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Playstation 5 825 GB - Türkçe Menü + 2. PS5 DualSense
  • PS5 Kutu İçeriği
  • 825 GB Optik Sürücülü Oyun Konsolu
  • 2 Adet DualSense Kablosuz Kontrol Cihazı
  • Konsol Standı
  • HDMI Kablosu
  • AC Güç Kablosu
  • USB Kablo
  • Kullanım Kılavuzu
  • Garanti Bilgileri
  • Garanti Sağlayıcı : İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi : 24 Ay

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Sabit Disk 825 GB
  • Optik Sürücü Desteği Yok
Geri Bildirim Ver

Sony Playstation 5 825 Gb - Türkçe Menü + 2. Ps5 Dualsense

Modern oyunlar keyif verici hobi ve faaliyetler arasında yer alır. Sony playstation 5 825 GB - Türkçe menü + 2. PS5 Dualsense etkileyici oyunlar oynamanızı sağlar. Yüksek hızda çalışan bu playstation sayesinde oyun deneyiminizin kalitesini üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Konsolda yer alan PS5 oyunları yüksek hızlı SSD desteği ile anında yüklenir. Üründe yer alan özel CPU, GPU ve entegre giriş çıkış özellikli SSD güçleriyle yüksek performansa ulaşmanızı sağlar. Üründe bulunan ışın izleme özelliği simülasyonu güçlü hale getirir. Bu özellik gerçeğe en yakın gölgelerin ve yansımaların oluşturulmasını sağlar. Bu sayede farklı ve yepyeni bir gerçeklik seviyesine ulaşmanız mümkündür. Siz de üstün performansıyla ayrıcalıklar sunan Sony playstation sayesinde yepyeni ve keyifli bir deneyim elde edebilirsiniz.

  • Ultra hıza ulaşım
  • Yüksek performanslı grafikler
  • Etkileyici bir deneyim

Çarpıcı Oyunlar Sunan Sony Playstation 5 Oyun Konsolu

Çarpıcı Oyunlar Sunan Sony Playstation 5 Oyun Konsolu

Sony playstation Dualsense özellikleri arasında bulunan geriye dönüşlü uyumluluk sayesinde eski kataloglarına ulaşabilirsiniz. Bu özellik sayesinde PS5 cihazınız ile PS4 oyunlarını oynamanız mümkün olur. Böylelikle farklı deneyimlere erişebilirsiniz. Güncellemeleri destekleyen bu konsol belirli PS5 ve PS4 VR oyunlarında daha hızlı ve akıcı performans sağlayarak deneyiminizi iyileştirir. Sony playstation 5 oyun konsolunda PS VR entegrasyonu yaparak PS VR oyunlarını playstation 5 konsolunuzda oynayabilirsiniz. Çarpıcı oyunlarla dikkat çeken bu konsolda seçebileceğiniz birçok kaliteli içerik bulunur. Farklı kategorilerdeki bu içeriklerden dilediğiniz maceraya atılabilirsiniz. Sony playstation 5 825 GB - Türkçe menü + 2. PS5 Dualsense kullananlar dokunsal geri bildirim özelliğinin tadını çıkarabilirler. Bu özellik, uyarlanabilir tetikler ve 3D ses teknolojisi desteğiyle nefes kesici derinlikte bir deneyime ulaşmanızı sağlar. Siz de bu etkileyici deneyime dahil olarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Güçlü Performansıyla Sony Playstation 5 Oyun Konsolu

Güçlü Performansıyla Sony Playstation 5 Oyun Konsolu

Ses birçok aktivitede etkileyici unsurlar arasında yer alır. Sony playstation 5 Dualsense Tempest AudioTech 3D özelliği ile sesin her yönden geldiğini hissedeceğiniz etkileyici bir deneyim oluşturur. PS5 Dualsense kablosuz kontrol cihazı özel tasarımı ve etkileyici özellikleriyle dikkat çeker. Oyun sırasında uyarlanabilir tetikler, dokunsal geri bildirim ve dahili mikrofon özelliği deneyiminizi daha gerçekçi kılan hale getirir. Dokunmatik geri bildirim özelliği ile daha dinamik bir deneyim yaşayarak eylemlerinizi hissetme şansını yakalarsınız. Uyarlanabilir tetikler bazı PS5 oyunlarındaki fiziksel etkileri simüle ederek etkileyici bir deneyime ulaştırır. Sony PS5 playstation 5 oyun konsolu özel 8 çekirdekli AMD işlemcisi ile yüksek bir performans hedefler. Ürünün frekans hızı 3.5 GHz’ye kadar değişiklik gösterebilir. Siz de üstün ve güçlü bir performans sunan bu konsol ile etkileyici bir deneyime dahil olabilirsiniz.

Uygun Fiyat Fırsatlarıyla Sony Playstation 5 Oyun Konsolu

Uygun Fiyat Fırsatlarıyla Sony Playstation 5 Oyun Konsolu

Sony playstation GDDR16 16 GB sistem belleğine sahiptir. Bunun yanında üründe yer alan güçlü grafik işlemci 2.23 GHz’ye kadar değişebilen frekansa sahiptir. Hızlı ve yüksek kapasiteli SSD ile öne çıkan ürün nefes kesen bir deneyim için donatılır. Sony playstation 5 825 GB - Türkçe menü + 2. PS5 Dualsense yorumları konsolu deneyimleyen müşterilerin deneyimlerini görmenizi sağlar. HDMI bağlantı desteği olan ürün video aktarımını da kolay hale getirir. 4K Ultra HD Blu-Ray desteği ile televizyonunuzda etkileyici bir deneyim yaşayın. 120 Hz çıkış desteği bulunan 4K özellikli ekranlar 120 FPS’ye kadar akıcı içeriklerin keyfini çıkarmanızı sağlar. Sony playstation 5 825 GB - Türkçe menü + 2. PS5 Dualsense fiyatları sabit değildir. Siz de Trendyol’un fırsatlarını inceleyerek Sony playstation ürününe ulaşabilir, etkileyici bir deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz.