Sony Playstation 5 Oyun Konsolu 825 GB + PES 21 PS4 Oyun

31.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 5 Oyun Konsolu 825 GB + PES 21 PS4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyun İstasyonu Satıcı Ünvanı: SERDEM ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2531408087
    Bu ürün Oyun İstasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyan PS5 kolay kullanılabilir arayüze sahiptir.
  • Oyun konsolunun 3D ses mekanizması tüm efektleri ideal şiddette duymayı sağlayarak oyuncuyu oyunun içerisine alır.
  • Sony Playstation 5 üzerindeki optik sürücü sayesinde doğrudan CD ile de çalışır. Cihazın ön yüzeyinde iki USB girişi arkada ise HDMI, ethernet ve 2 USB girişi vardır.
  • Playstation 5 dijital sürüm RDNA 2 GPU ile hızlı ve güçlü bir deneyim sunar. Tüm oyunları 4K çözünürlüğünde sunan PS5’in dahili hafızası SSD kullanılarak artırılır.
  • PS5+PES 2021 birleşimi ile saatler boyu sınırsız eğlence deneyimi elde edilir.
  • Sony Playstation 5 dijital sürüm 350 watt çalışma gücü ile yüksek performans sunarken enerji tasarrufu sağlar.
  • Playstation 5 825 GB dijital sürüm 4.5 kg ağırlığı ile kolayca taşınır ve yeri değiştirilir.

Ürün Özellikleri

  • Optik Sürücü Desteği Var
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Sabit Disk 825 GB
Geri Bildirim Ver

Sony Playstation 5 825 GB + PS5 PES 21

Video oyunları oynayarak boş zamanlarınızı değerlendirebilirsiniz. Konsol oyunları ile kendinize yeni bir hobi edinebilirsiniz. Sony Playstation 5 825 GB + PS5 PES 21, oyun deneyiminizi ileri bir seviyeye taşır. Cihazın yanında PS5 PES 21 oyunu hediye olarak size ulaşır. Kolay kullanıma sahip arayüzü ile ayarları hızlıca kurabilirsiniz. Müşteri dostu menü görünümü ile oyunları kısa süre içerisinde yükler. Güçlü oyun performansı sayesinde model ile uyumlu bütün oyunları çalıştırabilirsiniz. Ürün, düşük ses seviyesi ile çalışır. Cihaz sesi ile oyun efektleri birleşmez. Bu sayede gürültüye sebep olmaz. Ayrıca, oyun oynamayı istediğinizde gündüz olmasını beklemenize gerek yoktur. Gece dahil istediğiniz zaman oyun oynayabilirsiniz. Böylece ev üyelerini rahatsız etmemiş olursunuz. 3D ses mekanizması ile efektleri akıcı bir şekilde duyabilirsiniz.

  • Güçlü ses performansı
  • Hızlı oyun deneyimi
  • Yenilikçi tasarım

Beğenilen Sony Playstation 5 825 GB Güçlü Özellikleri

Beğenilen Sony Playstation 5 825 GB Güçlü Özellikleri

Sony Playstation 5 825 GB, optik sürücüye sahiptir. Disk takarak oyun oynamanıza imkan verir. Cihazın ön tarafında USB 2.0 ve USB-C kablo girişi bulunur. Arka kısmında ise HDMI 2.1, Ethernet ve 2 tane USB 3.1 girişi mevcuttur. Ürün, hızlı veri akışı ile kesintisiz bağlantılar elde etmenize imkan sağlar. Yüksek üretim teknolojisine sahip RDNA 2 GPU ile son derece güçlü bir deneyim sunar. Destekliği yüksek görüntü kalitesi ile görüntüleri 4K çözünürlükte izleyebilirsiniz. Saniyede 120 kare oynatma gücü bulunan cihaz, aynı zamanda 8 çekirdekli AMD işlemcisi ile güçlü yapay zekaya sahiptir. 10 TFLOP güç üretimi mevcuttur. PS5 825 GB kapasitesi ile geniş bir hafızaya sahiptir. Ayrıca dahili hafızayı, NVMe SSD kullanarak genişletebilirsiniz. Wi-Fi bağlantısı ya da ethernet kablosu ile internete bağlanabilirsiniz.

Sony Playstation 5 825 GB + PS5 PES 21 Yorumları

Sony Playstation 5 825 GB + PS5 PES 21 Yorumları

Sony Playstation 5 825 GB + PS5 PES 21 yorumlarını okuyabilir ve değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Cihaz, motorun ısınmasını engelleyen ve toz geçişini önleyen bir tasarıma sahiptir. İç bölümünde yüksek soğutma gücüne sahip fanlar bulunur. Donanımlı iç tasarımı ile hava akışı sağlar. Ürünü yatay ve dikey olarak konumlandırabilirsiniz. Ürün içeriğinde yer alan dayanıklı stant, konsolu dikey yönde yerleştirmenize olanak verir. Aynı zamanda, her iki tür kullanım için vidalama seçeneği bulunur. Sağlam bir şekilde konumlandırabileceğiniz ürünün sabitleme özelliği, çeşitli kazalara karşı önlem sağlar. Playstation 5 825 GB, beyaz rengi ile kurulduğu ortama estetik bir hava katar. Güç düğmesine basıldığında mavi ışık ile odanızı aydınlatarak çalıştırıldığı uyarısını verir. Dış ortama verdiği beyaz rengi ile açıldığını, turuncu renk ile de uyku modunda olduğunu anlayabilirsiniz.

Uygun Sony Playstation 5 825 GB + PS5 PES 21 Fiyatı

Uygun Sony Playstation 5 825 GB + PS5 PES 21 Fiyatı

Sony Playstation 5 825 GB + PS5 PES 21 fiyatları, ürünün özellikleri doğrultusunda belirlenir. Modelin 350 Watt çalışma gücü vardır. Yaklaşık 4.5 kg ağırlığı mevcuttur. Ürün içeriğinde birer adet HDMI, AC kablosu ve DualSense isimli oyun kolu yer alır. Oyun kolu üzerinde yer alan mikrofon ile diğer oyuncularla rahatça iletişim kurabilirsiniz. İhtiyacınıza bağlı olarak mikrofonu kapatabilirsiniz. Titreşimli geri bildirim mekanizması ile gelişmiş bir kullanım sağlar. Sony Playstation 5 825 GB + PS5 PES 21 711720396500 ile oyun atmosferini yakından hissedebilirsiniz. DualSense, çeşitli oyunlarda parmağınıza direnç uygulayan tuş sistemine sahiptir. Oyun kolu, 1560 mAh batarya gücü ile ortalama olarak 13 saate kadar oyun deneyimi sunar. Kutu içeriğinde yer alan USB-C kablosu ile oyun kolunu şarj edebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.