Sony Playstation 4 Ps4 Pro 1 Tb - Garantili - Teşhir Ürünü

19.200 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 4 Ps4 Pro 1 Tb - Garantili - Teşhir Ürünü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: polygame Satıcı Ünvanı: VURAL DİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2980477426
    Bu ürün polygame tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PLAYSTATION 4 PRO 1 TB 1 YIL MAĞAZA GARANTİLİ (2. EL ÜRÜN) CUH7016B PS4 PRO KUTU İÇERİĞİ SONY PS4 PRO 1TB 1 ADET ORİJİNAL KABLOSUZ OYUN KOLU 1 ADET HDMI KABLOSU 1 ADET KOL ŞARJ KABLOSU 1 ADET PS4 GÜÇ KABLOSU Kullanılmış Ürün SONY PlayStation 4 Pro PS4 PRO ile Yenilkler gelmekle olup oyunlarla beraber yeni bir boyut sunuyor bizlere Çözürnürlük sayesinde eğlenceli ve keyifli görsellerle oyun zevkini üst düzey keyif veriyor. PS4 iyi iken, PS4 Pro daha iyiyi amaçlıyor. Kısaca, PlayStation 4 Pro yeni bir konsol neslini açmıyor, sadece var olan model üzerine bizlere ciddi geliştirmeler sunuyor. Dinamik 4K oyun ve 4K eğlence deneyimi Yoğun ve gerçekçi oyun deneyimi, olağanüstü net videolar ve her anında inanılmaz ayrıntı seviyesi. HDR teknolojisi Bir HDR TV sayesinde PS4 oyunları* çarpıcı ölçüde canlı ve gerçekçi renkler sunarak maceralarınıza inanılmaz canlılıkta hayat verir. The Last of Us Remastered, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve inFAMOUS First Light ile 10 Kasım 2016 tarihinden itibaren PS4 ve PS4 Pro sistemlerinde HDR oyun deneyimini yaşayın. Daha iyi bağlantı Sorunsuzca bağlanın ve oyun dünyalarınızı paylaşın. 1080p Paylaşımlı Oyun Arkadaşlarınızın oyunlarınızı çarpıcı çözünürlükte yaşamasını sağlayın. 1080p Uzaktan Oynatma Oyunlarınızın akışını tüm uyumlu cihazlarınıza rakipsiz ayrıntı düzeyinde gönderin. Geliştirilmiş Wi-Fi Geniş bant hızlarınızı desteklemek için 2,4 GHz ve 5 GHz modlarından seçim yapın. Dinamik 4K oyun deneyimi Sony PS4 1TB PRO En yeni oyunları dinamik 4K* ile muhteşem netlikte oynayın
  • ten renkleri daha sıcak hale gelir, oyun içi öğeler gerçekçi dokulara sahip olur ve oyun ortamları hiç olmadığı kadar canlanır. İnanılmaz eğlence deneyimi Netflix, YouTube ve pek yakında kullanıma sunulacak eğlence uygulamaları üzerinden en iyi filmlerin, en sevilen TV programlarının ve en yeni videoların 4K etkileyici çözünürlükle* akışını gerçekleştirin. Üstelik hepsini mümkün olan en net görüntü kalitesine otomatik yükseltilmiş halde izleyin. 1 YIL MAĞAZA GARANTİLİDİR. SATIŞA KOYMUŞ OLDUĞUMUZ ÜRÜNLER TEST EDİLMİŞ, SORUNSUZ ÇALIŞTIĞI TESPİT EDİLMİŞTİR. CİHAZIN KUTUSU SADECE OYUNLARI YÜKLEMEK İÇİN AÇILMIŞTIR. HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞMANIZ HALİNDE SORUNLARINIZ ÖZENLE VE İLGİYLE ÇÖZÜME KAVUŞACAKTIR. %100 MEMNUNİYET GARANTİSİ SUNUYORUZ! 14:00'A KADAR VERECEĞİNİZ SİPARİŞLER AYNI İŞ GÜNÜ İÇİNDE, 14:00'DAN SONRAKİ SİPARİŞLER BİR SONRAKİ İŞ GÜNÜNDE KARGOYA VERİLİR. ÜRÜNLER ÖZENLE PAKETLENEREK, SORUNSUZ ŞEKİLDE ADRESİNİZE ULAŞMASI SAĞLANIR.
Geri Bildirim Ver