Sony Playstation 4 Mat Kasa 500gb + 2 Orijinal Joystick (teşhir Yenilenmiş Üründür.)

3.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 4 Mat Kasa 500gb + 2 Orijinal Joystick (teşhir Yenilenmiş Üründür.)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: projex Satıcı Ünvanı: AHMET BAKİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1330061304
    Bu ürün projex tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SONY PLAYSTATION 4 (2. EL ÜRÜN) Kontrol edilmiş, mağazamız tarafından 6 ay garantili, sorunsuz çalışan Playstation 4 oyun konsolu. Mat Kasa 500 GB HAFIZA Kutu İçeriği
  • 1 Adet 500 GB Mat Kasa Playstation 4 Oyun Konsolu 2 Adet Orijinal Sony Dualshock 4 Oyun Kolu 1 Adet HDMI Kablosu 1 Adet Kol Şarj ve Bağlantı Kablosu 1 Adet Güç kablosu Tamamen kontrol edilmiş, sorunsuz olduğu tespit edilmiş ve kozmetik olarak temiz cihazlardır. Kullanıma bağlı üzerinde ufak çizikler bulunabilir fakat vuruk-kırık-hasar kesinlikle yoktur. HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞMANIZ HALİNDE SORUNLARINIZ ÖZENLE VE İLGİYLE ÇÖZÜME KAVUŞACAKTIR. AYNI GÜN KARGO ERTESİ GÜN ELİNİZDE! %100 MEMNUNİYET GARANTİSİ SUNUYORUZ! 14:00'A KADAR VERECEĞİNİZ SİPARİŞLER AYNI İŞ GÜNÜ İÇİNDE, 14:00'DAN SONRAKİ SİPARİŞLER BİR SONRAKİ İŞ GÜNÜNDE KARGOYA VERİLİR. ÜRÜNLER ÖZENLE PAKETLENEREK, SORUNSUZ ŞEKİLDE ADRESİNİZE ULAŞMASI SAĞLANIR.
Geri Bildirim Ver