8
Playstation 3 kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Sony Playstation 3 Slim 320 Gb + 2 Orijinal Kol + 30 Oyun

7.339,07 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999,99 TL

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 3 Slim 320 Gb + 2 Orijinal Kol + 30 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADS KONSOL Satıcı Ünvanı: SERCAN BAYKARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1540292631
    Bu ürün ADS KONSOL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sony playstatıon 3 slım 320 gb (2. El ürün) paket içeriği 1 adet sony playstatıon 3 slım 320 gb oyun konsolu (30 güncel oyun) 2 adet orıjınal sony dualshock 3 oyun kolu bu ilandaki kollar tam board sony ve %100 orjinaldir 1 adet hdmı kablosu 1 adet kol şarj kablosu 1 adet ps3 güç kablosu cihazda yüklü olan oyunların tam listesi şu şekildedir angry bırds trılogy army of two devıls cartel assassıns creed 4 black flag blur call of duty black ops 2 call of duty black ops 3 crysıs 3 drıver sn francısco fıfa street fıfa 19 gta 5 batman 3 beyond gotham mınecraft mortal kombat komplete edıtıon nba2k17 need for speed rıvals need for speed the run pes 2013 pes 2018 ratchet clank q force shadow of mordor the sıms 3 snıper 2 snıper elıte snıper elıte 3 ssx tekken the tournament tomb raıder w2k17 watch dogs kullanılmış üründür. Satışa koymuş olduğumuz ürünler test edilmiş, sorunsuz çalıştığı tespit edilmiştir. Herhangi bir sorunla karşılaşmanız halinde sorunlarınız özenle ve ilgiyle çözüme kavuşacaktır. %100 memnuniyet garantisi sunuyoruz!

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Sabit Disk 320 GB
Geri Bildirim Ver