Sony Mount & Blade Warband PS4 Oyun

879 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony Mount & Blade Warband PS4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Game Passion Satıcı Ünvanı: ÖMER DENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2911543148
    Bu ürün Game Passion tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler: Tek kişilik Multiplayer Oyun İlk kez 2010 yılında PC formatında satışa çıkan ve şu ana kadar tüm dünyada 8 milyon adetten fazla satmış olan Mount &,
  • Blade: Warband, şimdi de PlayStation 4 formatında satışa çıkıyor. Hem de ilk defa… Dünya savaşlarını yine dünya tarihinden bir dönemde, 17. Yüzyılın kaotik dünyasında yaşadığınız yapımda, 5 farklı ırktan birisini seçerek (Lehistan, İsveç Krallığı, Kazaklar Rus Çarlığı gibi…) oynayabilirsiniz. OYNANIŞ 17. Yüzyılın mimarisine uygun şehirler, kaleler ve mekânlarda yer alın. Ok, kılıç, kalkan, topuz ve gürzün yanı sıra ateşli silahlarla savaşabilme özelliğinden faydalanın. Tek kişilik senaryo: Tek kişilik senaryoda Kalradya isimli bir diyarda 5 farklı medeniyetten birisini seçip, kendi karakterinizi de yaratarak oyuna başlayın. Büyük meydan savaşlarına katılın veya diğer yerleşim bölgelerini fethedin. Çoklu oyuncu modları: Ölüm Kalım Mücadelesi, Takım Karşılaşması, Bayrak kapmaca, Karargâh Meydan Savaşı ve Kale Kuşatması gibi oyun modları ile oyun deneyiminizi arttırabilirsiniz. 32 kişiye kadar desteklenen oyun modları ile oyun süresini tamamıyla uzatmak sizin elinizde.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Sony Mount & Blade Warband PS4 Oyun

PlayStation 4, Sony Computer şirketi tarafından oluşturulan video, oyun konsolu serisinin dördüncüsüdür. Her seri cihaza göre farklı özellikleri barındıran aygıta uygun oyunlar üretilir. Sony Mount & Blade Warband PS4 oyun sanal ortamda macera ve aksiyon dalında oynanan bir türdür. Hız, adrenalin ve heyecan sevenlerin oldukça fazla tercih ettiği bir oyundur. 16 yaş ve üzerine hitap eden ürün, Multiplayer özelliği taşıyan bir sisteme sahiptir. 17. yüzyılı konu alan hikayesiyle mimarisinden şehir planlamasına, silahlarına kadar zamanın yansımalarını gösterir. Mount & Blade Warband PS4 at sırtında savaşı gerçekçi bir şekilde yansıtıp oyunseverlere sunar. Detaylı dövüş sistemi ile Orta Çağ meydanlarını oyun aracılığıyla yeniden canlandırarak seyirciye ikonik bir deneyim yaşatır. Öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • 17. yüzyıl dönemi
  • Gerçekçi ortam tasviri
  • Macera dolu hikaye

17. Yüzyıla Işık Tutan Mount & Blade Warband PS4

17. Yüzyıla Işık Tutan Mount & Blade Warband PS4

Mount Blade PS4 17. yüzyılın Katolik dünyasına ışık tutarak sizi hikayenin içine çeker. Oyun; köyler, kaleler, kasabalar ve birçok mekanda dilediğin yerde savaşma seçeneği sunar. At sırtında savaşma seçeneği ile benzersiz bir deneyim yaşatır. Aynı zamanda at sırtında savaşma durumunu Orta Çağ silahlarıyla destekleyerek gerçeklik kazandırılır. Dünya tarihinden esinlenerek hazırlanan MB Warband PS4’te beş farklı ırktan birini seçerek oynamaya başlayabilirsiniz. Bu duruma ek olarak dilediğiniz kişiye bürünerek kendi karakterinizi yaratabilirsiniz. Büyük meydan savaşlarına katılabilir, bölgeleri fethedebilirsiniz. Kule kuşatması, karargah meydan savaşı, ölüm kalım mücadelesi ve takım karşılaşması gibi çoklu oyuncu modlarından birini seçerek oyun süresini uzatabilirsiniz. Bu modlar sayesinde 32 kişiye kadar birlikte oynama fırsatı yakalayabilirsiniz. Mount and Blade PS ile ok, kılıç, kalkan ve topuz gibi Orta Çağ’ı yansıtan silahlarla savaşabilme özelliğinden faydalanabilirsiniz.

PS4 Mount and Blade Warband ile Heyecan Dolu Sahneler

PS4 Mount and Blade Warband ile Heyecan Dolu Sahneler

Çoklu oyuncu moduyla karşınıza çıkan oyunda heyecan verici bir savaşın içine girersiniz. Çoklu oyun sistemi arasında yer alan, maceraseverlerin oldukça fazla tercih ettiği PS4 Mount and Blade, canlı efektler, ses ve görüntü kalitesiyle öne çıkan bir PlayStation oyunudur. Heyecan dolu sahneleriyle PS4 Mount and Blade Warband oyunu, otuz iki kişiye kadar desteklenen her anı eğlenceli, adrenalin ve coşku dolu bölümlerden oluşur. Macerayı sevenler için özel olarak üretilen oyun tarihe ışık tutması ile beğeni toplar. Takımlar arasında karşılaştırma yaparak heyecanı da arttırabilirsiniz. Satın almadan önce Mount and Blade Warband PS4 inceleme yapmak ve ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz müşteri değerlendirmelerinden yararlanabilirsiniz. Sizi heyecana sürükleyecek ve tarihin dokularını hissettiren bu ürünü tercih ederek eğlenceli aktivitenizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Orta Çağ Temalı Sony MB Warband PS4 Uygun Fiyatlarla

Orta Çağ Temalı Sony MB Warband PS4 Uygun Fiyatlarla

Birçok avantaja sahip oyun, evinizde keyif yapıp boş vaktinizi değerlendirme fırsatıyla karşınıza çıkar. At üstünde savaşma deneyimini müşterilere sunan ürün oyunseverlere ilginç bir deneyim kazandırır. Oyun esnasında isterseniz adaleti sağlayacak bir lider, isterseniz dikta rejimini yıkmak isteyen yeni bir kral ya da bütün gelirini ticaret yapmak için uğraşan bir tüccar olabilirsiniz. Birçok açıdan yeni deneyimler sunan oyun, bitirmenin çok zor olduğu bir türdür. Mount Blade Warband PS4 cihaz konsolu ile kolayca hareketlerinizi yapabileceğiniz şekilde tasarlanır. Detaylı karakter yaratma özelliği ile fark yaratan ürün sayesinde dilediğiniz gibi kişi oluşturabilirsiniz. Sony Mount & Blade Warband PS4 oyun fiyat uyumlu olduğu cihazlara, mekan özelliklerine, görüntü kalitesine, farklı silah seçeneklerine göre bütçenize uygun olarak belirlenir. Siz de eşsiz deneyimin tadını çıkarmak isterseniz Trendyol aracılığıyla ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Sony Mount & Blade Warband PS4 oyun kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.