Sony Minecraft Ps4 Oyun

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.263,67 TL1.175 TL
1.400 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL1.165 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349,99 TL1.199,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL1.249 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sony Minecraft Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rex Teknoloji Satıcı Ünvanı: ADEM YURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9860228547
    Bu ürün Rex Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Bir macera inşa et Minecraft'ın büyümesini izleyin Minecraft: PlayStation 4 Edition'da maceranız hayal gücünüzle başlar. Blokları kırın, onları yerleştirin ve istediğiniz her şeyi yapın. Belki ne kadar derine kazacağınızı görmek istersiniz? Ya da belki de gece canavarları görünmeden önce bir sığınak inşa edersiniz? Basit evlerden görkemli kalelere, mütevazi fikirlerden en hırslı planlara kadar nasıl oynayacağınız tamamen size bağlı. Cesur olun, meraklı olun ve yaratıcı olun. Basit bir tekneden koca bir şehre kadar istediğiniz her şeyi yaratın. Tek başınıza veya en fazla yedi PlayStation Network arkadaşınızla birlikte oynayın. • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir. • Resmi Sony Eurasia Ürünüdür.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Platform
Geri Bildirim Ver

Sony Minecraft PS4 Oyun

Oyunseverler macera içerikli PlayStation oyunlarını sıklıkla tercih eder. Sony Minecraft PS4 oyun esnasında macerayı kendiniz inşa edersiniz. Böylece oynadığınız oyun zevkli hale gelir. Çevrimiçi oynamak tamamen isteğe bağlıdır. Oyunu inşa etmek tamamen hayal gücünüz ile alakalıdır. PS kamera kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz. Macerayı yaratıcı modda sınırsız kaynak kullanarak inşa edebilir ya da gizemli topraklara seyahat edebilirsiniz. Hayatta kalabilmek için keşif yolculuğuna çıkabilirsiniz. Canavarlara karşı mücadele verebilirsiniz. Savaşmadan saklanmayı da tercih edebilirsiniz. Eğer mücadele etmek isterseniz zırhlar ve silahlar yaparak karşı koyabilirsiniz. Tek başına oynamak yerine 7 arkadaşınızı da yanınıza alarak bu hayatta kalma mücadelesini verebilirsiniz. Öne çıkan özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • İnşa etmek hayal gücüne bağlı
  • Tek veya 7 kişi ile oynama
  • Yaratıcı mod ve sınırsız kaynak

Yaratıcı Modu ve Sınırsız Kaynağıyla Minecraft PS4

Yaratıcı Modu ve Sınırsız Kaynağıyla Minecraft PS4

PS4 Minecraft oyunu ile güçlü bir ekip kurarak düşmanlarla çarpışmaya girebilirsiniz. Bunun yerine tek başınıza canavarlarla savaşmayı da tercih edebilirsiniz. Bu macera oyununda cesaret göstermeniz çok önemlidir. Basit evler inşa edebilir ya da görkemli kaleler yapabilirsiniz. Gece canavarlar görmeden sığınaklar kurabilirsiniz. İsterseniz küçük bir tekne yapın isterseniz kocaman bir şehir yaratın, her şey sizin hayal gücünüzle başlar. Bu oyunu oldukça mütevazi ya da son derece hırslı oynayabilirsiniz. Blokları kırabilir, yerleştirebilirsiniz. Hayatta kalabilmek için çıktığınız bu keşif yolculuğunda hayal gücünüz önemli bir rol oynar. Blokları dilediğiniz gibi dizebilir, kırabilir, yeniden inşa edebilirsiniz. Canavarlardan kaçmak, korunmak ve hayatta kalabilmek için sınırsız kaynak erişimine sahipsiniz. PS4 Minecraft macerasında istediğiniz kadar silah ve zırh alabilirsiniz. Böylece hayatta kalma şansınız artar. Yüksek kuleler inşa ederek canavarların gelmesine engel olabilirsiniz.

Eğlenceli Sony Minecraft PS4 Yorumları

Eğlenceli Sony Minecraft PS4 Yorumları

Sony Minecraft PS4 oyun yorumu için müşteriler oyunun hem tek hem takım kurularak oynanma özelliği olduğunu belirtir. Bundan ötürü takımlar kurarak canavarları yok edebilirsiniz. Onlardan saklanmaya silahlar ve zırhlar ile çarpışarak hayatta kalmaya çalışabilirsiniz. İstediğiniz blokları inşa edebilirsiniz veya kırabilirsiniz. Hayal gücünüz ile eşsiz yapıtlar yapabilirsiniz. PS4 oyunları Minecraft için size en çok meraklı olmanız, yaratıcılığınız ve cesaretiniz işinize yarar sağlar. Merakınız sayesinde keşif yolculuğuna çıkabilirsiniz. Yaratıcılığınız ise size blokları inşa etme konusunda destek olur. Cesaret göstererek canavarlar ile çarpışır, hayatta kalmaya çalışabilirsiniz. Bu oyundaki maceraları büyük ölçüde sizin hayal gücünüz belirler. Oyunu istediğiniz gibi hırslı veya mütevazi oynayabilirsiniz. Dilerseniz 7 arkadaşınızı belirleyip onlarla güçlü bir takım kurabilirsiniz. Böylece canavarları yenebilme ve hayatta kalabilme şansınızı arttırarak maceraya devam edebilirsiniz.

Macerayı Başlatan Hayal Gücü Minecraft PS4 Fiyatı

Macerayı Başlatan Hayal Gücü Minecraft PS4 Fiyatı

Sony Minecraft PS4 oyun fiyatı için belirleyici olan ürünün kalitesi ve özelliklerinden dolayı değişkenlik gösterebilir. Korkusuzca canavarları yenmek isteyebilir ya da onlardan saklanmaya çalışabilirsiniz. İster tek ister takım halinde canavarlara karşı cesurca savaşabilirsiniz. Hayatta kalmak için sığınaklar inşa edebilir, kaleler yapabilirsiniz. Bu oyundaki tüm maceraları sizin hayal gücünüz belirler. PS4 Minecraft fiyat ürünün kalitesiyle de ilişkilidir. Dilediğiniz kadar kaynak kullanıp hayatta kalabilmek için çabalayabilirsiniz. PlayStation 4 Minecraft fiyatı oyunun bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu macera sizin hayal gücünüze bağlı olarak korkusuzca çarpışma casaretinizi arttırmaya yönelik destek olur. Yaratıcılığınıza yaratıcılık katarak birçok blok ile dilediğiniz yapıları inşa edebilirsiniz, dilediğiniz kadar kaynak kullanabilirsiniz. Siz de macerası hayal gücünüzle şekillenen bu oyunu satın almak için Trendyol'u tercih edebilirsiniz.