2
PS5 Oyunları kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Sony Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5 Oyun

1.350 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sony Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestij Elektronik Satıcı Ünvanı: MUHARREM CORUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120469069
    Bu ürün Prestij Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marvel's Spider-Man evrenindeki en son macerada genç Miles Morales, yeni bir Spider-Man olarak akıl hocası Peter Parker'in izinden giderken bir yandan da yeni evine alışmaya çalışır. Ancak, şiddetli bir güç onun yeni evini yok etmekle tehdit ettiğinde, hevesli kahramanımız büyük gücün büyük sorumluluk gerektirdiğini fark eder. Marvel’ın New York şehrini kurtarmak için Miles, Spider-Man rolünü sahiplenmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Sony Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5 Oyun

Miles Morales’in Spider-Man oluşunu konu alan yeni nesil oyunda, PS5’in birçok özelliği kullanılmaktadır. Yeni bir eve taşınan Miles Morales, Marvel tarafından seçilen yeni SpiderMan olarak oyun içerisinde yerini almaktadır. Yeni evine alışmaya çalışan Miles Morales, Spider-Man olarak hayatına devam etmek için ustası Peter Parker’dan dersler almayı sürdürür. New York şehrini korumak ve yeni evini yok etmekle tehdit eden kötü güçleri engellemek için Miles Morales Spider-Man olmayı kabul etmek zorunda kalmıştır. Ultra HD görüntü kalitesi ve gerçeğe çok yakın olan animasyonları, oyun içerisinde gerçek hayatın algılanmasını sağlamıştır. New York şehrinde geçen kahramanlık ve güç savaşları, yüksek çözünürlükteki kalitesiyle yunun daha heyecanlı olmasını sağlamaktadır. Sony Marvel Spider-Man oyunu, PS5 kalitesinde ve 4K çözünürlükte tasarlanmıştır.

  • 4K Görsel Efektler
  • Eşsiz Görsel Tasarımları
  • Maksimum Yükleme Hızı

Ultra HD Görüntü Kalitesiyle Etkileyici Görsellik

Ultra HD Görüntü Kalitesiyle Etkileyici Görsellik

Ultra HD görüntü kalitesine sahip olan Sony Marvel's Spider-Man Miles Morales, 4K çözünürlükte tasarlanmıştır. Kış aylarını konu alan Sony Marvel's Spider-Man Miles Morales oyununda New York şehri karlar altında tasarlanmıştır. HDR ve 4K görsel efektler sayesinde, oyundaki tüm detaylar göz alıcı hale gelmiş ve oyunun akışını değiştirmiştir. Işın izleme özelliği, ileri seviye aydınlatma tasarımları, gölgelerin kullanımı ve New York şehrinin benzersiz tasarımı, oyun esnasında gerçeklik hissini elde etmeyi sağlamaktadır. Binaların üstünden gelen çeşitli yansımalar, savaş ve vuruşma sahnelerindeki heyecanı artırmaktadır. Oyun içerisinde sunulan isteğe bağlı performans seçeneğiyle, oyun kalitesi 6 fps’ye ulaşmaktadır. 4K ultra HD görüntüsü, kişilerin ve tüm şehrin gerçeğe yakın animasyonlardan elde edilmesini sağlamıştır. Miles Morales başta olmak üzere, tüm karakterler gerçek insandan ayırt edilemeyecek kadar detaylı tasarlanmıştır.

Hızlı Yükleme Özelliğiyle Kesintisiz Macera

Hızlı Yükleme Özelliğiyle Kesintisiz Macera

PS5 kullanımı esnasında, oyunun kesintisiz akışını sağlamak adına, maksimum seviyede SSD tercih edilmiş ve yükleme hızı artırılmıştır. Herhangi bir donma ya da buzlanma oluşmadan, tüm efektler ultra HD görüntü kalitesinde yansıtılmaktadır. Sony Marvel's Spider-Man Miles Morales - PS5 oyununun ultra HD görüntü kalitesi sayesinde, Marvel tarafından tasarlanan New York şehrinin tüm detayları kusursuz şekilde yansıtılacaktır. Çarpışma anında oluşan patlamalar ya da kullanılan silahların oluşturduğu etkiler, oyunun heyecanı artıracaktır. Uyarlanabilir tetkik özelliği sayesinde, Sony Spiderman Miles Morales PS5 oyunu esnasındaki tüm hareket ve manevralar, Dualsense kontrol koluna doğrudan yansıtılmaktadır. PS5 kontrol koluna uyarlanan manevralar sayesinde, çarpışma anındaki tüm manevra ve etkileşimler parmak uçlarında hissedilmektedir. Dokunsal geri bildirim özelliğiyle, Miles Morales tarafından atılan yumruk, ağ ve zehirler çok net şekilde hissedilir.

Uyumlu Kulaklık ve Yepyeni Tasarımla Kesintisiz Macera

Uyumlu Kulaklık ve Yepyeni Tasarımla Kesintisiz Macera

Spider-Man Miles Morales Launch Edition Sony Playstation 5 için hazırlanan uyumlu kulaklıklar, 3D ses teknolojisiyle tasarlanarak, oyunun içine tam olarak adapte olunmasını sağlamıştır. Marvel’in New York şehri tasarımında olan biten tüm hareketlilik ve çarpışma anında oluşan tüm ses efektleri, 3D ses teknolojisiyle kulaklığa yansıtılmaktadır. Oyun içinde gerçekliği yaşatan uyumlu kulaklıklar, Sony Spider Man Miles Morales serisindeki yeniliklerin daha etkin şekilde anlaşılmasını sağlamaktadır. Sony Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ps5 Oyun 711719835820 fiyatı, sayfada yer alan mağazaların yapmış olduğu kampanyalara göre değişiklik göstermektedir. En ideal fiyat aralığını belirlemek için filtreleme özelliği kullanılmaktadır. Ürünü daha önceden temin eden ve deneyimleyen kullanıcılar, ürün sayfasına yer alan Sony Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ps5 Oyun 711719835820 yorumları bölümünde sıralanmıştır.