Sony KD-55X81J 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

18.000 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony KD-55X81J 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: idealshoping Satıcı Ünvanı: İDEAL ONLINE MAĞAZACILIK DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470096734600001 Vergi Kimlik Numarası: 4700967346
    Bu ürün idealshoping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Boyutu 55" / 139 Ekran
  • Görüntü Kalitesi 4K Ultra HD
  • Garanti Tipi Sony Eurasia Garantili
  • Smart TV Var
  • Dahili Uydu Alıcı Var
  • Görüntüleme Teknolojisi LED
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Sony KD-55X81J 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV KD-50X81J

Evlerin olmazsa olmazları televizyonlarin teknolojik özellikleri gün geçtikçe artıyor ve gelişiyor. Gelişen teknoloji, akıllı Android televizyonları artık her evde görmenizi mümkün kılıyor. Televizyonların sunduğu özellikler geliştikçe hayal ettiğiniz Smart LED TV’lerde aradığınız özellikleri bulmak konusunda zorlanabilirsiniz. Bu nedenle bir televizyondan isterseniz her şeyi tek bir çatıda toplamış olan Sony KD-55x81j 55" 139 ekran uydu alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV, ihtiyacınız olan her şeyi size incecik gövdesinde sunar. Sony KD-55X81J model LED TV, evinizi adeta bir sinema salonuna çevirir. Üstün teknolojisi ve yüksek görüntü kalitesi ile size adeta televizyonunuzun içindeymiş hissi uyandırır. Geliştirilmiş XR teknolojisi ile görüntü performansını en üst seviyeye çıkararak 4K görüntü kalitesiyle tam ekran deneyimi sunar.

  • Doygun ve parlak renkler
  • Güçlü ses sistemi
  • Binlerce içeriğe sahip Google TV​​

Daha Canlı ve Parlak Renkleriyle Smart TV Özellikleri

Daha Canlı ve Parlak Renkleriyle Smart TV Özellikleri

Android işletim sistemine sahip Sony LED TV, 55 İnç ekranı ile sizi içine çeker. İnce gövdesi bulunduğu ortamda çok fazla yer kaplamayan, geniş ekranı ile tam ekran deneyimiyle birleşir. Smart TV özellikleri ile istediğiniz her içeriği izlemenize yardımcı olan KD-55X81J, 4K HDR İşlemci X1 ile gürültüyü azaltarak daha gerçekçi renkler ve kontrastı 4K ekranda toplar. TRILUMINOS PRO ve geniş renk gamı sayesinde daha doygun ve canlı renkleri algılayarak televizyon deneyimizi üst noktaya çıkarmaya yardımcı olur. Gerçeklik hissini daha da arttırmak isteyen Sony KD-55X81J model LED TV, 2K ve full HD olarak çekilen görüntüleri geliştirerek 4K izlemenize olanak tanır. Görüntülerdeki en hızlı hareketleri bile akıcılığını bölmeden görebilmeniz için ise Motionflow XR teknolojisine sahip model, gerçekçi sinema deneyimini sunar.

Milyonlarca İçeriğe Sahip Ultra HD LED Google TV

Milyonlarca İçeriğe Sahip Ultra HD LED Google TV

İçerisinde bulunan Google TV sayesinde 700 binden fazla içeriği salonunuza getiren, Sony KD-55x81j 55’’ 4K ultra HD LED Google TV, en son yayınlanan içeriklerden efsane yapımlara kadar her şeye tek bir kumandayla ulaşmasınızı sağlar. Filmlerden dizilere birçok yapıma sahip Google TV ile daha iyi deneyim sağlamanız için üstün ses optimizasyonunu sunar. Odanın içerisindeki eşyaların ses emmesini önlemek amacıyla TV önündeki nesneleri algılayarak odanıza optimize edilmiş sesin verilmesini sağlar. Sony KD-55x81j 55" 139 ekran uydu alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullananlar tarafından beğenilen bir diğer özelliği Dolby Vision ve Dolby Atmos teknolojisi ile sinema keyfinizi katlayarak size sunmasıdır. Üstün teknolojisi ve özellikleri sayesinde Sony KD-55x81j yorum ve incelemelerine bakarak sadece sinema keyfi değil oyun oynama keyfinizi de arttıracağınızı görebilirsiniz.

Evinizdeki Sinema Salonu Sony KD-55X81J

Evinizdeki Sinema Salonu Sony KD-55X81J

Evinizi adeta bir sinema salonuna çeviren Sony KD-55x81j 55 4K ultra HD LED Google TV, Android olmasına rağmen içerisinde yer alan Apple Airplay ve Apple HomeKit entegrasyonlarını beraberinde sunar. Kolaylıkla iPhone, iPad ve Mac cihazlarınızı bağlayabilirsiniz. Chromecast built-in sayesinde de diğer tüm cep telefonu modellerinin kolaylıkla televizyon ekranına yansıtılmasını sağlar. Akıllı uzaktan kumandası, sesli komut sistemi ve görüntüyü ve sesi ortama göre ayarlayan Ambient Optimization özellikleri de teknolojisinde öne çıkan diğer özellikleri arasında sıralanabilir. Arkanıza Sony KD-55x81j 55" 139 ekran uydu alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV fiyatı üstün özellikleri ve teknolojisi sayesinde evinizin içine getirdiği avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Trendyol’un sunduğu avantajlar sayesinde Sony KD-55x81j 55" 139 ekran uydu alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorumları inceleyerek ihtiyacınız olan televizyona sahip olabilirsiniz.