Sony ICF-P26 Hoparlörlü Taşınabilir Radyo

449 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony ICF-P26 Hoparlörlü Taşınabilir Radyo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerimoğlu Elektronik Satıcı Ünvanı: İDRİS KOÇASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5730011634
    Bu ürün Kerimoğlu Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sony ICF-P26 Hoparlörlü Taşınabilir Radyo

Radyo, nostaljik cihazlardan bir tanesidir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte farklı özellikler ve fonksiyonlar ile donatılır. Böylece alışkanlıklarını yitirmek istemeyen kişiler için kullanışlı çözümler sunar. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Sony ICF-P26 taşınabilir radyo, tüm beklentilerinizi karşılayabilen niteliktedir. Kaliteli yapısı ve teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekebilir. Evde, iş yerinde, toplu taşımada ya da seyahatte kullanabileceğiniz kompakt tasarıma sahiptir. Çantaya hatta kıyafet cebine bile sığan Sony ICF-P26 taşınabilir radyo, bulunduğunuz her ortamda kurtarıcınız olabilir. İstediğiniz frekansa ulaşarak ürünü uzun süre boyunca kullanabilirsiniz.

  • İki adet AA pil ile çalışır.
  • Dâhilî hoparlör ya da özel kulaklık soketi ile dinlenebilir.
  • Çıkış gücü 100 mW (mili watt)'tır.

Sony Taşınabilir Radyo Nasıl Çalışır?

Sony Taşınabilir Radyo Nasıl Çalışır?

Sony ICF-P26 hoparlörlü taşınabilir radyo, markanın yüksek teknolojili tesislerinde geliştirilir. Her bir iç aksamı kaliteli materyaller ile üretilir. Böylece dış etkenlerin zararlarına karşı direnç gösterebilir. Ürünü uzun süre boyunca kullanabilir, istediğiniz her yerde radyo dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Sony ICF-P26 taşınabilir radyo içerisinde entegre AM/FM radyo tuner bulunur. Dilediğiniz frekansa kolayca ayarlayabileceğiniz teknik detaylar ile donatılır. LED ışıklı kanal ayarı, karanlık ortamlarda bile farkını ortaya koyar. Böylece görüşün kısıtlı olduğu durumlarda da kullanılabilir. Pil ile çalışan Sony ICF-P26 taşınabilir radyoyu dilediğiniz her yere taşıyabilirsiniz. Işıklı pil durumu göstergesi, cihazın kullanım süresi hakkında bilgi verir. Azalan pilleri yenisi ile değiştirerek müzik keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Sony ICF-P26 taşınabilir radyo, 2 adet AA pil ile çalışır.

Sony Taşınabilir Radyo Portatif midir?

Sony Taşınabilir Radyo Portatif midir?

Sony ICF-P26 radyo, portatif özellikleri ile farkını her alanda hissettirebilir. Piller dâhil yaklaşık 190 gram ağırlığa sahiptir. Bu özelliği sayesinde kullanıldığı yerde ağırlık yapmaz. Kolay taşımayı destekleyen bir diğer özellik ise el kayışıdır. Sony ICF-P26 taşınabilir radyo ile birlikte gönderilen dâhilî el kayışı, kullanım kolaylığı sunar. Ürünü bileğinize sabitleyerek ya da çantanıza asarak dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Radyo üzerinde kişisel dinleme için özel kulaklık soketi bulunur. Bu özellik, bireysel olarak müzik dinlemenize yardımcı olur. Dâhilî hoparlör çıkışı da bulunan Sony ICF-P26 taşınabilir radyo, kalabalık arkadaş grubu ile keyifli anlar yaşamanızı sağlayabilir. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, yüksek kalitedeki sesleri dinleyebilirsiniz.

Sony Taşınabilir Radyo Nerelerde Kullanılabilir?

Sony Taşınabilir Radyo Nerelerde Kullanılabilir?

Sony ICF-P26 taşınabilir radyo, kompakt tasarımı sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilebilir. El kayışı ve hafif yapısı, kolay taşıma imkânı sunar. Bu özellikleri sayesinde çanta, pantolon ya da mont cebinde muhafaza edilebilir. Böylece cihazı evde, iş yerinde, seyahatte ya da toplu taşımada bile rahatça dinleyebilirsiniz. Çıkış gücü 100 mW (mili watt) olarak bilinen cihaz, gelişmiş anteni ile tüm radyo kanallarını çeker. Müzik ve program dinlemekten hoşlanan kişiler için keyifli bir alternatif oluşturabilir. Hoparlör ile kullanıldığında FM’de yaklaşık 100 saat, AM’de ise yaklaşık 110 saat pil ömrüne sahiptir. 69,5 x 119 x 38 mm boyutlara sahip olan taşınabilir ürün size her yerde eşlik edebilir. Sony ICF-P26 hoparlörlü taşınabilir radyo yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür. Web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden fiyat, satıcı ve kargo bilgilerini inceleyebilirsiniz. Çevrimiçi platform ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde her ürüne zahmetsiz bir şekilde ulaşabilmenizi sağlar. Böylece binlerce ürün arasından ihtiyacınız olanı kolayca seçebilirsiniz.